2-. Aplicacions informàtiques.
Les aplicacions pensades i desenvolupades per satisfer necessitats
relacionades exclusivame...
Aplicacions ofimàtiques
Les aplicacions ofimàtiques ens permeten escriure o guardar un text, realitzar
càlculs mes o menys...
Suites ofimàtiques
En ocasions el fabricant decideix reunir tots els seus productes de ofimàtica
sota un conjunt comú. Gen...
a) Microsoft office
L'Office 2007 és la suite ofimàtica més coneguda. La versió més recent és la
2007 que substitueix a l'...
Activitats
● Cercar informació de l'interfície d'usuari fluent
● Cercar informació sobre els requisits d'instal·lació del ...
OpenOffice.org
És una suite ofimàtica de programari lliure i codi obert. La seua distribució
per tant es de franc. És mult...
Components
Writer (processador de textos)
Calc (Full de calcul)
Base (Gestor de bases de dades)
Draw (editor de grafics)
I...
Lotus SmartSuite
És la Suite ofimàtica de IBM, encara que en 2007 han llançat lotus Symphony,
deixant SmartSuite sols en m...
Components (Symphony)
Doc (processador de textos)
Sheet (Full de calcul)
Graph (presentacions)
Form (Base de dades)
Comm (...
Components (Symphony)
Doc (processador de textos)
Sheet (Full de calcul)
Graph (presentacions)
Form (Base de dades)
Comm (...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Suites OfimàTica

490 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Tecnología
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Suites OfimàTica

 1. 1. 2-. Aplicacions informàtiques. Les aplicacions pensades i desenvolupades per satisfer necessitats relacionades exclusivament amb l'activitat empresarial s'anomenen aplicacions corporatives o d'us empresarial Per un altra banda les aplicacions informàtiques d'us general solen agrupar-se sota el nom de aplicacions ofimàtiques, que respon a la contracció de oficina automàtica.
 2. 2. Aplicacions ofimàtiques Les aplicacions ofimàtiques ens permeten escriure o guardar un text, realitzar càlculs mes o menys complexos, mantindre una agenda telefònica etc. a) Processador de textos b) Fulls de calcul c) Gestors de presentacions d) Gestors de dades e) Tractament d'imatges i vídeo. f) Gestors de correu i agendes electròniques.
 3. 3. Suites ofimàtiques En ocasions el fabricant decideix reunir tots els seus productes de ofimàtica sota un conjunt comú. Generalment afegint noves funcions per a permetre la connexió i intercanvi d'informació entre les diferents aplicacions el resultat és el que coneixem com suite ofimàtica.
 4. 4. a) Microsoft office L'Office 2007 és la suite ofimàtica més coneguda. La versió més recent és la 2007 que substitueix a l'anterior Office 2003. Components Word (processador de textos) Excel (Fulla de calcul) Outlook (gestor de correu) Access (base de dades) Powerpoint (gestor de presentacions)
 5. 5. Activitats ● Cercar informació de l'interfície d'usuari fluent ● Cercar informació sobre els requisits d'instal·lació del (Microsoft Office Standard 2007)
 6. 6. OpenOffice.org És una suite ofimàtica de programari lliure i codi obert. La seua distribució per tant es de franc. És multi-plataforma i existeix una versió portàtil que es pot utilitzar directament des de un USB. La última versió és la 3.0. Actualment el projecte esta en mans de la empresa Sun Microsystem, amb la col·laboració de programadors de tot el mon.
 7. 7. Components Writer (processador de textos) Calc (Full de calcul) Base (Gestor de bases de dades) Draw (editor de grafics) Impress (gestor de presentacions) Math (editor de fórmules matemàtiques) Sota aquesta suite també podem trobar diccionaris ortogràfics, exportació a format PDF, conversió de presentacions a format Flash Cercar informació sobre el requisits.
 8. 8. Lotus SmartSuite És la Suite ofimàtica de IBM, encara que en 2007 han llançat lotus Symphony, deixant SmartSuite sols en manteniment. Components (SmartSuite) Wordpro (processador de textos) Lotus 1-2-3 (Full de calcul) Freelance Graphics (presentacions) Approach (Base de dades) Organizer (organitzador, agenda etc.) Cercar informació sobre el requisits.
 9. 9. Components (Symphony) Doc (processador de textos) Sheet (Full de calcul) Graph (presentacions) Form (Base de dades) Comm (Programa de comunicacions) Cercar informació sobre el requisits.
 10. 10. Components (Symphony) Doc (processador de textos) Sheet (Full de calcul) Graph (presentacions) Form (Base de dades) Comm (Programa de comunicacions) Cercar informació sobre el requisits.

×