A un altre mon es posible

Si tenim esperit de justícia Si ens estimem  Si treballem a favor de la pau  UN ALTRE MÓN ES POSSIBLE
VOLUNTARIS A diferents ciutats i pobles hi ha grups de voluntaris que treballen per un món més just. Estimen la humanitat i col·laboren a favor de la justícia i la pau. A Pallejà tenim “ Pallejà Solidari ” Son persones moltes vegades anònimes. També hi ha institucions oficials i de l'Església.
MARTÍN LUTHER KING ,[object Object]
Ghandi/media/estacio04/KINGSTON/Imaginariums 233.jpg ,[object Object]
TERESA DE CALCUTA ,[object Object]
NELSON MANDELA ,[object Object]
VICENÇ FERRER ,[object Object]
BARACK OBAMA El 10 de desembre, el comitè del Premi Nobel de la Pau li va lliurar el guardó a Barack Obama, actual president dels Estats Units, en estar convençuts que “molt poques vegades una persona havia captat l’atenció del món i li havia donat a la gent esperança per a un futur millor “
GARCIA NIETO GARCÍA NIETO
TERESA FORCADES ,[object Object]
AL GORE ,[object Object]
CÀRITES DIOCESANA CÀRITES ofereix entre altres accions: Acolliment a tota persona en situació provada de necessitat o pobresa. Te programes de prevenció per evitar situacions de marginació de les persones. Promou l’autonomia de la persona per fer-la capaç de valdre’s per ella mateixa. Sempre invita a la persona a implicar-se en accions o programes de promoció de la pròpia persona, per posar-la en situació d’autoestima i suficiència personal.
MANS UNIDES MANS UNIDES es una ONG catòlica de voluntaris que des de 1960 treballa en dues línies d’acció: SENSIBILITZAR I FINANÇAR PROJECTES DE DESENVOLUPAMENT a més de 60 països del sud. “ Som la veu dels que no tenen veu”. Mans Unides pretén donar testimoni enmig d’una societat plural i ser una ONG en el món de la solidaritat. Eradicar aquesta llaga que ofega la humanitat que és la FAM. Demana un ordre mundial contra la pobresa, les guerres i una globalització justa per a tots. “ Que la pobresa passi a la història”.
INTERMON La crisis alimentaria que va començar el 2008 ha deixat a més de 1000 milions de persones en el món que passen fam; cada sis habitants del planeta Aquesta situació es farà mes greu amb la crisis climàtica que pateixen els països del Sur. L'agroecologia és una alternativa viable al model agroindustrial?
CREU ROJA ,[object Object]
METGES SENSE FRONTERES Metges Sense Fronteres és una associació privada amb vocació internacional. L'associació reuneix majoritàriament els membres del cos sanitari. Està oberta a altres professionals útils a la seva missió. Metges Sense Fronteres aporta la seva ajuda a les poblacions en situació precària, a les víctimes de catàstrofes d'origen natural o humà i de conflictes armats, sense  discriminació  de  raça , religió , filosofia  o  política . Metges Sense Fronteres es compromet a respectar els principis deontològics de la seva professió i a mantenir una independència total. de tot poder, així com de tota força política, econòmica o religiosa.
JUSTÍCIA I PAU J USTÍCIA I PAU és una entitat cristiana que vol ser fidel a la inspiració evangèlica en la línia renovadora del Concili Vaticà II. Actua a Catalunya des del 1968 i la seva finalitat és la promoció i defensa dels drets humans, la justícia, la pau, la solidaritat i el respecte al medi ambient. El grup de Justícia i Pau s’ha decantat per treballar temes relacionats amb Economia Social i Solidària, i per tant ens plantegem el repte de difondre i fomentar pràctiques econòmiques socialment responsables, atès que, actualment, els diners i la seva gestió són els culpables de moltes de les desigualtats i injustícies del nostre món.
UNICEF La UNICEF ajuda principalment en zones d'extrema pobresa , a Àfrica i altres latituds del món . Està enfocada principalment en 5 prioritats: Supervivència i desenvolupament de la ··infància . ··Educació bàsica i igualtat de gènere (incloent l'educació a les nenes). Protecció a nens contra la violència, explotació i abús. La ··SIDA i els nens. Polítiques de vigilància dels ··drets dels nens . Emprèn intervencions avalades per a millorar la vida de totes les persones. L'educació dels joves i les dones redunda en importants beneficis per a les presents i futures generacions.
CARRO I MARXES PER LA PAU
V E U S ,[object Object]
MANS D'ARREU DEL MON
JESUCRIST ,[object Object]
1 de 22

