Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Próximo SlideShare
Tirana Last Mile
Tirana Last Mile
Cargando en…3
×
1 de 12

Tirana Last Mile SQ Long

2

Compartir

Descargar para leer sin conexión

Projekti konsiston në biznesin e taksive në Tiranë, por nuk limitohet vetëm në këtë qytet. Projekti mund të përdoret edhe në qytete të Evropës Lindore, ose qytete të tjera me karakteristika si të qytetit të Tiranës: popullësia, ekonomia dhe shërbimi i transportit.
Qëllimi i projektit është të zëvëndësojë 80% të makinave me motor me djegie te brëndshme me makina elektrike në biznesin e taksive. Kjo do të sjellë përfitime si:
Zgjidhë problem të transportit
Çdo gjë do të menaxhohet në Re (Cloud) – lidhja dhe veprimet e klientit me shoferin
Zvogëlojë ndotjen në qytetet e mbipopullura
Rrisë të ardhurat në biznesin e taksisë
Ulë çmimin e shërbimit të taksisë
Shërbimi transporti për shërbimet derë më derë
Do krijojë një mënyrë krejtsisht të re për probabilitetin e shpërndarjes dhe kostos së dërgesës.
Do të rrisë numrin e hapësirave të parkimit
Do krijojë mundësinë për sistemin e shpërndarjes së biçikletave elektrike.
Sistemi do të ofrojë mundësitë më të mira për të mbështetur strukturat që lidhen me: IoT (Internet of Things), M2M (Machine to Machine) & System of Systems.

Libros relacionados

Gratis con una prueba de 30 días de Scribd

Ver todo

Audiolibros relacionados

Gratis con una prueba de 30 días de Scribd

Ver todo

Tirana Last Mile SQ Long

  1. 1. tirana last mile aplikacion + makina elektrike = zgjidhja per ndotjen

×