Moldova

801 visualizaciones

Publicado el

Traball

Publicado en: Educación, Empresariales
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Moldova

 1. 1. El clima de Moldàvia és continental temperat, es caracteritza per mitjà de llargs períodes però, els hiverns més curts i més suaus, estius llargs i càlids, escasses precipitacions i llargs períodes de sequera al sud. L'hivern és suau i curt, i l'estiu - calent i llarg termini. La circulació atmosfèrica es caracteritza pel predomini de les masses d'aire càlid de l'oest i, a vegades les masses d'aire humit de l'Atlàntic. La velocitat mitjana del vent és relativament petit - 2.4 m / s. Quan passen els ciclons formats pels processos de tempesta a la una velocitat de 10-15 m / s. El clima de Moldàvia és moments positius: el règim d'altes temperatures durant l'alba i durant la temporada de creixement. Moments negatius: el dèficit d'humitat que de vegades porten a la sequedat i les fortes pluges en el període càlid, el que condueix a l'erosió.
 2. 2. Moldàvia és una república parlamentària. Estructura de l'Estat està determinada per la Constitució, aprovada pel Parlament juliol 29, 1994, i va completar 19 juliol 1996 i juliol 5, 2000. Sota la Constitució, Moldàvia - un Estat constitucional democràtic en el que la dignitat humana, els drets i llibertats, el lliure desenvolupament de la personalitat humana, la justícia i el pluralisme polític són la suprems i estan garantits. Les disposicions constitucionals sobre els drets humans i les llibertats a Moldàvia per ser interpretades i aplicades de conformitat amb la Declaració Universal dels Drets Humans, els pactes i altres tractats, una de les parts és Moldàvia. Quan una contradicció entre els pactes i tractats sobre drets humans fonamentals, una de les parts és la República de Moldàvia, i les lleis internes de la precedència de les normes internacionals.
 3. 3. La República de Moldàvia <ul><ul><li>La República de Moldàvia, També anomenada Moldàvia (en moldau: Republica Moldova), és un país sense sortida al mar de l'Europa Oriental, que limita amb Romania per l'oest i amb Ucraïna per l'est. Va ser una de les repúbliques constituents de la Unió Soviètica fins a 1991. És un Estat de 33.843 km ². La majoria del territori està entre els seus dos rius principals, el Dnièster i el Prut. Es troba a només 100 quilòmetres del Mar Negre. Té 4,4 milions d'habitants (2007), la Majoria d'ètnia romanesa (80%). El Cens Moldau de 2004 desdobla la població en un 75,8% d'moldaus i un 2,2% de romanesos </li></ul></ul>
 4. 4. El menjar a Moldàvia Targeta de visita de la cuina de Moldàvia, per descomptat, la sèmola de blat de moro -, unes farinetes de blat de moro gruixuda, que se serveix amb peix, ous ferrats, bacon, formatge i crema agra o muzhdeem - salsa picant d'all. Aperitius servits amb oli vegetal, vinagre, crema agra, maionesa, salses muzhdey, skordolya, adob. Perquè l'aperitiu de gust picant i aroma s'utilitza verds picants - alheña, estragó, julivert, anet, l'api, menta i l'all. Dels plats freds són els ous també són comuns, farcits de bolets i fetge de pollastre, gelatina, carn i els rotllos de peix.
 5. 5. Si va en un viatge a un país desconegut per a si mateix, no us oblideu de preguntar, en quins dies Festival de Tardor celebra els seus habitants. Vacances de coneixements li permeten evitar la producció no desitjats, si la seva visita és de negocis a la natura, i, per contra, diversificada per romandre en la nova ubicació, si vostè - el turista. La celebració de Cap d'Any en moviment sense problemes en la celebració del Nadal, celebrada a la Moldàvia ortodoxa 7-8 de gener. Aquests dies s'han declarat festius, la gent va als altres a casa, passar temps en un ric conjunt taules, i els nens l'hora d'inici nadales de Nadal, que segons la tradició, portar a casa la pau i la prosperitat.
 6. 6. La gent Moldàvia
 7. 7. Castell A l'Edat Mitjana de Kíev de Moldàvia es va construir una xarxa de ciutats, que va permetre a la defensa dels enemics. Algunes d'aquestes ciutats van ser construïdes abans de l'ocurrència d'un estat independent de Moldàvia, altres van ser construïts per les llars de Moldàvia. Aquestes ciutats van ser construïdes de pedra i maó. Ruïnes de les fortaleses mantingut fins aquest dia, el castell era de fusta i no es conserva. Dimensions no eren les grans ciutats. Gruix de la paret era de 5 metres. Les ciutats més famoses són Akkerman (Beldorod-Dnestrovsk), les ciutats de la Soroca i Hotin situat al Dnièster, Chili situat a la vora del Danubi, les ciutats de Cecina, romans, Suceava i Neamt - es trobaven al país. Akkerman es troba en una ciutat fortalesa medieval de Belgorod-Dnestrovsk a Ucraïna. És una de les ciutats més grans d'Ucraïna, i s'ha conservat perfectament. Actualment a la ciutat és un museu - reserves.
 8. 8. Total de Moldàvia prop de 30 àrees de parc, la majoria d'ells es van trencar a la meitat del segle XIX. al voltant de la mansió d'un noble. Top 20 de jardí i les instal.lacions del parc es troben sota protecció estatal. Avui en dia, la majoria dels horts familiars és part del complex de spa i un museu que els manté en una condició més o menys digne.
