Publicidad
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

DXN Siker Egészség Jólét Terv! A SEJT!

 1. Nagy Gábor /DAXIN/
 2. Hiszem: • Az élet szép, élni jó és mindenkinek joga van a boldogsághoz! • Mindenkinek joga van a sikeres, egészséges élethez, jólétben! • Mindenkinek van más választása, és senki sincs, akinek a sors, csak rossz lapokat osztott! • Van lehetőség, amivel minden ember a legjobbat hozhatja ki magából, és amivel bárki meg tudja változtatni a jövőjét, és esélyt adhat, egy egészségesebb, hosszabb és sikeresebb életnek! • Hiszem, hogy a DXN SEJT program működik, már bizonyított! • Legyél te a következő sikertörténet ebben a magyar valóságban!
 3. Nem tudom hány éves vagy, miken mentél már keresztül?! De elképzelhető, hogy már téged is értek, olyan bajok amik után vagy amiben állandóan gyötört a kérdés: MIÉRT PONT ÉN? MI LETT VOLNA HA? Mik voltak azok a dolgok amiket nem kellett volna megtennem, és mégis megtettem?! Mik voltak azok a dolgok viszont amiket megtettem, pedig jobb lett volna meg nem tenni?! Ez igaz az erkölcsi dolgokra, konfliktusokra, emberi kapcsolatokra épp úgy, mint az életmóddal, táplálkozással kapcsolatos dolgokra, vagy a megélhetéssel, anyagi források megteremtésének döntéseinél is?! A SEJT azért készült, hogy soha ne kelljen feltenned ezeket a kérdéseket, és ha lehet egészséges, áldott életed legyen!
 4. Ha az embereket megkérdezzük, 95% azt válaszolná, igen, ő is egészséges akar lenni, hosszú életű és gazdag! Ki az, aki nem szeretné ezt, mondják!? Mégis, ha megkérdezzük, ő mit tesz érte, mivel támogatja az egészségét, milyen életmódot folytat, hogyan él az idejével, mire használja az idejét, pénzét, képességeit, kapcsolatait, hogyan kezeli az elékerülő vállalkozási, kitőrési lehetőségeket, akkor kiderül, hogy általában semmit sem tesznek!! Úgy élnek, mintha alanyi jogon járna mindenkinek az egészség, a jólét, a boldogság, a siker! Pedig NEM! Csak a betegséget lehet elkapni, az egészségért tenni kell! A jólét kevés embernek esik az ölébe, a többségnek kockázatok vállalása és sok megfelelő irányú munka megtételével, jó döntések után érik be! A SEJT ennek megtervezésében segít!
 5. Megélhetés, jólét vagy egészség?! A SIKER az ha nem kell választanod! Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét, hogy egészsége legyen! A sok munka, a stressz, az állandó létbizonytalanság, kiszolgáltatottság, a bizonytalan jövő, a kapcsolatok, de az egészség kárára megy, törvényszerűen! Neked van terved stratégiád, hogy élj sokáig, és hogy őrizd meg az egészséged az út végéig?! A siker mindenkinek más! Van akinek a sok pénz, a tekintély, az elismerés, legjobbnak lenni a szakmában, kigondolni valamit és azt véghez vinni, a jó házasság, a boldog család, a sok jó barát, vagy egészségesnek maradni sokáig! De a világon a legnagyobb bolondság, ha valaki változást akar, sikert akar egy területen, de semmin se változtat, a régi módszerrel akar, új, jobb eredményt! Neked van terved, hogy legyél sikeres életed minél több területén?
 6. Jólét, gazdagság: Sokak számára már ez a szó is problémát, elutasítandó, rosszat jelent! Nagyon sok ember szocializálódott ilyen gondolatokkal, hogy meggazdagodni csak tisztességtelenül lehet! A gazdagság sokak számára nem erény, ha valaki gazdag akkor ott biztos van valami a háttérben, és különben is a pénz nem boldogít nyugtatják magukat! Sokan úgy nevelkedtek fel, hogy dolgozni csak keményen lehet! Az élet azonban mást mutat! A gazdag emberek többsége nem „kemény” munkával, hanem okosan, ésszel szerezte vagyonát, mert jó helyen volt jó időben, jó döntést hozott, jól forgatta a pénzét, vagy esetleg megtanulta a pénzt dolgoztatni, és különböző ötletekkel, befektetésekkel növelte vagyonát! Neked van meggazdagodási terved, mersz nagyban gondolkodni, vannak álmaid amiket meg akarsz valósítani? Terv: Nem valami gyors, munka nélküli meggazdagodásról beszélünk, hanem egy programról amivel segíthetünk magunkon, másokon, és hosszabb távon olyan passzív jövedelmet biztosíthat, ami anyagilag függetlenné tehet! Egészségesebb életet élhetsz, és ezzel még pénzt is kereshetsz!
