"Στοχευμένη και  εξειδικευμένη δουλειά, ανάλογα με την περίπτωση   του μαθητή. Ένας επαγγελματίας που θα σεβοηθήσει ν...
Ο Σπύρος έχει το χάρισμα      της  μεταδοτικότητας στο  μαθητή , της θετικήςενέργειας κ σκέψης και σεσυνδυασμό με τ...
"Τα μαθήματα του Σπύρου μεέφεραν πίσω στη μουσική πουτόσο αγαπώ. Ένιωσα μιαμεγάλη ευτυχία από τοπαρελθόν να γυρνάει πίσω σ...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

μαρτυρίες...

11.796 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
11.796
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
11.314
Acciones
Compartido
0
Descargas
2
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

μαρτυρίες...

 1. 1. "Στοχευμένη και εξειδικευμένη δουλειά, ανάλογα με την περίπτωση του μαθητή. Ένας επαγγελματίας που θα σεβοηθήσει να γίνεις καλύτερος και ένας φίλος που θαακούσει τα προβλήματά σου."βαγγέλης,vocalist,performer (48hrs)
 2. 2. Ο Σπύρος έχει το χάρισμα της μεταδοτικότητας στο μαθητή , της θετικήςενέργειας κ σκέψης και σεσυνδυασμό με την τεχνική που χρησιμοποιεί , το μάθημα αποκτά άλλη διάσταση! Ραχήλ ,lead vocalist(peakabooband,ex-emigre band))
 3. 3. "Τα μαθήματα του Σπύρου μεέφεραν πίσω στη μουσική πουτόσο αγαπώ. Ένιωσα μιαμεγάλη ευτυχία από τοπαρελθόν να γυρνάει πίσω στηζωή μου και να μου χαρίζει πάλιτα πιο όμορφα δώρα. Aπέκτησακαι αναγνώρισα τη ΔΙΚΗ μουφωνή. Τώρα, όταν τραγουδάω,δε βλέπω τον Λέννον ή τουςΠινκ Φλόιντ μπροστά μου.Βλέπω τον εαυτό μου. "Aναστάσης,director (eccemomo)/lead vocalist(ermou 33 band)

×