Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Серия ФРЕШ КОЗМЕТИКА 365 със сок от арония

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
MLK 2014
MLK 2014
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 8 Anuncio

Серия ФРЕШ КОЗМЕТИКА 365 със сок от арония

Descargar para leer sin conexión

Новата серия ФРЕШ КОЗМЕТИКА, за допълнително усещане за свежест, гладка и подхранена кожа през цялата година!

Новата серия ФРЕШ КОЗМЕТИКА, за допълнително усещане за свежест, гладка и подхранена кожа през цялата година!

Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Similares a Серия ФРЕШ КОЗМЕТИКА 365 със сок от арония (20)

Anuncio

Серия ФРЕШ КОЗМЕТИКА 365 със сок от арония

  1. 1. Свежа грижа за следващите 365 дни от SNB.
  2. 2. Скоро декември ще поръси дните с празничноСкоро декември ще поръси дните с празнично настроение. Благодарим Ви за доверието презнастроение. Благодарим Ви за доверието през отминаващата 2015-та! Пожелаваме си да бъдем заедноотминаващата 2015-та! Пожелаваме си да бъдем заедно и през следващите 365 дни. Знаем, че Вие заслужаватеи през следващите 365 дни. Знаем, че Вие заслужавате най-добротонай-доброто и затова създадохме с много старание,и затова създадохме с много старание, любов и внимание за Васлюбов и внимание за Вас НОВА! ФРЕШ КОЗМЕТИКАНОВА! ФРЕШ КОЗМЕТИКА, с, с която да изпратим Старата и да започнем Новатакоято да изпратим Старата и да започнем Новата година.година. Представяме ВиПредставяме Ви Серия 365 - свежа грижаСерия 365 - свежа грижа за Вашитеза Вашите нови, още по-красиви 365 дни.нови, още по-красиви 365 дни.
  3. 3.  със свеж сок от арония
  4. 4. Крем за ръце със сок от арония код: MP3651 – 30 мл туба код: MP3652 – 100 мл туба код: MPS3657 – 120 мл флакон с помпа код: MP3653 – 250 мл флакон с помпа Благодарение на комбинацията от свеж сок от арония и първокласни натурални масла от арган и жожоба, кремът: успокоява кожата на ръцете; поддържа еластичността ѝ; подхранва; предпазва от неблагоприятното въздействие на околната среда. Подходящ е за всеки тип кожа и пленява със свеж флорално-плодов аромат. Всеки ден, независимо от
  5. 5. Душ гел със сок от арония код: MP3654 – 125 мл туба Това, с което този душ гел е уникален, е балансираната комбинацията на свеж сок от арония, микроелементи и незаменими аминокиселини, благодарение на която той: поддържа еластичността на кожата; успокоява. Тонизира и освежава със своя флорално-плодов аромат. Не съдържа сол и не изсушава, което го прави подходящ за честа употреба при всеки топ кожа. Всеки ден, независимо от сезона!
  6. 6. Почистващ лосион код: MP3655 – 12 мл флакон с пулвелизатор Този лосион почиства кожата на ръцете от всякакъв вид замърсявания. Впечатлява с приятен флорално-плодов аромат. Подходящ е за честа употреба при всеки тип кожа. Малката и компактна опаковка го прави перфектен за чантата, за да е винаги до Вас, когато имате нужда да почистите или освежите ръцете си. Всеки ден, независимо от сезона!
  7. 7. Подаръчен комплект 365 код: MP3656 Сигурни сме, че държите на клиентите си и че искате да ги изненадате приятно. И тази година искаме да Ви помогнем в избора на подарък за тях. Именно затова и създадохме подаръчен комплект: 365 Душ гел със сок от Арония 125 мл 365 Крем за ръце със сок от Арония 100 мл компактен козметичен несесер. Прекрасен начин да подарите жест на внимание и грижа за следващите 365 дни. Можем да добавим към комплекта картичка с пожелание или стикер с името/логото на салона Ви.
  8. 8. код: БЪРЗИНА Не се колебайте да се свържете с търговски представител на „Стар Нейлз - България“ за Вашия регион или с наш дистрибутор и да направите своите ранни заявки. Поръчки, приети до 31 октомври 2015 г., ще бъдат изпълнявани с 10% отстъпка от единичните цени за професионалисти. За всички останали поръчки важат цените, посочени в ценовата оферта за Серия. Бъдете оригинални!

×