Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Blogs i webs_3(el bo)

235 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Blogs i webs_3(el bo)

  1. 1. Per: Enrique Moreno Lucas Pino Adrià Térmens
  2. 2. La opció més fàcil i barata és utilitzar un gestor de continguts.Són pàgines web, que de manera visual i intuitiva permetencrear contingut web molt facilment.Un segon sistema per a dissenyar pàgines web és utilitzareines de disseny web i crear el teu espai. Aquest sistemadóna més flexibilitat, però requereix coneixaments dedisseny, maquetació web i/o programció. A més cal disposardun espai a la web per poder gestionar les pàgines i lespaide disc que necesiten.
  3. 3.  Un blog és un lloc constituid per textos o entrades, ordenats cronológicament, de tal manera que l’anotació més nova apareixi en la part superior de la pàgina a tot ixò podríem sumar més elements com: La facilitat de l’actualització de continguts I presentació visual
  4. 4.  Per buscar treball Per estudiar Per ensenyar al professor un treball Per millorar en el teu lloc de treball Per demostrar el que saps Per difondre les tebes idees Per deixar constància de records o reflexions Per enterarte de coses Per fer publicitat
  5. 5.  El bloc és una evolució dels diaris en línia, on la gent escrivia sobre la seva vida personal, com si fos un diari íntim però donant-li difusió a la xarxa. Les pàgines obertes Webring incloïen a membres de la comunitat de diaris en línia. Justin Hall, qui va escriure des de 1994 el seu blog personal, mentre era estudiant de la Universitat de Swarthmore, és reconegut generalment com un dels primers blocaires.

×