Recomendados

Presentació de la Campanya de Mans Unides 2013 por
Presentació de la Campanya de Mans Unides 2013Presentació de la Campanya de Mans Unides 2013
Presentació de la Campanya de Mans Unides 2013Mans Unides ONG
1.3K vistas36 diapositivas
Ong amb musica por
Ong amb musicaOng amb musica
Ong amb musicaMayld Tzkno O
269 vistas7 diapositivas
Aportacions feministes 8 de març por
Aportacions feministes 8 de marçAportacions feministes 8 de març
Aportacions feministes 8 de marçDones en Xarxa
200 vistas4 diapositivas
Powepoint la Fam en el Món por
Powepoint la Fam en el MónPowepoint la Fam en el Món
Powepoint la Fam en el Mónguest3ab2fa
856 vistas10 diapositivas
Solidaritat treball de daniel araceli i lamyie por
Solidaritat treball de daniel araceli i lamyieSolidaritat treball de daniel araceli i lamyie
Solidaritat treball de daniel araceli i lamyieCaterina Ferreres Català
561 vistas9 diapositivas
Sonia,Ana,Andrea,Maria por
Sonia,Ana,Andrea,MariaSonia,Ana,Andrea,Maria
Sonia,Ana,Andrea,MariaCaterina Ferreres Català
237 vistas4 diapositivas

Más contenido relacionado

Similar a A un altre mon es posible

Presentació Mans Unides por
Presentació Mans UnidesPresentació Mans Unides
Presentació Mans UnidesArmand Vizcarro
798 vistas21 diapositivas
Campanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de tots por
Campanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de totsCampanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de tots
Campanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de totsMans Unides ONG
2.5K vistas33 diapositivas
Amnistia internacional (1) por
Amnistia internacional (1)Amnistia internacional (1)
Amnistia internacional (1)socialesgrupo
334 vistas4 diapositivas
Ciutadania por
CiutadaniaCiutadania
CiutadaniaCaterina Ferreres Català
281 vistas9 diapositivas
Mans Unides por
Mans UnidesMans Unides
Mans UnidesSalesianshortapastoral
325 vistas8 diapositivas
La tribu quichua (LAURA CEREZO) por
La tribu quichua (LAURA CEREZO)La tribu quichua (LAURA CEREZO)
La tribu quichua (LAURA CEREZO)cerezojordan17
463 vistas21 diapositivas

Similar a A un altre mon es posible(20)

Campanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de tots por Mans Unides ONG
Campanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de totsCampanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de tots
Campanya ODM 8. Campanya ONG Mans Unides 2014: Un món nou, projecte de tots
Mans Unides ONG2.5K vistas
Amnistia internacional (1) por socialesgrupo
Amnistia internacional (1)Amnistia internacional (1)
Amnistia internacional (1)
socialesgrupo334 vistas
La tribu quichua (LAURA CEREZO) por cerezojordan17
La tribu quichua (LAURA CEREZO)La tribu quichua (LAURA CEREZO)
La tribu quichua (LAURA CEREZO)
cerezojordan17463 vistas
Charles Taylor entrevistado en el Diari Ara por Gedisa Editorial
Charles Taylor entrevistado en el Diari AraCharles Taylor entrevistado en el Diari Ara
Charles Taylor entrevistado en el Diari Ara
Gedisa Editorial393 vistas
Treball amnistia internacional por Mestre Tomeu
Treball amnistia internacionalTreball amnistia internacional
Treball amnistia internacional
Mestre Tomeu830 vistas
Fam por ssoliva
FamFam
Fam
ssoliva245 vistas
Mans Unides (treball ONG Andrew i Nestor por tfabrega
Mans Unides (treball ONG Andrew i NestorMans Unides (treball ONG Andrew i Nestor
Mans Unides (treball ONG Andrew i Nestor
tfabrega390 vistas