 7. Van más választásod! "Mi a különbség egy akadály és egy lehetőség között? Csupán a nézőpontunk. Minden lehetőség rejt magában akadályokat, és minden akadály rejt magában lehetőségeket." - J. Sidlow Baxter. Szeretnénk megmutatni neked egy lehetőséget, ami természetesen tartalmaz akadályokat, kell hitet és munkát fektetni bele! De, ha megérted, és alkalmazod, és hajlandó vagy változni és változtatni, saját kezedbe veheted életed irányítását, a magad főnöke lehetsz, úgy, hogy közben egyre többet teszel az egészségedért, és így nem csak pénzed lesz, hanem majd időd és szabadságod, életed, hogy azt el is költsd! Befektetés és kockázat nélkül segítünk elindítani egy nemzetközi vállalkozást neked, professzionális eszközökkel és oktatással! Ha ehhez, te is hozzáteszed a hitedet, munkádat és kitartásodat, pár év alatt anyagilag független és egyre egészségesebb lehetsz! Ezt kínálja neked a SEJT! SIKER EGÉSZSÉG JÓ
 8. Az élet gondjai x hozzáállásod = Eredmény Ha nem tudsz változtatni a helyzeten, változtass hozzáállásodon! 1. Az emberek többsége bizalmatlan, pesszimista, passzív csupán a túlélésre játszik! Ők akik a kifogásokat, a hibásokat, a felelősöket keresik, és nem vállalják fel a felelősséget, hogy az eredményeikért, vagy azok elmaradásáért a rossz hozzáállásuk vezetett! Összeesküvés elméleteket gyártanak, mindenben átverést látnak, panaszkodnak és nem terveket, álmokat, célokat lehetőségeket ragadnak meg! 2. Az emberek egy része, rácsodálkozik a lehetőségekre, elgondolkozik nem-e kellene, lehetne váltani, és kitörni a mókuskerékből! De ők akik mindig kivárnak, „majd meg látjuk, még gondolkozom, majd meglátjuk, neked sikerül-e” emberek, akik általában lemaradnak, és akkor azt, mondják, könnyű neked, mert te az elején csatlakoztál! 3. Az emberek boldogabb része, akik szeretnek élni, pozitívak, mernek élni, kockáztatni ha kell, mernek döntéseket hozni, mernek kreatívak lenni, az életet nagyban játsszák, tele hittel és bizalommal! A gondokat megoldandó problémáknak élik meg, és általában győztes a hozzáállásuk! A semmiből is óriásit alkotnak, hoznak létre! Álmaik, céljaik, terveik vannak, amiket általában el is érnek! Lsd: Nick Vujicic,Helen Keller, Wilma Rudolph, Liu Wei példa mutatása!
 9. Melyik kategóriába tartozol? Az emberek többsége, természetesen szeretne egészséges és gazdag lenni, DE! Ki az aki tesz érte?! De jó lenne….! De… - Nekem nincs pénzem! - Nekem nincs időm! - Nekem ez biztos nem menne! - Nekem nincsenek ismerőseim! - Én félek változtatni! - Inkább a kis fizetés ami fix, mint vállalkozásba kezdeni! - De már biztos telitett a piac, ez annak jó aki elsőnek csinálta…… - Én nem vagyok ilyen! - Nekem már csak ez a sors jutott, mit hadakozzak ellene! - Én sose voltam szerencsés! Megcsinálom! Ezt nem hagyhatom ki! - Akarom, hogy több pénzem legyen! - Anyagi függetlenséget akarok! - A magam főnöke akarok lenni! - Mond mit kell tenni és megcsinálom! - Előttem nincs akadály, csak megoldandó feladat! - Képes vagyok rá, hiszek magamban! - Ha nem változtatok, akkor minden marad a régi vagy még rosszabb lesz! - Ha kell fejlesztem magam, tanulok, képzem magam és belejövök majd! - Szerencsés vagyok mert rátaláltam erre a lehetőségre, és kezembe veszem a sorsom irányítását!Probléma – pesszimizmus – passzivitás – panaszok!
