Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Interviu Vladimir Piteiu

540 visualizaciones

Publicado el

1. Esti un antreprenor foarte tanar, care sunt provocarile de care te-ai lovit in cariera profesionala?

Vladimir Piteiu: Este adevărat că sunt un antreprenor tânăr, dar cred in vocație, și atunci vârsta nu mai contează. Experiența este un atu în orice domeniu, și vreau să mulțumesc cu acesta ocazie partenerilor mei, deoarece am norocul de a munci alături de o echipă de profesioniști cu experiență de peste 30 de ani în industria de profil. Tinerețea îmi asigura energia necesară pentru a face față unui mediu de afaceri competitiv.

2. Ne poti descrie pe scurt in ce consta activitatea ta?

Vladimir Piteiu: Profesia mea este de inginer geolog, prin urmare în mod firesc activitatea mea este legată de pământ. Mă ocup de gestionarea deșeurilor generate de industria extractoare de hidrocarburi. Chiar dacă nu pare a fi un domeniu de activitate spectaculos, are însa un scop în sine care e de o importanță covârșitoare pentru mediul înconjurător.

În mod uzual, ca orice antreprenor, activitatea de bază este dezvoltarea afacerii și găsirea de noi oportunități. Din mai 2014 am fost cooptat într-un proiect care se desfășoară în mare parte în Kurdistan. Pozitia pe project manager, a venit cu noi responsabilități și provocări, care mă vor ajuta în dezvoltarea profesională. Proiectul implică și multe călătorii în Erbil, iar tinerețea și energia sunt un avantaj din acestă perspectivă.

3. Care este cea mai mare satisfactie in joburile pe care le ai?

Vladimir Piteiu: Lucrul bine făcut și aprecierea partenerilor de afaceri.

4. Cum arata o zi din viata ta si ce faci pentru a te deconecta?

Vladimir Piteiu: De obicei ziua mea începe cu pornitul aparatului de cafea și al laptop-ului. Micul dejun e obligatoriu, iar apoi citirea mailurilor. Zilele diferă în funcție de obiectivele ce trebuie atinse. Unele zile sunt mai încarcate iar altele sunt mai puțin încărcate. Antreprenoriatul necesita o bună organizare a timpului și o disciplină riguroasă. Ești propriul tău șef și dacă vrei să obții maximum de la o zi de muncă trebuie să faci o bună planificare și să nu pierzi timpul.

Legătura cu pământul,este un aspect constant al vietii mele, atât în activitatea profesională cât și în timpul liber. Mă relaxează liniștea și natura.

Un alt mod de relaxare este prin muzică. În trecut am luat lecții de pian și așa mi s-a deschis apetitul de a face muzica, nu doar de a o asculta. Acum folosesc tehnologia pentru a face muzică și recunosc că sunt pasionat de playere, mixere și monitoare de studio.

Zilnic fac o ora de sport, din dublu motiv, mă relaxează și mă ajută să-mi încarc bateriile cu energie. Fie ca aleg să fac ceva acasă sau merg la sală, nu las să treacă nici o zi fără mișcare.

