Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Matt Cutts Samsung Galaxy S3

519 visualizaciones

Publicado el

Samsung Galaxy S3 http://www.smartfonbg.com/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-16GB-Blue-Smartphone е безспорно голям стартирането на Samsung за 2012 г., И е нашата препоръчителната смартфон Android, тъй като ние я разгледа още през юни. В Samsung Galaxy S3 LTE е актуализирана версия, с нов безжичен чип, за да подкрепят EE на 4G мрежа, я постави на равна нога с 4G-съвместим iPhone 5.

Publicado en: Noticias y política
  • Sé el primero en comentar

Matt Cutts Samsung Galaxy S3

  1. 1. Matt Cutts Samsung Galaxy S3Samsung Galaxy S3 е безспорно голям стартирането на Samsung за 2012 г., И енашата препоръчителната смартфон Android, тъй като ние я разгледа още презюни. В Samsung Galaxy S3 LTE е актуализирана версия, с нов безжичен чип, за даподкрепят EE на 4G мрежа, я постави на равна нога с 4G-съвместим iPhone 5.Има няколко други екстри. Телефонът вече има 2 ГБ, а не 1 ГБ оперативнойпамяти, и е на разположение в интелигентно покритие Титан, както истандартната бяло Samsung Galaxy S3. Той също идва с Android 4.1 Jelly Bean откутията, но като стандарт Samsung Galaxy S3 току-що беше обновен до Jelly Beanтова не е причина да преминете към LTE.Ние сме обхванатисилните и слабитестрани на 4G внашата пълна EE4GВеликобританиипреглед, нодостатъчно да секаже, че SamsungGalaxy S3 LTEняма проблем севъзползватемаксимално отскорости намрежата. Когато запърви път изпитва4G, който бешепреди няколкоседмици прединачалото на мрежастартираофициално във Великобритания, видяхме 44.91Mbit / и изтегли и 20.94Mbit / идобавени - удивителни скорости, че мач или дори да надхвърли най-бързитешироколентови връзки начало.Ние трябваше да се съобразят с тези скорости с щипка сол по това време, тъйкато много малко други хора са използвали мрежата в момента така че имашемалко ограничения за трафик. Въпреки това, дори и близо месец след старта намрежата, ние все още виждаме изумителна скорост. В Централна нашия офис вЛондон, на Android App Speedtest.net измерва 26Mbit / и изтегляния и 16Мбит / икачени. Това е два пъти по-бързо за сваляне като връзката ни дом ADSL, и около16 пъти по-бърз при качване. Samsung Galaxy S3 LTE показват приблизителносъщите скорости като 4G на Huawei Ascend P1 в нашия офис, който е това, коетоочаквахме.
  2. 2. 4G е удивително бърз в централен Лондон - по-бързо от повечето връзкивисокоскоростен НачалоСърфиране в мрежата със сигурност е бързо и страниците се зареждат същотолкова бързо, както когато е свързан с ADSL линия през Wi-Fi. Въпреки това, си4G връзка е малко вероятно да замени широколентова връзка през Wi-Fi, простовсе още. За начало, както вече споменахме, граници ЕЕ 4G данни са достастиснат, всичко ще е наред за нормално вън-и-за използване, като проверка наимейли, като се използват карти и разглеждане на уеб страници, но вие бързо щеяде че си данни квоти.Другият проблем е,ап подкрепа.Открихме, че BBCIplayerавтоматично щенастроитекачеството на ТВпоток до многониски нива, когатое свързан към 4Gмрежа, дори когатоние променихместриймингнастройка закачество на ден внастройките на ап.Качеството е многопо-добре, когато сасвързани къмбезжична мрежа,показва Iplayerавтоматично настройва поток към по-ниско ниво на качество, когато сте в мрежа3G, а не Wi-Fi.
  3. 3. През Wi-Fi видео е остър и ясенПотокът е много по-ниско качество през мобилната мрежа, въпреки че 4G-епо бърз от нашия офис, Wi-Fi връзкаНовият телефон е с еднаква чипсет за държавите извън 4G Samsung Galaxy S3,със своята четириядрен 1,4 ГГц процесор, но има 2 Гб вместо 1 Гб оперативнойпамяти. Ние се борят, за да видите какво значение това направи с изпълнениетона апарата в сравнение с предишния модел Samsung Galaxy S3-които смемодернизирани до Android 4.1, и на мобилни телефони успя идентична 1771бенчмарк SunSpider в JavaScript. Понякога 2GB телефон ще се отваря и затваряприложения, малко по-бързо, но допълнително RAM изглежда да има малъкпрактически разлика в ежедневна употреба.Ние открихме, обаче, че новата версия е малко по-лош живот на батерията отстария - не сме сигурни дали това се дължи на новата операционна система илина чипсета, но в нашия тест непрекъснато възпроизвеждане на видео видяхме 9ч
