Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Déus, deesses i vida d'ultratomba

1.354 visualizaciones

Publicado el

1er

Publicado en: Educación
  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Déus, deesses i vida d'ultratomba

  1. 1. Treball socials: Aina, Carles, Alan, Àlex Curs: 1r B
  2. 2. -Una civilització sorgida a la riba del riu Nil fa 6000 anys. - La seva història, que va durar 3 mil·lennis, va tenir èpoques pròsperes i altres inestables. - Gràcies al riu Nil es va assentar la civilització.
  3. 3. -Situats al Nord-est d’Àfrica, al curs mitjà i baix del Nil. -Dividits en classes socials. -Majoria de la població rural i també hi havia grans ciutats.
  4. 4. - Religió politeista. Caràcter diví del faraó. - Grans temples i sacerdots encarregats dels ritus religiosos. - Totes les arts tenien finalitat religiosa.
  5. 5. Disc solar Protector d’Egipte Tron Falcó Xacal Ibis Embolicat en un sudari
  6. 6. Mastaba Piràmide Hipogeu
  7. 7. 4.4 L’embalsamament dels difunts -Momificació per assegurar-se la immortalitat. -Retirada dels òrgans interns. Vasos Canopis. -Dissecació del cos. Natró. -Netejar el cos i embolicar- lo amb lli. -Màscares i sarcòfag decorat. -Processó amb la barca funerària fins la tomba.

×