Com utilitzar l'access

102 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Com utilitzar l'access

  1. 1. Abans de clicar a crear hem de saber on va guardat.  Clica on esta senyalat per poder guardar en la carpeta que desitgis.  A partir de aquí ja pots clicar a crear i es guardarà a la carpeta desitjada. 
  2. 2. 1 2 3
  3. 3.   Pots cambiar l’estil de dade en funció de les seves caracteristiques. Si cap s’adreça a les teves caracteristiques, ho has de deixar a text ja que si no no et deixara introduïr res.
  4. 4. Estils de dades Text Memo Numèric Utilitzat per textos, combinacions entre textos i números Quan el text té una gran longitud Números i càlculs matemàtics Observacio ns, historials Telèfons Noms, direccions. Data/hora Moneda Auto numèric Si/no Dia d’avui Valors de moneda i evita que s'arrodoní S’insereixen automàtica ment Nomes valors lògics Diners que val un objecte Seguir un ordre Pagat?
  5. 5.  Pots introduir un model determinat. Ex: un número de telèfon: 00/000/00/00  Introdueix un valor predeterminat, si tu indiques que sigui Barcelona, sempre ho ficarà.   Limita els valors que es poden introduir. Ex: Més de 18 anys (>18) Explicasió del que posa a dal. Ex: Ha de ser major de 18 anys.  Si s’ha de d’uplicar en el futut o no.
  6. 6. 1. El codi de la taula principal ha de ser sin dubplicados. Ex. Serveixen per no duplicar dades.
  7. 7.  Hi han tres tipus de consultas: Consultas de Selecció Consulta de Camps Calculats Consulta de Referencias Cruzadas

×