Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Google

305 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Google

 1. 1. Saida El ouahabiXènia CantenysRedo Benzaid
 2. 2. ÌNDEX1. Què és Google Maps?2. Com sutilitza Google Maps?3. Vista via Satel.lit .4. Imatges Googel Maps .
 3. 3. 1.Què és el Google Maps?És un servei gratuït de Google,. Ofereix mapes i imatges realsprovinents de satèl·lits i avions,
 4. 4. Com sutilitza Google Maps? 1. Obtén indicacions: feu-hi clic per obtenir indicacions.2. Els meus mapes: utilitzeu aquesta opció per visualitzar i per crear mapes personalitzats.3. Cerca: Aquesta opció sutilitza per cercar llocs i empreses. Feu clic al botó gris situat a la dreta del quadre de cerca per utilitzar, visualitzar o editar les vostres ubicacions desades.
 5. 5. 1. Mostra/Oculta: feu clic a la fletxa esquerra per ocultar o per mostrar el tauler esquerre, i a la fletxa dreta per minimitzar o bé per ampliar el mapa.2. Trànsit: feu clic aquí per visualitzar informació sobre el trànsit.3. Més...: feu clic aquí per activar i per desactivar diverses capes. En funció de làrea en què cerqueu, és possible que visualitzeu mapes de trànsit, fotos, informació de la Viquipèdia i més.
 6. 6. 1. Imprimeix/envia: feu clic aquí per imprimir o per enviar mapes.2. Enllaça a aquesta pàgina : feu clic aquí per crear una adreça web (URL) del mapa al vostre navegador que pugueu compartir amb altres usuaris.3. Resultats de la cerca: aquest tauler mostra els resultats de la cerca. Feu clic a qualsevol resultat per visualitzar més informació.4. Controls de navegació : utilitzeu-los per navegar.5. Mapa: aquesta àrea mostra el mapa, els resultats de la cerca, Els meus mapes i molt més.6. Visualització de carrer: feu clic aquí per visualitzar i per navegar per les imatges a escala de carrer.
 7. 7. 1. Finestra dinformació: aquesta finestra mostra informació addicional en fer clic a un marcador o bé a un resultat de la cerca.2. Mapa general: mostra com el mapa que esteu visualitzant encaixa en una àrea geogràfica més gran.
 8. 8. Vista Via Satel.litLes imatges del satel.lit ens permeten veura el lloc desitjat com vist pertu mateix des de dalt . Tambe permet veure carrers en forma originaltan i com son enrrealitat. Això es gracies al satel.lit de google que va serllançat a lespai el 22 dagost del 2007 , i ens dona fotos de tot el monque fa ell mateix . El satel.lit primer va ser enviat per poder aconseguirles imatges de google earth .Desprès un dels creadors de google va pensaren donar aquet mateix servei online , sensetenir que descarregar cap programa . Així lapàgina obtenia més visites i amb el temps lesvisites de google van augmentar el 12% .
 9. 9. Imatges Googel MapsLa idea be dun Galleg que junt amb el seu amic pensaven en fer unapàgina web , pero no sabien de què . Sels va acodir que la gent fes fotosdel seus carrers i penjessin a la web , que siguès com un orientador per lagent que volía viatjar veure com era en relitat el lloc fora de les típiquesfotos de turisme. Google va veure que en poc temps aquells joves habienaconseguit més de 10.000 visites al dia i van decidir absorbir el projecte.Es van posar amb contacte amb ells i els van oferir unagran suma de diners. Ells que es pensaven que era unabroma van penjar. Fins que sels va presentar un homeal seu estudi amb un contracte de venta .

×