Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Ove fotografije pocinju cirkulirati u studenome 2002. i smatrane su kao "fotografij e godine". Jedna od njih p ...
To je slika jedne bebe od 21. tjedna, Samuel Arnas, kome je bila dijagnosticirana razdvojeno st kicme, jedna malforacija, ...
Dr. Bruner je zavrsavao intervent, koji se odvijao dobro, kad Samuel, jos kroz otvoreni rez, pruzise rucicu i uhvati prs...
New York Times naslovila je ovu fotografiju "Ruka nade"
Cjenjeni kirurg izjavio je da je tada prozivio najemocionalniji trenutak svoga zivota, kad je Samuelova rucica uzela njego...
Samuelova majka je izjavila da je plakala nekoliko dana poslije kada je vidjela te nevjerojatne fotografije.
Samuel nekoliko mjeseci poslije Ovo je Samuel... zivi normalan zivot 100%
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Samuel

1.183 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Viajes, Empresariales
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Samuel

 1. 1. Ove fotografije pocinju cirkulirati u studenome 2002. i smatrane su kao "fotografij e godine". Jedna od njih p u blicirana je na naslovnoj stranici New York Times -a kao posebni dogadjaj Tekst clanka sazima ovu pricu u jedan prelijep himan ziv o tu.
 2. 2. To je slika jedne bebe od 21. tjedna, Samuel Arnas, kome je bila dijagnosticirana razdvojeno st kicme, jedna malforacija, koja ne daje nadu u prezivljavanje a i niti znatnije preko nekog unutarmatericnoga interventa. Dr. Bruner, poslije brojnih pretraga u Vanderbilt Sveucelisnom medicinskom centru u Nashville, Tenessee, izjavio je da je trebao izvrsiti takav intervent na bebi jos dok se nalazila u maternici.
 3. 3. Dr. Bruner je zavrsavao intervent, koji se odvijao dobro, kad Samuel, jos kroz otvoreni rez, pruzise rucicu i uhvati prst zapanjenog doktora. Za vrijeme interventa kirurg je napravio normalan carski rez, izvukao je maternicu i ucinio je jedan rez kroz kojega je operirao malenoga Samuela.
 4. 4. New York Times naslovila je ovu fotografiju "Ruka nade"
 5. 5. Cjenjeni kirurg izjavio je da je tada prozivio najemocionalniji trenutak svoga zivota, kad je Samuelova rucica uzela njegov prst kao da mu je htjela zahvaliti za dar zivota kojeg joj je dao. . On je ostao skamenjen nekoliko sekundi za vrijeme kojih je Samuel nastavio drzati mu prst, dajuci tako mogucnost ekipi to fotografirati.
 6. 6. Samuelova majka je izjavila da je plakala nekoliko dana poslije kada je vidjela te nevjerojatne fotografije.
 7. 7. Samuel nekoliko mjeseci poslije Ovo je Samuel... zivi normalan zivot 100%

×