Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
GRUP 
VERTIGEN 
COL.LABO 
RATIU
La Col.laboració Online, ¿es millor que la 
Col.laboració Presencial?
INTRODUCCIO 
En comunicar i interaccionar surgeix automàticament algun tipus de 
col.laboració. Hi ha diverses formes de c...
Definicio: El treball col·laboratiu es el conjunt 
de processos intencionals d'un grup per 
assolir objectius específics q...
El gran exemple de col.laboracio online: LA WIKIPEDIA 
La wikipedia: 
és un projecte 
per construir 
una 
enciclopèdia de...
Exemples d'eines col.laboratives 
online 
HUDDLE. 
BASECAMP 
WRIKE. 
WIKIS. 
I moltissimes mes…
Com s'organitzaria de forma eficient un grup de treball online? 
Que es un grup de treball? 
Grup és una formació social 
...
Quin són els errors i 
dificultats típics en la 
col.laboració online? 
Encara que un treball col.laboratiu presenta molte...
Per evitar diferents 
inconvenients en el 
treball col.laboratiu: 
Organitzar correctament les 
tasques a realitzar i la ...
VAM FER UNA ENQUESTA…
i LES ENQUESTES DIUEN QUE…
LES ENQUESTES DIUEN QUE…
CONCLUSIONS FINALS: 
COL.LABORACIO ON LINE 
VERSUS COL.LABORACIO 
PRESENCIAL 
En realitat sera molt difícil poder dir si l...
La Col.laboració Online, ¿es millor que la 
Col.laboració Presencial?
Diapos col.laboratiu
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Diapos col.laboratiu

603 visualizaciones

Publicado el

TREBALL COL.LABORATIU VERTIGEN

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Diapos col.laboratiu

 1. 1. GRUP VERTIGEN COL.LABO RATIU
 2. 2. La Col.laboració Online, ¿es millor que la Col.laboració Presencial?
 3. 3. INTRODUCCIO En comunicar i interaccionar surgeix automàticament algun tipus de col.laboració. Hi ha diverses formes de comunicar i per tant diverses formes de col.laboració. Analitzem-ho doncs responen les seguents preguntes: ● Què vol, dir Col·laboració Online? ● El gran exemple de col.laboracio online: LA WIKIPEDIA ● quines eines de Col·laboració Online existeixen? ● Com s'organitzaria de forma eficient un grup de treball online? ● Quin són els errors dificultats típics en la col.laboració online? ● Col·laboració Online versus Col·laboració Presencial
 4. 4. Definicio: El treball col·laboratiu es el conjunt de processos intencionals d'un grup per assolir objectius específics que permet que usuaris físicament distants realitzin un treball en conjunt en forma on - line ( en l.línia ) ,no es tracta només d'estalviar temps i / o diners, es tracta d'establir una nova relació amb companys d'estudi ( i / o de treball ) a través de les noves tecnologies.
 5. 5. El gran exemple de col.laboracio online: LA WIKIPEDIA La wikipedia: és un projecte per construir una enciclopèdia de contingut lliure que reuneixi tot el coneixement humà wikipedia en xifres versio castellano creada en 20/05/2001 compta amb 1.139.704 articles viquipedia (versio catala) creada en 16/03/2001 compta amb 442.198 articles
 6. 6. Exemples d'eines col.laboratives online HUDDLE. BASECAMP WRIKE. WIKIS. I moltissimes mes…
 7. 7. Com s'organitzaria de forma eficient un grup de treball online? Que es un grup de treball? Grup és una formació social organitzada,composta per persones que interactuen amb altres, que tenen metes en comú, Les grups son marcades per l'estil de lideratge i l'actuació dels superiors, el que es diu cultura organitzativa. Un grup es eficaç quan: existeix fluidesa en la comunicació hi ha objectivitat en el funcionament en el si del grup hi ha acceptació del lideratge donat hi ha bona cohesió es corregeixen els problemes i conflicte s' aprofiten el potencials de tots els membres de l equip de treball quan hi ha bona integracio dels components de l equip de treball col.laboratiu.
 8. 8. Quin són els errors i dificultats típics en la col.laboració online? Encara que un treball col.laboratiu presenta moltes avantatges a l'hora de la realització del treball ja que no cal que els col.laboradors necesàriament tinguin una comunicació sincrònica del tot, el major desafiament és aconseguir la motivació i participació activa del recurs humà. A més, cal tenir en compte els aspectes tecnològics i econòmics, així com les polítiques de l'organització.
 9. 9. Per evitar diferents inconvenients en el treball col.laboratiu: Organitzar correctament les tasques a realitzar i la repartició d'aquestes abans de inici del treball La creacio de acords previs coherents i valids Definicio de dates d'entrega, estil, correcció, horaris de conexió en cas de que sigui necesària la conexió sincrònica i les eines s han de tenir en compte capacitats i facilitats que tingui cadascun dels col.laboradors
 10. 10. VAM FER UNA ENQUESTA…
 11. 11. i LES ENQUESTES DIUEN QUE…
 12. 12. LES ENQUESTES DIUEN QUE…
 13. 13. CONCLUSIONS FINALS: COL.LABORACIO ON LINE VERSUS COL.LABORACIO PRESENCIAL En realitat sera molt difícil poder dir si la col.laboració online és sempre millor que la col.laboració presencial. Sembla que per les dades recollides de les webs i links i també per l'enquesta realitzada veiem que: La col.laboració online té un bon futur La col.laboració presencial té bona salut però les noves generacions cada vegada més prefereixen col.laborar en linea La col.laboració online obre noves vies de millora de la comunicació en diversos àmbits com l'academic, empresarial, comercial... Segons en quin treball col.laboratiu, saber si aquest serà més fructífer si és on line o presencial, marcarà la diferencia per a arrivar a lesxcelencia.
 14. 14. La Col.laboració Online, ¿es millor que la Col.laboració Presencial?

×