Citeste mai departe: http://vladimirpiteiu.ro/interviu

Publicado en: Empleo
 • Sé el primero en comentar

Interviu Vladimir Piteiu

 1. 1. VLADIMIR PITEIU Interviu - Despre profesie si pasiuni
 2. 2. 1. ESTI UN ANTREPRENOR FOARTE TANAR, CARE SUNT PROVOCARILE DE CARE TE-AI LOVIT IN CARIERA PROFESIONALA?  Vladimir Piteiu: Este adevărat că sunt un antreprenor tânăr, dar cred in vocație, și atunci vârsta nu mai contează. Experiența este un atu în orice domeniu, și vreau să mulțumesc cu acesta ocazie partenerilor mei, deoarece am norocul de a munci alături de o echipă de profesioniști cu experiență de peste 30 de ani în industria de profil. Tinerețea îmi asigura energia necesară pentru a face față unui mediu de afaceri competitiv.
 3. 3. 2. NE POTI DESCRIE PE SCURT IN CE CONSTA ACTIVITATEA TA?  Vladimir Piteiu: Profesia mea este de inginer geolog, prin urmare în mod firesc activitatea mea este legată de pământ. Mă ocup de gestionarea deșeurilor generate de industria extractoare de hidrocarburi. Chiar dacă nu pare a fi un domeniu de activitate spectaculos, are însa un scop în sine care e de o importanță covârșitoare pentru mediul înconjurător. În mod uzual, ca orice antreprenor, activitatea de bază este dezvoltarea afacerii și găsirea de noi oportunități. Din mai 2014 am fost cooptat într-un proiect care se desfășoară în mare parte în Kurdistan. Pozitia pe project manager, a venit cu noi responsabilități și provocări, care mă vor ajuta în dezvoltarea profesională. Proiectul implică și multe călătorii în Erbil, iar tinerețea și energia sunt un avantaj din acestă perspectivă.
 4. 4. 3. CARE ESTE CEA MAI MARE SATISFACTIE IN JOBURILE PE CARE LE AI?  Vladimir Piteiu: Lucrul bine făcut și aprecierea partenerilor de afaceri.
 5. 5. 4. CUM ARATA O ZI DIN VIATA TA SI CE FACI PENTRU A TE DECONECTA?  Vladimir Piteiu: De obicei ziua mea începe cu pornitul aparatului de cafea și al laptop-ului. Micul dejun e obligatoriu, iar apoi citirea mailurilor. Zilele diferă în funcție de obiectivele ce trebuie atinse. Unele zile sunt mai încarcate iar altele sunt mai puțin încărcate. Antreprenoriatul necesita o bună organizare a timpului și o disciplină riguroasă. Ești propriul tău șef și dacă vrei să obții maximum de la o zi de muncă trebuie să faci o bună planificare și să nu pierzi timpul. Legătura cu pământul,este un aspect constant al vietii mele, atât în activitatea profesională cât și în timpul liber. Mă relaxează liniștea și natura. Un alt mod de relaxare este prin muzică. În trecut am luat lecții de pian și așa mi s-a deschis apetitul de a face muzica, nu doar de a o asculta. Acum folosesc tehnologia pentru a face muzică și recunosc că sunt pasionat de playere, mixere și monitoare de studio. Zilnic fac o ora de sport, din dublu motiv, mă relaxează și mă ajută să-mi încarc bateriile cu energie. Fie ca aleg să fac ceva acasă sau merg la sală, nu las să treacă nici o zi fără mișcare.
 6. 6. 5. AI INTALNIT PERSOANE CARE NU TI-AU ACORDAT CREDIT PROFESIONAL, DIN CAUZA VARSTEI?  Vladimir Piteiu: Da, am întâlnit, dar era oarecum de așteptat. După ce am interacționat la nivel profesional situația s-a schimbat.
 7. 7. 6. CARE SUNT DIRECTIILE IN CARE ITI DORESTI SA TE DEZVOLTI?  Vladimir Piteiu: Ca orice tânăr vreau să mă dezvolt pe plan profesional. Sunt la început de carieră, dar am determinarea necesară și forța de a mă dezvolta, de a învața. Am norocul de a fi înconjurat de oameni care au mare experiență atât în antreprenoriat cât și în industria de profil. In aceeasi masura ma preocupa si dezvoltarea personală. Un stil de viata sanătos și echilibrat , cu grija față de trup, minte si suflet, este esential pentru o viața armonioasă.
 8. 8. 7. PENTRU A FI UN OM DE AFACERI DE SUCCES, PRESUPUNE SA AI O SERIE DE CALITATI, ATAT INNASCUTE CAT SI DOBANDITE? CARE CREZI CA SUNT ACESTE CALITATI?  Vladimir Piteiu: Dincolo de linia profesională aleasă, sunt al doilea gelolog din familie, am învățat de la familie că în viață trebuie să ai răbdare și să știi să asculți. La inceput credeam că totul merge repede, doua-trei vorbe și totul e pregătit. Nu e chiar așa. Totul este ca și o construcție unde, desigur, nu poți sării peste etape pentru că totul se naruie. Dacă te grabești riști foarte mult să distrugi tot ce ai clădit. Răbdarea este o virtute, iar odată dobândită te ajuta atât în plan profesional cât și personal. Pe cât pare de simplu pe atât este de important să asculți oamenii. Îi asculți, aprobi sau nu, tragi concluzii, și la sfârșit, dacă e nevoie, vorbești, după ce ai gândit de 3 ori ceea ce vei spune. Lucrând cu oameni care au o experiență de peste 30 de ani în industria de petrol și gaze naturale am învățat că este foarte important să comunici. Cu cât este mai mare diversitatea acționariatului cu atât este mai importantă transparența și comunicarea. Există comunicare, există o relație sănătoasă între parteneri.
 9. 9. 8. CARE AR FI SFATURILE PE CARE LE-AI DA TINERILOR ABSOLVENTI?  Vladimir Piteiu: Profită de orice oportunitate. Dacă ți se oferă o oportunitate și consideri că este ceva care te poate ajuta, nu rata ocazia, mai ales dacă e pe plan profesional. Orice experiență nouă e binevenită. Mai bine să știi mai mult decât să știi prea puțin. Tot timpul e ceva nou de învățat!
 10. 10. SURSA:  http://vladimirpiteiu.ro/interviu

×