Publicidad
Programes mes utilitzats
Programes mes utilitzats
Programes mes utilitzats
Programes mes utilitzats
Próximo SlideShare
Programes mes utilitzatsProgrames mes utilitzats
Cargando en ... 3
1 de 4
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Programes mes utilitzats

  1. PROGRAMES MES UTILITZATS. MICROSOFT WORD el processador de textos comercialitzat per la companyia Microsoft. POWER POINT. és un popular programa de presentacions desenvolupat per a sistemes operatius Microsoft Windows i Mac OS.
  2. CAMSTUDIO. . És un programa molt útil per fer videotutorials. SLIDESHARE. és un lloc web on els usuaris poden carregar i compartir les seves presentacions Powerpoint o OpenOffice, per ser visualitzades en línia amb el format flash. El pes màxim per arxius és de 20 Mb.
  3. MOVIEMAKER. És un senzill i fàcil editor de vídeo. AUDACITY és un programa multi plataforma de gravació i edició d'àudio, fàcil d'usar i lliure. La part gràfica ha estat feta amb la llibreriawxWidgets. És un programa multi plataforma i es troba disponibles en diversos idiomes incloent el català.
  4. PREZI és un un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol (programari com a servei). Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai 2,5D. GIMP és un programa de GNU per al tractament d'imatges (GNU ImageManipulationProgram), creat per voluntaris i distribuït sota la llicènciaGPL. Està construït amb les llibreries GTK les quals es van crear pensant en aquest programa.
Publicidad