 10. Csak a betegséget lehet elkapni, az egészségért tenni kell! Se az egészség, se a jólét nem jár alanyi jogon! Mindegyikért dolgozni kell, néha harcolni is! A nyugati orvoslás a tünetekkel foglalkozik, és azokat kezeli, az okok megszűntetése helyett! 1. Minőségi éhezés. Hiánybetegségek! 2. Élelmiszeripari termékek, színezékek, ízfokozók, szintetikus alkotórészek, tartósító szerek, rossz E – számok! 3. Mozgáshiány 4. Savas táplálkozás, gyors étkezés! 5. Alváshiány, kimerültség, túlhajszolás! 6. Stressz, szellemi, lelki eredetű betegségek! 7. Sugárzások, elektroszmog 8. Környezetszenyezés 9. Dohányzás
 11. Következmények Aki sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget, minden ember elkölt élete során az egészségére,ezt senki sem spórolhatja meg! De azt, hogy mire költi azt megválaszthatja!
 12. Iratkozz fel videó hírlevelünkre és tájékozódj, hogy és milyen módon tudunk neked segíteni, hogy megelőzd a betegségeket, vagy ha már baj van, hogy erősítheted az immunrendszered és a tested öngyógyító képességét, természetes módokon, hogy nagyobb esélyed legyen, a hosszú és egészséges, gyógyszermentes életre! Ismerd meg a leghatékonyabb gyógynövényeket és gyógy gombákat amik már több mint 5 millió DXN tag életét tették jobbá és egészségesebbé! Ismerd meg a ganoderma, a spirulina és a többi alkotórész orvosilag is elismert hatásait és eredményeit! Légy részese, azoknak a boldog embereknek, akik megtapasztalták, hogy ezek a termékek, milyen mértékben segítettek egészségi állapotuk javulásában, és adtak lehetőséget, egy egészségesebb, hosszabb, és életminőséghez, fittséghez! Válts le a kávéd egészségesre, és többé nem kell megtapasztalnod a csersav, a koffein negatív hatásait,és a kávéval együtt a ganoderma is pozitiv hatással lesz a közérzetedre! A probléma megoldást kíván! A DXN megoldást kínál!
 13. A DXN termékek minden területen megoldást jelenthetnek! 1. Minőségi éhezés. Hiánybetegségek! 2. Élelmiszeripari termékek, színezékek, ízfokozók, szintetikus alkotórészek, tartósító szerek, rossz E – számok! 3. Mozgáshiány DXN + 4. Savas táplálkozás, gyors étkezés! 5. Alváshiány, kimerültség, túlhajszolás! 6. Stressz, szellemi, lelki eredetű betegségek! DXN + Saját hitrendszer érzelmekre! Félelem-harag-önsajnálat! 1. Sugárzások, elektroszmog 2. Környezetszenyezés 3. Dohányzás
 14. Kívül belül védelem és ápolás! A ganoderma és spirulina nem csak belülről támogatják a szervezet működését, így a bőrünk állapotát, hanem a DXN higiéniai és kozmetikai termékei által – aloeval kiegészítve – kívülről is! Anti aging hatásuk révén őrzik a bőr fiatalságát, rugalmasságát, és szépségét! Bőrgyógyászati problémák esetén is hatékonyak!
 15. Az anyagi biztonság is egyre nehezebb sokaknak! • A biztos, stabil állás, munkahely ma már nem létezik! • Az alkalmazottak, egyre jobban ki vannak szolgáltatva munkaadóiknak! • Hiába dolgoznál többet, nem kapsz érte több pénzt! • Egyre nőnek az emberek, de a vállalkozások költségei is, és egyre csökkenek a bevételek! • Az igazi nagy sikerekhez kivételes tehetség, valami nagyszerű üzleti ötlet, jó marketing, és sok pénz kell általában! Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne és még akkor sem biztos, hogy van rá elegendő pénze, hogy azt megtegye.
