Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

EL REI (EDAT MITJANA)

  1. Les funcions dels reis El rei tenia poques funcions disponitbles: -Dirigir campanyes militars a les que hi havien d'anar els criats i els seus ejersits, si no volien ser considerats traidors. -Demenar impostos en cas de guerrers, bodes, econorecions.... -ejercien com a jutges suprems en guerres,, pero no poden inferir els criats,els nobles o en les esglesies.
  2. ON HABITVEN? De dins de cada castell cristià governava un rei i una reina que Tenien la funció de governar el castell amb la ajuda dels nobles. Els reis vivien en castells que eren fortes construccions de pedra Que se construien damunt muntanyetes per veure els enamics A temps quant anaven a atacar
  3. COM ES VESTIEN? Els reis vestien amb un brial,que era una tunica llargua. A davant tenia una obertura per poder colcar a cavall. El vestit es feia amb seda. Les pells del vestit eren de conill i de ovella. El de la reina era molt estret per tot i els quan arribava als colzes era molt llarg.
  4. DE QUE S'ALIMENTAVEN? Els reis menjaven el mateix quels nobles. I algunes de les coses que menjaven eren:carn,diferents especies de peix,que podia ser fresc o fumat.Tambe mongetes,llegums com les llenties i els sigrons,alls i ceba,fruita com la poma i la pera i tambe el mes important el pa i els ous perque es feien servi per fer molts plats i eren els aliments mes basics d'aquella epoca.
  5. Els escuts dels reis A l'edat mitjana ja duien escuts La piramide de l'edat mitjana Esteim orguosllos de haver fet els reis els em asenyelat amb vermell.
  6. Els escuts dels reis A l'edat mitjana ja duien escuts La piramide de l'edat mitjana Esteim orguosllos de haver fet els reis els em asenyelat amb vermell.
Publicidad