Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Ben jij creatief, innovatief en zoek je
een grensverleggende uitdaging? Join
the crew and get on board!
OBI4wan is ontwikkelaar en leverancier van geavanceerde Social Media Monitoring, Social
Intelligence en Webcare oplossinge...
Ontwikkeling binnen OBI4wan betekent dat je in staat bent verder te kijken dan de horizon
en samen met collega's bouw je a...
Functieomschrijving .Net (C#) developer
•Gedegen ervaring met .Net, bij voorkeur C# en object georiënteerd programmeren
•J...
Solliciteer nù! Vlieg met
ons mee met de snelheid
van het licht!
Ben je op zoek naar een uitdagende functie en houd je erv...
Acquireer maar niet joh!
Vacature .NET ontwikkelaar - OBI4wan
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Vacature .NET ontwikkelaar - OBI4wan

1.556 visualizaciones

Publicado el

Ben jij creatief, innovatief en zoek je een grensverleggende uitdaging? Join the crew and get on board!

Ontwikkeling binnen OBI4wan betekent dat je in staat bent verder te kijken dan de horizon en samen met collega's bouw je aan innovatieve webcare, monitoring en social intelligence oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten en relaties binnen zowel de publieke als private sector. Ben jij creatief, innovatief en zoek je een grensverleggende uitdaging? Join the crew and get on board!

Publicado en: Reclutamiento y RR. HH.
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Vacature .NET ontwikkelaar - OBI4wan

  1. 1. Ben jij creatief, innovatief en zoek je een grensverleggende uitdaging? Join the crew and get on board!
  2. 2. OBI4wan is ontwikkelaar en leverancier van geavanceerde Social Media Monitoring, Social Intelligence en Webcare oplossingen. Binnen onze SaaS oplossing verzamelen we continue alle Nederlandstalige berichten op het internet. Daarbij kijken we niet alleen naar Twitter, Facebook, Linkedin of Hyves maar ook naar meer dan 400.000 weblogs, fora en nieuwsbronnen. Op deze manier bieden we onze relaties en klanten direct een volledig inzicht in de online discussie. We helpen niet alleen bij het luisteren en monitoren maar bieden organisaties ook de middelen om via webcare effectief en efficiënt deel te nemen aan de online dialoog middels een gestructureerde workflow. Dit doen we voor zowel publieke als private organisaties op hoog niveau! Over OBI4wan
  3. 3. Ontwikkeling binnen OBI4wan betekent dat je in staat bent verder te kijken dan de horizon en samen met collega's bouw je aan innovatieve webcare, monitoring en social intelligence oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten en relaties binnen zowel de publieke als private sector. Ben jij creatief, innovatief en zoek je een grensverleggende uitdaging? Join the crew and get on board! We werken bij OBI4wan met zowel SUN Java als met het Microsoft .Net framework om onze state of the art oplossingen vorm te geven. Binnen de frontend ontwikkelen we in C# en maken we veelvuldig gebruik van AJAX, HTML5 en CSS om een prettige en efficiënte frontend te kunnen bieden op onze big-data verzameling. Voor de ontwikkelingen aan de achterkant werken we voornamelijk in Java.
  4. 4. Functieomschrijving .Net (C#) developer •Gedegen ervaring met .Net, bij voorkeur C# en object georiënteerd programmeren •Je begrijpt een functioneel ontwerp en kunt dit omzetten naar een werkend prototype •Je kunt accuraat werken en documenteert je code •Je kunt goed werken binnen een flexibel team •Je kijkt voorbij de horizon en ziet mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden •Je hebt humor en bent prettig in de omgang •Een afgerond HBO of WO diploma •Je bent bereid een tandje bij te zetten •Ervaring met big-data en gedistribueerde systemen is een plus! Vacature .Net ontwikkelaar
  5. 5. Solliciteer nù! Vlieg met ons mee met de snelheid van het licht! Ben je op zoek naar een uitdagende functie en houd je ervan om samen resultaat te boeken en grenzen te verleggen, dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt je CV met contactgegevens sturen aan Alex Slatman op aslatman@obi4wan.nl. Uiteraard kun je bij vragen over deze vacature ook even met ons bellen op het volgende telefoonnummer: 075-7600024.
  6. 6. Acquireer maar niet joh!

×