3 estrangers a la ue nuria silvana

317 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
317
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
9
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

3 estrangers a la ue nuria silvana

 1. 1. Núria Gómez Silvana Loor 2 batx. B
 2. 2. •Sectorial (tipus pastís)Forma •CompostNombre •ComparatiuContingut
 3. 3. Procedència de la població d’origen estranger als països de la UE Aquest gràfic és de l’any 2008 Els països de la UE
 4. 4. Utilitza el tant per cent (%) Barcanova
 5. 5. Podem veure que ens mostra el percentatge que té cada valor representat en el gràfic: - Àsia: 29% - Oceania: 1.7% - Europa: 23% - Àfrica: 21.9% - Amèrica: 24.4%
 6. 6. La UE acull el 33% de la immigració mundial: -6’5% dels hab. de la UE és nascuda en països extracomunitaris. -3% els hab. de la UE viuen en un país diferent del que han nascut.
 7. 7. Els immigrants que viuen en estats membres de la UE presenten característiques: -Són majoritàriament d’Europa oriental, Turquia, e Magreb i Amèrica del Sud. -Dos terços dels immigrants procedeixen de països extracomunitaris. -La tercera part provenen d’altres països comunitaris com l’Europa de l’est (Romania, Polònia i Bulgària).
 8. 8. Els immigrants solen instal·lar-se en països amb un desenvolupament elevat. Acostumen a establir-se en països que tenen una afinitat cultural amb llocs d’origen a causa d’antics processos colonitzadors: -Sud-americans que immigren cap a Espanya. -Magrebins cap a França. -Indis i pakistanesos cap a el Regne Unit. Es dirigeixen sobre tot als centres urbans de la UE (àrees metropolitanes).
 9. 9. Aquest gràfic està relacionat amb el fet del quinquenni 2005-2010 els principals receptors de la població immigrant van ser Espanya i Itàlia. - Augment de l’atur - Manca de recursos per cobrir les necessitats de tothom
 10. 10. Mostra l’origen dels grups més nombrosos de ciutadans de la UE. Els països de fora de la UE que aporten més població són Turquia i Marroc. Dins de la UE Romania i Polònia són els principals països emissors d’emigrants cap a altres estats comunitaris.
 11. 11. Hem arribat a la conclusió de que els immigrants solen instal·lar-se en països amb un desenvolupament elevat. Cal buscar alternatives per tal de que el món estigui en equilibri i així tothom tindrà les mateixes oportunitats de viure en un món millor.

×