  4. 4. деветнадесетметър от Samsung Galaxy S3 LTE, в сравнение с 9ч 57 метра отSamsung Galaxy S3.Samsung Galaxy S3 LTE има същото шаси като S3, което означава, че е голямтелефон, но не можем да видим как тя може да бъде много по-малки и все още сетъпча в 4.8in екрана. Има само няколко милиметра на пространство от дветестрани на екрана, и около един сантиметър от пластмаса в горната и долната частна къщата на предна камера и бутона дома. Слушалката е само 9мм дебел, нодокато си тънко тяло е удобен за хващане, не бяхме толкова сигурни за всички-гланц-пластмаса обратно.Висока разделителна способност на Galaxy S III екрана го прави лесен за даразглеждате уеб страници в пълен десктоп режим, с малко нужда от мащабиранеи превъртане отляво надясно, а ако имате този телефон, там не е наистина многопо-лесно да имат таблет,както добре.Въпреки големи усилияна Samsung, това всеоще е голям смартфонИма един проблем съсслушалка тази голяма -това е много трудно да сеизползва с една ръка. Седната си ръка държи единчадър, това е отегчителнода стигнат до иконата Appтава и бутона дома, а ниеникога не са били особеноуверени, за да не изпуснателефона. Това е единственият проблем, който имах с размера на телефона;степен на удължаване на слушалката означава, че той все още се вписва добре вдънки джобове.За разлика от iPhone 5 и Nokia 920, които имат IPS LCD дисплеи, на SamsungGalaxy S3 разполага с AMOLED екран. Това е PenTile екран само с два, а не трицветни подпиксела на пиксел, но няма нито един от цвета гласове ние понякогавиждаме с PenTile дисплеи, като леко зелен / жълт оттенък на Motorola RAZRMAXX. Открихме, че е много трудно да се намери проблем с екрана на SamsungGalaxy S3 е, ако се вгледате наистина внимателно текста не е толкова остър,както на iPhone 4S"S и iPhone 5 на дисплеи, но това е наистина разделяне косми.
  5. 5. Samsung твърди, че Galaxy S III "има за цел за хората", и за тази цел на апаратаима няколко различни контроли за движение, които са предназначени да го правятособено интуитивен за използване. Всеки път, когато започне един апартамент, закоито контрол на движението е наличен помощен екран се появи ти казвам занего и пита дали искате да активирате функцията. Всички движение контрол сагрупирани в настройки, така че можете да ги настроят по-късно.Някои от жеста настройките на офертаИмахме различна степен на успех с жест контрол. Можете да включите телефонакъм заглушаване на повикване, и когато вдигнете го направите резервно копие наСмарт сигнал функция ще направи телефона вибрира, за да Ви уведомим, чеимате пропуснато събитие от рода на пропуснати повиквания или непрочетенотекстово съобщение. Можете да натиснете два пъти в горната част на телефона,за да отидете навърха на списъка, катонапример контактитеси, но не успя дананесе наклон къмфункцията заувеличение на уебстраници и галериятада работи изобщо.Една възможност, ниенаправихме катобеше, че, акоконтактът е на екранаили сте в средата нанаписването натекстово съобщениедо този контакт, скоето броят нателефона до ухото си,автоматично ще сеобадя на това лице.
  6. 6. Благодарение на SMART Останете на началната страница на BBC няма даизбледняват до черно, докато я четаОсобено интересно допълнение е Смарт Stay, който е предназначен да сеизползва предната камера, за да спре екрана самата изключване, когато сте гогледа - подходящ за четене на текст-тежки уеб страници. Въпреки това, ниеоткрихме, че понякога работи, а понякога не. Телефонът също така има наSamsung голос контрол, чиято цел е да изпълняват функции като изпращане нахора съобщения или да ги набирате, Siri стил. Ние бяхме в състояние да направителефона отворен Google Навигация с "Отидете Гилфорда», разговор с Дейв"Вызов Дэйв", но се опитва да диктува съобщение беше доста безнадеждно, коетоводи до чете глупости всеки път.В добре проектирана камера ап го прави лесен за да получите най-доброто отосем-мегапикселова камера на телефона. Има няколко различни начини, за данаправите снимка, включително и на 20 удара импулсен режим, HDR и забавнофункция Panorama. Телефонът снима почти мигновено, но ние открихме, че тънъкпанел екран означава, че ще побутнете на сензорен екран понякога и активиратеопция, когато се редят един изстрел. Получените снимки са там с най-добрите,които сме виждали, с естествени цветове и изобилие от детайли в ярка светлина.
  7. 7. Както това показва примерни изстрел, S3 камера на е съперничи на най-добрите налични, заедно с тези от HTC, Sony и Apple,S3 идва с 50 Гб Dropbox сметка в продължение на две години, а телефонътавтоматично ще се качват снимки (над Wi-Fi) за вашия онлайн съхранение.Samsung Galaxy S3 си е превъзходен телефон Android, с красив екран и супер-бърз процесор. Тя все още е най-добрият Android смартфон там, иактуализираната LTE версия означава, че можете да се възползвате отневероятно бързи 4G мрежа ЕЕ. Това е Окончательный смартфон.

×