Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Reunió de pares

730 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Reunió de pares

 1. 1. CURS 2013-14 tercer cicle
 2. 2. DARRER CICLE DE PRIMÀRIA Benvinguts. Esperam compartir al llarg d'aquest curs la il·lusió i ganes d'aprendre coses noves.
 3. 3. QUÈ VOLEM AL 3r CICLE DE PRIMÀRIA? Prioritats: - alumnes competents en les TIC. - adquirir bons HÀBITS D’ESTUDI I FEINA. - fomentar la LECTURA. Actituds: donam molta importància al RESPECTE cap els companys i els mestres, cap a l'entorn, l‘INTERÈS PER APRENDRE. Estam organitzats en COMISSIONS.
 4. 4. NORMES Respectar els horaris de 9.00h a 14,00h Dia de pares: dimecres a les 14,00h. Berenars sans: dimecres dia de fruita. Assistència diària obligatòria. Els alumnes no poden fer ús de mòbil, mp3, ipods, jocs electrònics o similars dins el recinte escolar.
 5. 5. SORTIDES I FESTES 1r trimestre: Barranc de Biniaraix. 2n trimestre: Viatge d'estudis. 3r trimestre: Es Carnatge  Dia 3 de març. Dia de lliure elecció.
 6. 6. LA CLASSE DELS SOMNIS ELS ENCARREGATS I LES RESPONSABILITATS. Les responsabilitats col·lectives están organitzades per torns i correspon a cadascú complir-les quan correspon. lELS DEURES. Es donen setmanalment i s'han d'entregar cada divendres. Cal que els alumnes s'organitzin per tenir la tasca feta el dia corresponent. Periòdicament s'avaluen i el seu compliment, o no, afecta la nota global de l'avaluació. l
 7. 7. Desdoblaments A causa de la diversitat de l'alumnat i per poder arribar a tots, els mestres ens hem plantetjat treballar en grups més reduits: lDesdoblam i treballam amb grups interactius a totes les àrees.
 8. 8. L'avaluació i l'autoavaluació AUTOAVALUACIÓ. Participen en la seva avaluació. lNOTA DE LES ÀREES. Nota de les avaluacions + valoració de l’actitud. Un 60% de la nota final correspon als primers. Els aspectes que es tenen en compte per avaluar les actituds són: - Realització i entrega puntual dels deures. - Participació dins l'aula. - Capacitat de treballar en grup. - Respecte cap els companys. - Respecte cap els mestres i adults. - Respecte cap al material i els espais del centre. - Interès per aprendre i fer la feina ben feta. - Interès per la lectura. l
 9. 9. Correu electrònic, bloc i agenda CORREU ELECTRÒNIC. Com a novetat, les famílies també es podrán comunicar amb els mestres através del correu electrònic. trescicles@gmail.com lBLOC. Hi trobareu informació, deures, complements dels deures, treballs, fotografies... lAGENDA. l
 10. 10. Bloc
 11. 11. Correu electrònic, bloc i agenda CORREU ELECTRÒNIC. Com a novetat, les famílies també es podrán comunicar amb els mestres através del correu electrònic. trescicles@gmail.com lBLOC. Hi trobareu informació, deures, complements dels deures, treballs, fotografies... lAGENDA. l

×