Esther p ester g cartell ceda

681 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
681
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
377
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Esther p ester g cartell ceda

  1. 1. CARTELL DE LA CEDA PERA LES ELECCIONS DEL 1933 Esther Piqueras Ester Gonzalez
  2. 2. 19 novembre 1944:segones eleccionsgenerals de la II RepúblicaEspanyola. Van ser lesprimeres on les donestenien dret al vot. Els partits de centre- dreta i de dretes tenien la majoria bienni radical- cedista o bienni negre (1933-1936)
  3. 3. El president de la República va decidir resoldre la crisiamb la dissolució de les Corts elegides el juny de 1931.La nova llei electoral va introduir algunscanvis, però es va mantenir lessencial. Sistema electoral majoritari de llistes obertes que premiava a les candidatures que obtinguessin més vots.
  4. 4. CEDA Confederació Espanyola de Dretes Autònomes Aliança de partits polítics catòlics de dretes, fundada el 4 de març de 1933. Es va gestar durant el primer bienni de la II República Espanyola. Partit de masses de la dreta espanyola en el marc de la II República. De caràcter social. Alternativa de dretes i dordre al govern "socialitzant" i a la República.
  5. 5. El cartell va ser fet pel partit de dretes i vol fer pensarque si no voten al seu partit la societat acabarà en lapobresa, y hauran que pidolar per sobreviure. Ells poden millora la política de país fer que aquest sigui millor.
  6. 6. Conclusions i valoració personalEl cartell vol destacara la ideología de la CEDA, donant aentendre que és millor que les demés, que és millor que laresta de partits polítics Espanyols.Creiem que el missatgedel cartell és moltexagerat, ja que diu quecom a conseqüencia deno vota al CEDAacabaràn mal vivint. Elcartell té la intenció demanipular a la societat.

×