Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
TEMA: Com les novestecnologies ajuden a laintegració social i integraciólaboral de les persones ambdiscapacitat
Donar a conèixer les diferents discapacitats físiques   i com les persones que pateixen una discapacitats’integren en l...
IDEES FONAMENTALS:Integració.Noves tecnologies.Recursos actuals.Projectes de futur o actuals.
MAPA CONCEPTUAL
Descripció valoració:  •Treball que intenta donar a conèixer les capacitats que tenen els discapacitats         ...
Valoració grupal Freqüència de la conexió: sha complert lacord per part de tots els integrants dIntegra 4 de connectar-se ...
Coordinación de l’equip: Shavia establert que la coordinació de cada Pacseria rotativa, però finalment sha fet de manera c...
ELENA BACHS I BOIX RAQUEL FERNÁNDEZ I RAMIREZGUSTAVO FONOLLOSA I GONZÁLEZ    SUSANNA GARCIA I SENEN
Podeu consultar la nostra wiki a: http://336023.uoc.wikispaces.net/
Presentació projecte 5 susanna
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Presentació projecte 5 susanna

164 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Presentació projecte 5 susanna

 1. 1. TEMA: Com les novestecnologies ajuden a laintegració social i integraciólaboral de les persones ambdiscapacitat
 2. 2. Donar a conèixer les diferents discapacitats físiques i com les persones que pateixen una discapacitats’integren en la societat(laboral i socialment) i quin fan de les noves tecnologies, per dur a terme aquesta integració.
 3. 3. IDEES FONAMENTALS:Integració.Noves tecnologies.Recursos actuals.Projectes de futur o actuals.
 4. 4. MAPA CONCEPTUAL
 5. 5. Descripció valoració: •Treball que intenta donar a conèixer les capacitats que tenen els discapacitats físics amb les noves tecnologies.•Al mateix temps donar a conèixer les diferents discapacitats i la seva classificació. •Com les persones mitjançant les noves tecnologies es poden incorporar al món laboral. •Amb la tecnologia els avenços són cada vegada més grans, i prova d’això son tota una sèrie d’adaptacions, comunicadors, síntesis de veu que ajuden a la persona a portar una vida més normalitzada. •Avui dia s’intenta que mitjançant els projectes les persones puguin arribar a adaptar el seu entorn per fer desaparèixer o obviar la discapacitat.
 6. 6. Valoració grupal Freqüència de la conexió: sha complert lacord per part de tots els integrants dIntegra 4 de connectar-se almenys un cop al dia, per estar al cas de les novetats en totes les pacs Marge de dies per respondre: Sha respectat el termini de dos dies per contestar els missatges dels companys. Marge de dies per arribar al consens: El marge de dos dies en algunes qüestions que ens han portat una mica més de temps. Fixació de dates: Les dates dentegra ja ens venien donades per el el coordinador, i shan complert. Compartiment darxius online: Shavia quedat inicialment en utilitzar el Dropbox, encara no lhem utilitzat, ja que hem seguit amb làrea darxius del grup i amb la mateixa wiki.
 7. 7. Coordinación de l’equip: Shavia establert que la coordinació de cada Pacseria rotativa, però finalment sha fet de manera conjunta. Amb un portaveuper entregar les Pac, en aquest cas lElena Bachs.Comunicació: La comunciació ha estat clara i lliure, tal i com shavia acordaten un primer moment.Avisos: Hi ha hagut una bona entesa i quan un company ha fet algunamodificació o aportació sha anunciat correctament per evitar malentesos.En definitiva el grup està funcionant bé, tenim bona cohesió entre nosaltresi, més o menys, el mateix nivell de coneixements.
 8. 8. ELENA BACHS I BOIX RAQUEL FERNÁNDEZ I RAMIREZGUSTAVO FONOLLOSA I GONZÁLEZ SUSANNA GARCIA I SENEN
 9. 9. Podeu consultar la nostra wiki a: http://336023.uoc.wikispaces.net/

×