 16. Alkalmazott • Eladja az idejét pénzért! • Más céljaiért, álmaiért dolgozik! • Ha esetleg saját ötlete, szabadalma van nem ő részesedik belőle! • Nincs motiváció, hogy a legtöbbet hozza ki magából! • Nincs komoly jövedelem növelési lehetőség, ha kétszer annyit dolgozik, akkor sem kap kétszer annyi pénzt! Ha teljesítménybéres, esetleg kihajthatja magát, de ez csak erősen korlátozott! • Esetleg továbbképzéssel, nyelvvizsga el tud érni kis fizetésemelést! • Ki van szolgáltatva a főnöknek – szabadságra nem akkor megy amikor akar! • Mellékes pénzkeresésre nem nagyon van lehetőség! • Nincs biztos stabil állás, ma már a legfelső beosztásból is bármikor kirakhatnak, ha a multinak például adózásilag ez jobb!
 17. Ügynöki munka • Átmenet az alkalmazott és a vállalkozó között! Biztosítás értékesítése, befektetések, bróker munka. • Porszívó ügynök, házaló ügynök …. • Teljesítmény alapú munka, ahol a rátermett és jó tárgyalókészségű, lezárási technikákat jól alkalmazó képzett értékesítők, viszonylag nagy pénzeket tudnak keresni, ha ügyesen ki tudják „dumálni” az emberek zsebéből a pénzt! Általában sikerdíjas, minimális talán a fix fizetés. Az emberek többsége nem tud és nem is akar eladni, rábeszélni, rátukmálni, beszervezni, manipulálni! Az induláshoz sokszor komoly befektetés kell! Kell saját bemutató termék – pld félmilliós porszívó – sok utazási telefon költség, ajánlásgyűjtés, címszerzés, házalás – hát nem könnyű munka! Az emberek többsége utálja, ha valamit elakarnak nekik adni, bár szeretnek vásárolni! Az emberek többsége nem tud és nem is akar semmit eladni!
 18. Vállalkozó • Saját maga főnöke és alkalmazottja, nincs fix fizetés, a saját befektetéseit kockáztatja, a nyereség reményében! Vagy elad és a haszonból él, vagy szolgáltatást ad pénzért! • Ma egy vállalkozást elindítani komoly anyagi befektetést igényel, és elég lassú a visszatérülés ideje! Kell telephely, berendezés,árukészlet, vagy felszerelés, reklám, alkalmazott, esetleg komoly befektetéssel web áruház! • Nagyon el kell találni a piac igényeit, mert különben nem térül meg a befektetés, csak veszteséggel tudunk esetleg működni! Saját árukészlet mindig kockázatot jelent! • Általában beruházást, telephelyet igényel! • Már az elején kell cég vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel! • Nagy a kockázat, sokat veszíthet! • Korlátozott növekedési lehetőségek! • Zömében aktív jelenlétet igényel, ha nincs jelen, nem működik, leáll a bevétel is! • Korlátozott nyitva tartás, vevőkör!
 19. Cégtulajdonos, befektető • Általában már nem ők dolgoznak, hanem a pénzt dolgoztatják! • Cégeket, rendszereket, gyárakat, kereskedelmi hálózatokat hoznak létre! • Ingatlanokat építenek, értékesítenek, adnak bérbe! • Tőzsdéznek, forgatják a pénzt alapokban, kölcsön adnak kamatért! • Akinek sok pénze van még többet csinál belőle! Persze itt is lehetnek óriási bukások, de azért ez nem gyakori, és egyébként is általában több lábon állnak!
 20. Hogyan kerülhetsz át az alkalmazotti szektorból, a befektetők közé! Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként?
 21. Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?! • A 80% A 15% Spórol, illetve többet dolgozik, többet tanul! Szerencsejáték, pilótajátékok… Banki kamatra vár, esetleg tőzsde, hagyományos vállalkozás.
 22. Akkor mit tehetsz, ha nincs se: Pénzed Végzettséged Egyedi ötleted Tapasztalatod Eszközöd Ezek szerint a te képességeiddel és adottságaiddal esélyed sincs 7-8 számjegyű havi jövedelemre?
