Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Rolete I Tehrol - hiša senčil

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 9 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Rolete I Tehrol - hiša senčil

  1. 1. www.Tehrol.com www.Tehrol.com TEHROL ROLETE Obiščite www.Tehrol.com za ponudbo, povpraševanje ali več informacij.
  2. 2. www.Tehrol.com www.Tehrol.com Iz raziskav je razvidno, da rolete zelo pripomorejo k toplotni izolaciji. Zaradi zaprtih rolet se lahko pri starejših gradnjah izguba energije zmanjša tudi do 40 %.Tudi pri oknih na novogradnjah oz. nizkoenergijskih hišah lahko rolete izboljšajo toplotno ublažitev do 25 %. Obiščite nas v našem razstavnem salonu.
  3. 3. www.Tehrol.com www.Tehrol.com PREDOKENSKE ROLETE To je idealna rešitev za že dokončane objekte, ker se sistem pritrdi neposredno na okvir okna, v posebnih primerih tudi na fasado. montaža je preprosta in hitra. S predokenskimi roletami lahko zaradi velikega izbora različnih barv omarice, vodil in lamel vplivate na zunanji videz objekta. Omarica, vodila in zaključna letev so iz aluminija in prašno barvani. Lamele so lahko aluminijaste ali iz ekstrudirane plastike.
  4. 4. www.Tehrol.com www.Tehrol.com PREDOKENSKE ROLETE
  5. 5. www.Tehrol.com www.Tehrol.com PODOMETNI SISTEM ROLET Predokenski roletni sistem je primeren predvsem za novogradnje. Na okenski okvir se montira pred zaključnim ometom (fasado). Zaradi tega omarica ni vidna, prek nje se nanese zaključni sloj fasade. Izbirate lahko med 20-stopinjsko ali 90stopinjsko omarico. Razlikujeta se po obliki oziroma kotu spodnjega vidnega dela omarice ali servisnega pokrova. Pri 20-stopinjski omarici je vpad svetlobe na okno večji.
  6. 6. www.Tehrol.com www.Tehrol.com PODOMETNI SISTEM ROLET
  7. 7. www.Tehrol.com www.Tehrol.com NADOKENSKI SISTEM ROLET Nadokenski roletni sistem se montira nad okno. Primeren je za montažo na okna iz umetne mase, lesa ali aluminija in je optimalna rešitev pri zamenjavi oken ob prenovi. Velikost kasete je različna, za različne vgradne višine. Lepilna tehnika omogoča statično varen način pritrditve na okno. Za različne velikosti oken in različne višine vgradnje. Optimalna zaščita pred hrupom in toplotna zaščita. Primeren je za vse profile oken in vrat. Izbor dekorativnega barvnega programa je zelo velik. zaščita pred mrčesom je lahko že vključena v sistem.
  8. 8. www.Tehrol.com www.Tehrol.com NADOKENSKI SISTEM ROLET
  9. 9. www.Tehrol.com www.Tehrol.com Obiščite www.Tehrol.com za ponudbo, povpraševanje ali več informacij.

×