Publicidad

Powerpointpas v

silviaa20
8 de Jan de 2014
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Powerpointpas v

 1. Patricia Galarza Silvia Rodas
 2. 1-Introducció 2-Definició 3-Característiques 4-Elements 5-Inconvenients 6-Avantatges 7-És important perquè… 8-Exemples 9-Fotografies 10-Bibliografia
 3. La planificació espaial i el disseny arquitectònic dels entorns residencials tenen una inf luència significativa en la ecoeficiència,desenvolupament sostenible i en els factors determinants de la salut.
 4. La sostenibilitat és un concepte econòmic, social i ecològic complex entorn de les relacions entre les societats i el medi ambient. Pretén ser una manera d'organitzar l'activitat humana de manera que la societat i els seus membres siguin capaços de satisfer les seves necessitats i expressar el seu potencial màxim en el present al mateix temps que es manté la biodiversitat i els ecosistemes naturals.
 5. -Busca la manera de que l’activitat econòmica mantingui o millori el sistema ambiental. -Assegura que l’activitat econòmica millori la qualitat de vida de tots, no només d’uns pocs selectes. -Utilitza els recursos eficientment. -Promou el màxim de reciclatge y reutilització. -Posa la seva confiança al desenvolupament i implantació de tecnologies netes. -Restaura els ecosistemes danyats. -Promou l’autosuficiència regional. -Reconeix la importància de la naturalesa per al benestar humà.
 6. -Parcel·les sostenibles. -Eficiència en aigua. -Energia i atmosfera. -Materials i recursos. -Qualitat de l’ambient interior. -Innovació i procés del disseny.
 7. ·Els estudis de la OPEP(Organització de Països Productors de Petroli) diuen que el petroli no durarà gaire i que cap al 2037 o abans ja podria començar el subministrament. ·La quantitat d'aquests gasos naturals amb efecte d'hivernacle a l'atmosfera ha augmentat i que s'hi han abocat, a més, gasos amb efecte d'hivernacle no presents de forma natural a l’atmosfera. ·La construcció ecològica es normalment més cara que la construcció normal. ·L’arquitectura ecològica utilitza materials, que no són molt comuns.
 8. ·Els costos inicials associats amb el disseny ecològic serà compensat amb el anys. ·L’arquitectura està 100% a favor del medi ambient per combatir el calentament global. ·Redueix els residus d’una forma bastant efectiva, ja que estan fets de materials reutilitzables.
 9. 1-Perquè no contaminem excessivament. 2-Els edificis impulsats per projecte han d'incorporar tots aquells elements i sistemes que assegurin la màxima eficiència energètica i ajudin a fer més sostenible el nostre planeta. 3-Té una trascendent repercussió en la protecció dels recursos i la qualitat urbana en les ciutats. 4-El sector de construcció i la pròpia ciutat generen
 10. -Dissenyar un aparcament que disposi amb ventilació natural i així estalviar energia. -Col·locar a la teulada plaques solars, que permet l’aprofitament de l’energia calorífica del sol. -Col·locar a una casa finestres molt grans i d’aquesta manera aprofitar millor la llum solar. -Duur a terme una inversió que permet produir més, i per tant fer més negoci i vendre més.
 11. -www.teleprensa.es -xtec.cat -www.euskomedia.org -educamevial.wordpress.com -ca.wikipedia.org -comprasostenible.ctfc.es
Publicidad