Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
LES RELACIONS
HOMOSEXUALS
Sara Daniel
1r BTX
Psicologia i
Sociologia
QUÈ SÓN?
És una orientació sexual que es defineix
com la atracció afectiva, emocional,
sentimental i sexual cap a individu...
HOMOSEXUALITAT EL
LLARG DE LA HISTÒRIA
GRÈCIA I ROMA
GRÈCIA
• Era normal que un noi jove estigués amb un home adult.
• Es considerava extrany la relació entre do...
LA INQUISICIÓ
La homosexualitat es considerava pecat.
Els homosexuals els cremaven a la foguera.
Durant els segles V al XV...
PIRATERIA
La homosexualitat i
les pràctiques
homosexuals eren
àmpliament
acceptades.
La majoria dels pirates
rebutjaven la...
RÈGIM DELS NAZIS
Es considerava la
homosexualitat com una
inferioritat o un defecte
genètic
No acceptaven la
homosexualita...
SITUACIÓ LEGAL
Països on la homosexualitat és il·legal
Castiguen als homosexuals amb penes, i inclús amb
penes de mort.
Pa...
IGUALTAT DE DRETS
Unió civil Matrimoni Adopció
HETEROSEXISME I HOMOFÒBIA
• És una ideologia que rebutja
qualsevol grup de ciutadans
que no sigui heterosexual.
HETEROSEXI...
INFORME KINSEY
Kinsey va ser el primer en
analitzar la sexualitat a través
d’entrevistes, i va publicar un
llibre amb els ...
TEORIA DE QUEER
La teoria de Queer defensa que la major
part de la teoria sociològica manté una
preferència cap a la heter...
LA HOMOSEXUALITAT I EL SIDA
A principis dels anys 80, va aparèixer la
malaltia del SIDA, que era majoritàriament
predomina...
DIA DE L’ORGULL
• Festa anual pública on els homosexuals lluiten
per la tolerància i la igualtat.
• És una lluita pacífica...
PERSONATGES DESTACATS
• Mai ho va considerar una patologia.
• Deia: “Encara que la homosexualitat no es pot considerar en
...
FRASES CÈLEBRES
Les relacions homosexuals
Les relacions homosexuals
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Les relacions homosexuals

323 visualizaciones

Publicado el

Presentació sobre les relacions homosexuals.

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Les relacions homosexuals

 1. 1. LES RELACIONS HOMOSEXUALS Sara Daniel 1r BTX Psicologia i Sociologia
 2. 2. QUÈ SÓN? És una orientació sexual que es defineix com la atracció afectiva, emocional, sentimental i sexual cap a individus del mateix sexe.
 3. 3. HOMOSEXUALITAT EL LLARG DE LA HISTÒRIA
 4. 4. GRÈCIA I ROMA GRÈCIA • Era normal que un noi jove estigués amb un home adult. • Es considerava extrany la relació entre dos homes adults. • L’homosexualitat femenina no estava ben vista: “la dona era per a la reproducció i l’home per al plaer”. ROMA • Pensaven que l'homosexualitat era com un signe de degeneració moral o una moda de l'època,per això era normal que un home tinguès relacions sexuals amb un esclau o un jove • Exemple Juli Cesar deia que era el marit de totes les dones i la dona de tots els marits.
 5. 5. LA INQUISICIÓ La homosexualitat es considerava pecat. Els homosexuals els cremaven a la foguera. Durant els segles V al XVII, la homosexualitat va ser castigada amb tortures i penes capitals.
 6. 6. PIRATERIA La homosexualitat i les pràctiques homosexuals eren àmpliament acceptades. La majoria dels pirates rebutjaven la heterosexualitat. Els pirates van ser els primers en donar a lloc els matrimonis o unions homosexuals.
 7. 7. RÈGIM DELS NAZIS Es considerava la homosexualitat com una inferioritat o un defecte genètic No acceptaven la homosexualitat ja que aquests no es reproduïen i, per tant, no perpetuaven la raça ària. Els van internar en camps de concentració i a molts els assassinaven. En els camps de concentració els identificaven amb un triangle invertit de color rosa
 8. 8. SITUACIÓ LEGAL Països on la homosexualitat és il·legal Castiguen als homosexuals amb penes, i inclús amb penes de mort. Països on la homosexualitat és legal Els governs vetllen per reduir la homòfobia.
 9. 9. IGUALTAT DE DRETS Unió civil Matrimoni Adopció
 10. 10. HETEROSEXISME I HOMOFÒBIA • És una ideologia que rebutja qualsevol grup de ciutadans que no sigui heterosexual. HETEROSEXISME • Es descriu com la discriminació o el sentiment de por cap als homosexuals. HOMOFÒBIA
 11. 11. INFORME KINSEY Kinsey va ser el primer en analitzar la sexualitat a través d’entrevistes, i va publicar un llibre amb els resultats. Va verificar que el 37% dels homes havia tingut experiències homosexuals, i per a les dones entre un 13% i un 3%. Va concloure que la homosexualitat no podia ser considerada un comportament neuròtic i antinatural, sinó que es tractava d’una capacitat fisiològica. Tot i aquest informe, la homosexualitat va seguir penalitzada jurídicament.
 12. 12. TEORIA DE QUEER La teoria de Queer defensa que la major part de la teoria sociològica manté una preferència cap a la heterosexualitat, i que s’ha de prendre més atenció als punts de vista que no són heterosexuals.
 13. 13. LA HOMOSEXUALITAT I EL SIDA A principis dels anys 80, va aparèixer la malaltia del SIDA, que era majoritàriament predominant en els heterosexuals. Ha tingut un impacte especialment fort en la comunitat de gays, sobretot en les ciutats occidentals
 14. 14. DIA DE L’ORGULL • Festa anual pública on els homosexuals lluiten per la tolerància i la igualtat. • És una lluita pacífica on volen la desaparició de mites i prejudicis. • Se celebra el 28 de juny de cada any ja que en aquesta data, els disturbis de Stonewall es van enfrontar a un col·lectiu d’homosexuals a Nova York.
 15. 15. PERSONATGES DESTACATS • Mai ho va considerar una patologia. • Deia: “Encara que la homosexualitat no es pot considerar en absolut una avantatge, no es pot classificar com una malaltia; es tracta d’una variació més del desenvolupament sexual”. FREUD • Va establir el Comitè Científic Humanitari i el Institut de les Ciències Sexuals, al 1897 • Defensava la acceptació de la homosexualitat. MAGNUS HIRSCHFIELD • Van defensar l’homosexualitat desde l’àmbit literari. EDWARD CARPENTER O ANDRÉ GIDE
 16. 16. FRASES CÈLEBRES

×