3 península oriol eric

173 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
173
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
11
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

3 península oriol eric

  1. 1. TREBALL D’UN MAPA COROCROMÀTIC D’ESPANYA Oriol Barriga Colominas Eric Martín Cruz
  2. 2. ÀNALISI DEL MAPA És un mapa qualitatiu de superfície o corocromàtic perquè... ...podem diferenciar diverses àrees geogràfiques pintades de colors diferents. En el mapa: Trobem una llegenda que ens indica els diferents accidents geogràfics que podem trobar a Espanya, les Illes Balears i Canàries, els quals es corresponen mitjançant diferents colors a diferents zones del mapa. Font: El mapa és de la editorial Barcanova però no sabem a quin any pertany.
  3. 3. Es caracteritzen per la seva topografia plana i per la seva gran antiguitat. Aquests són sòcols més joves que els usuals. És un conjunt de muntanyes que té una formació comuna i característiques semblants. És un enfonsament dint d’una àrea de muntanye Serralada de major altitud en comparació d’altres i el seu nucli és la part més antiga Les serralade s alpines fora de la meseta central Zones que són constituïdes per relleus procedents d’erupcions volcàniques
  4. 4. VALORACIÓ PERSONAL - El mapa resulta lleugerament difícil de comprendre pel seu vocabulari específic. - Podem observar una gran diversitat de relleu dins del territori espanyol. - A més, no tenim molt de coneixement sobre el tema com per realitzar una opinió personal amb pes.

×