Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Extreme
Extreme
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 7 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Povijest Covjeka

  1. 1. Povjest čovjekove sudbine Pozdravlja Vas Joža, travanj 2007.
  2. 2. Stvori Bog magarca i reče mu: Biti ćeš magarac, raditi ćeš od zore do mraka. Tegliti ćeš na svojim leđima sve što ti stave i živjeti ćeš 30 godina ! Magarac odgovori: Neka bude volja Tvoja Gospode, ali..…30 godina je previše, ... zar ne bi bilo bolje 10 ? I usliši Bog molbu magarca načinvši ga takvim.
  3. 3. Zatim, stvori Bog psa i reče mu: Biti ćeš pas. Čuvati ćeš čovjekovu kuću. Jesti ćeš što ti ostave i živjeti ćeš 25 godina! Pas odgovori: Neka bude volja Tvoja Gospodine, ali ... 25 godina je previše. Zar ne bi bilo bolje 10 !? I usliši Bog molbu psa i načini ga takvim.
  4. 4. Onda, stvori Bog majmuna i reče mu: Biti ćeš majmun ! Skakti ćeš sa stabla na stablo i činiti majmunarije, zabavljati svoju okolinu, i živjeti ćeš ... 15 godina ! Majmun odgovori: Neka bude volja Tvoja Gospodine, ali... 15 godina je ipak previše, ... zar ne bi bilo bolje 5 !? I usliši Bog majmunovu želju i načini ga takvim.
  5. 5. Konačno, stvori Bog čovjeka ! ... i reče mu: Biti ćeš čovjek, najinteligentniji stvor na Zemlji! Gospodariti ćeš svijetom i sa svime na njemu , osim ... ... sa ženom ! To ti nikada neće uspjeti ! ... i živjeti ćeš 30 godina ! Čovjek odgovori: Hvala Ti i neka bude volja Tvoja Gospodine, ali ... ... 30 godina je premalo !?! Zar mi ne bi mogao dati ... 20 godina koje neće magarac, ... 15 što je odbio pas i ... 10 što nije htio majmun ?! I usliši Bog molbu čovjeka i stvori ga takvim !
  6. 6. I tako čovjek živi ... 30 godina kao čovjek ! Zatim se oženi i živi ... 20 godina kao magarac, radeći od zore do mraka i tegli na svojim leđima teret familije. A kada ode u mirovinu, živi ... 15 godina poput psa, čuvajući kuću i jede što mu daju. I na kraju ... ... još živi 10 godina kao majmun, skaće od stana do stana svoje djece, i glumi majmuna zabavljajući svoje unuke ! To mu je na kraju ... jedina radost !
  7. 7. ŽIVOT JE BOLEST KOJA SE PRENOSI SEKSOM

×