A un altre mon es posible

 • 1. Si tenim esperit de justícia Si ens estimem Si treballem a favor de la pau UN ALTRE MÓN ES POSSIBLE
 • 2. VOLUNTARIS A diferents ciutats i pobles hi ha grups de voluntaris que treballen per un món més just. Estimen la humanitat i col·laboren a favor de la justícia i la pau. A Pallejà tenim “ Pallejà Solidari ” Son persones moltes vegades anònimes. També hi ha institucions oficials i de l'Església.
 • 3.
 • 4.
 • 5.
 • 6.
 • 7.
 • 8. BARACK OBAMA El 10 de desembre, el comitè del Premi Nobel de la Pau li va lliurar el guardó a Barack Obama, actual president dels Estats Units, en estar convençuts que “molt poques vegades una persona havia captat l’atenció del món i li havia donat a la gent esperança per a un futur millor “
 • 10.
 • 11.
 • 12. CÀRITES DIOCESANA CÀRITES ofereix entre altres accions: Acolliment a tota persona en situació provada de necessitat o pobresa. Te programes de prevenció per evitar situacions de marginació de les persones. Promou l’autonomia de la persona per fer-la capaç de valdre’s per ella mateixa. Sempre invita a la persona a implicar-se en accions o programes de promoció de la pròpia persona, per posar-la en situació d’autoestima i suficiència personal.
 • 13. MANS UNIDES MANS UNIDES es una ONG catòlica de voluntaris que des de 1960 treballa en dues línies d’acció: SENSIBILITZAR I FINANÇAR PROJECTES DE DESENVOLUPAMENT a més de 60 països del sud. “ Som la veu dels que no tenen veu”. Mans Unides pretén donar testimoni enmig d’una societat plural i ser una ONG en el món de la solidaritat. Eradicar aquesta llaga que ofega la humanitat que és la FAM. Demana un ordre mundial contra la pobresa, les guerres i una globalització justa per a tots. “ Que la pobresa passi a la història”.
 • 14. INTERMON La crisis alimentaria que va començar el 2008 ha deixat a més de 1000 milions de persones en el món que passen fam; cada sis habitants del planeta Aquesta situació es farà mes greu amb la crisis climàtica que pateixen els països del Sur. L'agroecologia és una alternativa viable al model agroindustrial?
 • 15.
 • 16. METGES SENSE FRONTERES Metges Sense Fronteres és una associació privada amb vocació internacional. L'associació reuneix majoritàriament els membres del cos sanitari. Està oberta a altres professionals útils a la seva missió. Metges Sense Fronteres aporta la seva ajuda a les poblacions en situació precària, a les víctimes de catàstrofes d'origen natural o humà i de conflictes armats, sense discriminació de raça , religió , filosofia o política . Metges Sense Fronteres es compromet a respectar els principis deontològics de la seva professió i a mantenir una independència total. de tot poder, així com de tota força política, econòmica o religiosa.
 • 17. JUSTÍCIA I PAU J USTÍCIA I PAU és una entitat cristiana que vol ser fidel a la inspiració evangèlica en la línia renovadora del Concili Vaticà II. Actua a Catalunya des del 1968 i la seva finalitat és la promoció i defensa dels drets humans, la justícia, la pau, la solidaritat i el respecte al medi ambient. El grup de Justícia i Pau s’ha decantat per treballar temes relacionats amb Economia Social i Solidària, i per tant ens plantegem el repte de difondre i fomentar pràctiques econòmiques socialment responsables, atès que, actualment, els diners i la seva gestió són els culpables de moltes de les desigualtats i injustícies del nostre món.
 • 18. UNICEF La UNICEF ajuda principalment en zones d'extrema pobresa , a Àfrica i altres latituds del món . Està enfocada principalment en 5 prioritats: Supervivència i desenvolupament de la ··infància . ··Educació bàsica i igualtat de gènere (incloent l'educació a les nenes). Protecció a nens contra la violència, explotació i abús. La ··SIDA i els nens. Polítiques de vigilància dels ··drets dels nens . Emprèn intervencions avalades per a millorar la vida de totes les persones. L'educació dels joves i les dones redunda en importants beneficis per a les presents i futures generacions.
 • 19. CARRO I MARXES PER LA PAU
 • 20.
 • 22.