 23. A probléma megoldást kíván! A DXN SEJT megoldást kínál! Iratkozz fel 7 részes videó hírlevelünkre és tudd meg milyen lehetőséget és ingyenes eszközöket, oktatást kínál fel a DXN cég neked, amivel: - Kockázatmentesen, a vesztesség félelme nélkül indíthatsz el, egy akár az egész világra kiterjedő vállalkozást, ami passzív jövedelmet termel! - A saját magad főnöke lehetsz, te választod meg, kikkel akarsz együtt dolgozni, te osztod be az idődet, és a saját tempódban fejlődhetsz, tanulhatsz és kereshetsz vele, egy idő után pénzt! - Mik azok az egyszerű lépések, tennivalók amit bárki megtud csinálni, és mi az, hogy hatástöbbszörözés, vagyis hogy érheted el, hogy egyre kevesebb munkával, egyre több pénzt keressél?! - Megérted, a DXN miért más, mint sok MLM cég, és miért nem találsz róla sehol, negativ cikket, blogot, bejegyzést?! - Megérzed, hogy a DXN egy bátran felvállalható üzlet, és sose kell azt érezned, hogy te bárkit is megkárositottál, rászedtél, becsaptál?! Sőt! DSP csomag esetén hatalmas kedvezményt ajánlhatsz fel!
 24. És még egy dolog ami megoldást kíván és a DXN ebben is megoldást kínál! A KÁVÉ! Egyre több ember figyel oda az egészségére, és a hagyományos kávé sokak tiltott listájára kerül! Mert savasít, égeti a gyomrot, refluxot okozhat, felveri a vérnyomást, a szívet, a koffein és a csersav káros és még sok dolgot hoznak fel a kávé ellen! De a kávé sokak számára több mint egy ital! A kávézás egy élmény, egy érzés, minden vendégség, tárgyalás része! Egy közös kávézás összeköt, feldob, élvezetessé teszi a beszélgetést, együttlétet! Ha oda akarsz figyelni az egészségedre, nem akarod ezeket a negatív hatásokat, akkor a DXN megoldása a Wellness kávé, a DXN ganodermás kávé, ami prémium minőségű 100% arabica kávé és ganoderma gyógy gomba kivonat keveréke! A ganoderma közömbösíti a csersavat, a koffein negatív hatásait, tisztítja az ereket és több mint 200 hasznos tápanyaggal látja el a szervezetet! Ezért a DXN ganoderma kávé egészséges alternatíva azoknak akik továbbra is kávézni akarnak de fontos számukra az egészség is! A videó hírlevélben, egy teljes rész szól erről!
 25. Iratkozz fel és döntsd el magad, adhat-e megoldást a DXN neked, valamelyik területen?! Hogy ne legyen, olyan száraz, tudományos, vagy nagyon szakmai, üzleties, esetleg tukmálós, beszervezős, eladni akarós, nyomulós, amit meg szeretnénk mutatni neked, az egészet kicsit játékosan, vidáman, életszerűen próbáltuk, fogyaszthatóvá, érthetővé tenni Lego figurák segítségével! Mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez egy, végtelenül egyszerű vállalkozás, lehetőség, amihez nem kell diploma, különleges tudás, képesség, nem számít a kor, a nem, vagy az hogy csak otthonról tudsz online dolgozni, vagy esetleg rengeteg ember között mozogsz! A DXN jelszava: EZT TE IS MEGTUDOD CSINÁLNI! Nézd végig a pár perces hírleveleket, és dönts szabadon, akarsz-e ennek a nagyszerű dolognak részese lenni?! Várjuk visszajelzésedet! Keresd meg a feliratkozó részt a honlapon és jelezd, hogy kéred a 7 levelet!
 26. Szeretném ha őszinte lennél magadhoz és úgy válaszolnál: Mi lenne a nagyobb baj és szégyen, ha esetleg nem sikerül, és nem jön össze neked ez a vállalkozás, nem használnak a termékek és egyik területen se érsz el javulást vagy az, hogy meg se próbáltad, pedig szinte ingyen is elkezdhetted volna, és esélyt adhattál volna, hogy sikeres légy?! Másképp is szokták mondani! Ha harcolsz veszithetsz, de ha nem harcolsz akkor már veszítettél! Nem véletlen futottál bele ebbe a lehetőségbe, legalább gondold át, és nézd végig a 7 rövid kis videót! Szeretnénk ha Sikerben Egészségben Jólétben telne az életed hátra lévő része! Van egy igaz mondás, száz lovat is odaterelhetsz a folyóhoz, de egyet se tudsz rávenni arra, hogy igyon, ehhez a saját döntése kell! A te szabad döntésed, hogy mit teszel a kapott információkkal és akarsz-e a videókból még többet megtudni, esetleg cselekedni!?
Publicidad