TREBALL D’UN MAPA COROCROMÀTIC D’ESPANYA
Oriol Barriga Colominas
Eric Martín Cruz
ÀNALISI DEL MAPA
És un mapa qualitatiu de superfície o corocromàtic
perquè...
...podem diferenciar diverses àrees geogràfi...
Es caracteritzen per
la seva topografia
plana i per la seva
gran antiguitat.
Aquests
són sòcols
més joves
que els
usuals.
...
VALORACIÓ PERSONAL
- El mapa resulta lleugerament difícil de comprendre pel seu
vocabulari específic.
- Podem observar una...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

3 península oriol eric

178 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

3 península oriol eric

  1. 1. TREBALL D’UN MAPA COROCROMÀTIC D’ESPANYA Oriol Barriga Colominas Eric Martín Cruz
  2. 2. ÀNALISI DEL MAPA És un mapa qualitatiu de superfície o corocromàtic perquè... ...podem diferenciar diverses àrees geogràfiques pintades de colors diferents. En el mapa: Trobem una llegenda que ens indica els diferents accidents geogràfics que podem trobar a Espanya, les Illes Balears i Canàries, els quals es corresponen mitjançant diferents colors a diferents zones del mapa. Font: El mapa és de la editorial Barcanova però no sabem a quin any pertany.
  3. 3. Es caracteritzen per la seva topografia plana i per la seva gran antiguitat. Aquests són sòcols més joves que els usuals. És un conjunt de muntanyes que té una formació comuna i característiques semblants. És un enfonsament dint d’una àrea de muntanye Serralada de major altitud en comparació d’altres i el seu nucli és la part més antiga Les serralade s alpines fora de la meseta central Zones que són constituïdes per relleus procedents d’erupcions volcàniques
  4. 4. VALORACIÓ PERSONAL - El mapa resulta lleugerament difícil de comprendre pel seu vocabulari específic. - Podem observar una gran diversitat de relleu dins del territori espanyol. - A més, no tenim molt de coneixement sobre el tema com per realitzar una opinió personal amb pes.

×