Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Etula Group - Osaamispääomasijoittaja - Osaamissijoittaja - Sweat equity investor

Etula Group Oy on yksi Suomen ensimmäisistä ja merkittävimmistä osaamispääomasijoittamiseen keskittyneistä yrityksistä. Koulutamme, teemme yritysanalyysejä ja toimimme eri yrityksissä osakkaan ja/tai hallituksen jäsenen roolissa sekä neuvonantajana. Vahvuutenamme on kasvustrategiat - erityisalueena rahoituksen hakeminen sekä asiakasymmärrys.

Autamme kasvuhaluisia yrityksiä ja yrittäjiä kasvamaan pitkäaikaisen yhteistyön avulla. Meitä ei pelota laittaa itseämme likoon myös kriisiyhtiössä.

Älä siis maksa turhasta - Me teimme sen jo. Vuosien varrella olemme olleet monessa mukana ja nähnyt monenlaista. Jotta teidän ei tarvitse käydä samoja kouluja yhtä kalliisti, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja www.etula.fi

  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Etula Group - Osaamispääomasijoittaja - Osaamissijoittaja - Sweat equity investor

  1. 1. AUTAMME KASVUHALUISIA YRITYKSIÄ JA YRITTÄJIÄ KASVAMAAN PIKÄAIKAISEN YHTEISTYÖN AVULLA! 4.5.2015 LUOTTAMUKSELLINEN ETULA GROUP OY
  2. 2. © Etula Group Oy 2014 OMISTAJANA JA HALLITUKSEN JÄSENENÄ KEHITTÄMÄSSÄ YRITYKSENNE TOIMINTAA 4.5.2015 JULKINEN OSAAMISPÄÄOMASIJOITUKSET Lähdemme mukaan osakkaaksi yrityksiin, joissa • Yrittäjien ambitio on vahva • Tuote tai palvelu ratkaisee jonkin relevantin ongelman • Liikeideassa on kasvupotentiaalia ja markkina-aukko voidaan tunnistaa Mutta yrittäjätiimi haluaa laajentaa omistajapohjaa ja tarvitsee • Laajemman kontaktiverkoston • Lisää strategista osaamista • Asiakaskentän ymmärrystä • Rahoitusvaihtoehtoja kasvuun
  3. 3. © Etula Group Oy 2014 OMISTAJANA JA HALLITUKSEN JÄSENENÄ KEHITTÄMÄSSÄ YRITYKSENNE TOIMINTAA 4.5.2015 JULKINEN MITÄ MUUTA TARJOAMME? MUUT PALVELUT
  4. 4. © Etula Group Oy 2014 OMISTAJANA JA HALLITUKSEN JÄSENENÄ KEHITTÄMÄSSÄ YRITYKSENNE TOIMINTAA 4.5.2015 JULKINEN TIIMI KETÄ OLEMME? Marjaana on toiminut erilaisissa liiketoiminnan myynti- kehitys- ja hallitustehtävissä. Hänen erityisosaamisalueena on market intelligence ja sen hyödyntäminen osana yritysten strategista päätöksentekoa. Marjaanalla onkin erityinen kyky kehittää liiketoimintakonsepteja kokonaisuuksina siten, että ne tuottavat arvoa sekä asiakkaalle että omistajille. Sami on aloittanut yrittäjäuran jo 18-vuotiaana. Hän on toiminut yli kymmenen vuotta erilaisissa asiantuntija-, koulutus- ja hallitustehtävissä. Sami on sparranut satoja yrityksiä sekä toiminut monissa kasvuyrittäjyyskilpailuissa tuomaristossa ja raadeissa. Samin erityisosaamista on yritysten kriisitilanteet sekä kasvun rahoittaminen.
  5. 5. AUTAMME KASVUHALUISIA YRITYKSIÄ JA YRITTÄJIÄ KASVAMAAN PIKÄAIKAISEN YHTEISTYÖN AVULLA! 4.5.2015 LUOTTAMUKSELLINEN Etula Group Oy Etula Group Oy on yksi Suomen ensimmäisistä ja merkittävimmistä osaamispääoma- sijoittamiseen keskittyneistä yrityksistä. Koulutamme, teemme yritysanalyysejä ja toimimme eri yrityksissä osakkaan ja/tai hallituksen jäsenen roolissa sekä neuvonantajana. Vahvuutenamme on kasvustrategiat - erityisalueena kasvun rahoittaminen sekä market intelligence. Autamme kasvuhaluisia yrityksiä ja yrittäjiä kasvamaan pitkäaikaisen yhteistyön avulla. Meitä ei pelota laittaa itseämme likoon myös kriisiyhtiössä. Älä siis maksa turhasta - Me teimme sen jo. Vuosien varrella olemme olleet monessa mukana ja nähnyt monenlaista. Jotta teidän ei tarvitse käydä samoja kouluja yhtä kalliisti, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä. Marjaana: +358 (0)44 564 8792 marjaana@etula.fi Sami: +358 (0)50 357 2516 sami@etula.fi Lisätietoja www.etula.fi
  6. 6. © Etula Group Oy 2014 OMISTAJANA JA HALLITUKSEN JÄSENENÄ KEHITTÄMÄSSÄ YRITYKSENNE TOIMINTAA 4.5.2015 JULKINEN MENESTYMISEN AVAIN TAHTO X OSAAMINEN X ROHKEUS = MENESTYS TAHTO Tahto on oma-aloitteista ja harkittua halua. Halua tehdä oman idean ja yrityksen eteen väsymättä töitä riippumatta siitä onko osaamista. OSAAMINEN Osaaminen on tietoja, taitoja, kokemuksia ja kontakteja. Menestyvän yrityksen henkilöstöllä on jotain sellaista osaamista, jota muilla ei ole olemassa. ROHKEUS Rohkeutta on olla erilainen. Rohkeus on luottamusta ja uskallusta tehdä asioita välittämättä pelosta, kivusta, vastustuksesta, vaarasta, epävarmuudesta tai tuloksesta.

×