 9. 9. Al sud de la vall del riu Dnièster Dubossary ampliat considerablement, arribant a la part més baixa de fins a 10-16 km. Aquesta pendent del canal és molt petita, i el riu forma una gran corba - meandres, comenci lentament. A la part baixa de la dreta del Dnièster caiguda Rauta, Bic, Botna. Més de 146 km fins a la boca, a sota del poble Chobruchi, esquerra, surt de la màniga Turunchuk Dnièster, que al seu torn està connectat amb el Dnièster a White Lake, a 20 km de la boca. S'inscriu a l'estuari del riu Dnièster Dnièster, la longitud és de 40 km
 10. 10. En el segon grup en els monestirs d'edat i no menys impressionants, que van ser construïts en Rock, situat als marges del riu Dnièster: Tipova Old Orhei Saharna i Japca. El tercer grup consisteix dels monestirs &quot;nou&quot;, construïda al segle XVIII, segle XIX: Curcova, Nova Neamt Hîncu i Troiţa de Rudi. La majoria dels monestirs estan oberts a ser visitat durant tot l'any. En tots els monestirs són habitacions per als pelegrins. A més, en la majoria dels monestirs, els monjos estan oferint excursions en romanès i rus. En qualsevol monestir es pot triar una companyia, o utilitzar els serveis d'agència de viatges (agències de gairebé tots els monestirs moldaus ofereixen visites amb guia acompanyant), però pot desinestătător viatge locals disposen d'autobusos que surten des de l'estació de cotxe després de tant de temps, o amb un taxi, que surt de l'estació diverses vegades .. Els monestirs de Moldàvia
 11. 11. Els cellers i cases Vins moldaus són reconeguts mundialment pel seu deliciós sabor, el sabor i estil. Cultiu de vinyes als turons Moldàvia permet la producció de diversos tipus de vi - vi blanc sobre el vi de Ruby, dels vins secs i semi vi dolç de la tulburel străvezii absoluta. Col.leccionistes de vins i cellers de vi es mantenen en cellers, recentment es va convertir en una gran penetració de Moldàvia. Soterranis de la &quot;Small Milestii» dispunde una xarxa d'aproximadament 200 km, i va entrar al Llibre Guinness dels Rècords com la major col lecció de vi a Europa. &quot;Golden Collection&quot; inclou en si mateix, al voltant de 2 milions d'ampolles de vi. És una veritable ciutat del vi subterrani amb la seva infraestructura i les carreteres (més de 120 quilòmetres de carrers subterrànies), amb els senyals de trànsit, semàfors, rius de vi que flueix a través de tubs especials en els bancs en lloc de cases que es len de barrils nens petits. Moure el nostre cotxe a pocs quilòmetres a l'avinguda central de xampany, podem COTIM Cabernet Street, per obtenir Chardon Avenue, el carrer Feteasca i para a museus, vi i brandi.
 12. 12. Muzeele Republicii Moldova sunt un component important a Avuţiei Naţionale Culturale. Toată averea naţională este concentrată în colecţiile muzeelor, care creează o reţea amplasată pe întreg teritoriul al republicii, şi include peste 65 de instituţii specializate. Majoritatea muzeelor este concentrată în Chişinău. La literatura romanesa poden prendre el Museu de la literatura romanesa &quot;M. Kogalniceanu &quot;, en la majoria dels llibres es mostren les edicions de clàssics romanesos de D. Cantemir. Si vostè està interessat en l'arqueologia, es troba no lluny del Museu d'Arqueologia i Etnografia.
 13. 13. Galeries d'art Per als aficionats i col leccionistes d'objectes d'art, val la pena visitar galeries d'art local, per tal de gaudir de les exposicions i per omplir la seva col.lecció. Chisinau no pot presumir d'un ric patrimoni artístic, tan sovint exposat en galeries d'artistes contemporanis i artesans Entre els artistes contemporanis de Moldàvia Cal assenyalar Stanislav Semenovich Babiuk i el seu fill - Stanislaus Stanislavovich Babiuk. Ells van crear una gran quantitat de pintures de diferents temes. Moltes obres estan en col • leccions privades a Itàlia, Irlanda, Estats Units, Rússia i Ucraïna.
 14. 14. Chisinau pot ser legítimament orgullosos de sales de teatre, com la Sala d'òrgans i el Philharmonic Hall, que, entre altres coses, són d'interès arquitectònic. El destí de la Sala d'Orgue, en què el destí del paper crucial que té una acústica excel lent. I l'edifici en el pre-passada la guerra, l'antic banc es va convertir en una sala de concerts, que ara té l'única autoritat a Moldàvia. Nacional d'Òpera i Ballet conegut pel gran nombre de produccions que es beneficien de l'èxit de públic, i han guanyat diversos premis en festivals de reconegut prestigi. Temporada teatral comença a finals d'estiu i dura fins a la primavera. Enormement popular entre els aficionats gaudir del festival anual d'òpera &quot;Maria Biesu&quot;, que es celebra sota el patrocini d'una cantant d'òpera durant més de deu anys.
 15. 15. Chisinau turons d'edat, el primer edifici s'han conservat les esglésies Mazarikiev (1752) (1777) i l'Església de l'Anunciació (1807). Aquestes esglésies tenen un pla comú, els anomenats &quot;tres fulles&quot;, que és característic de l'arquitectura medieval i Moldàvia &quot;pont de Moldàvia&quot;, que es caracteritza per dos nivells d'arcs, de mantenir l'ampolla i la construcció de la cúpula. Durant els anys de la Segona Guerra Mundial Chisinau perdut el seu fons d'habitatge al 78%. En els anys 1947-1949 en el marc del Sciusev Arquitectes A. s'ha elaborat el pla general de reconstrucció i construcció de la ciutat. Al començament de la restauració, l'arquitectura i la naturalesa portava la reconstrucció de volum i de la restauració. El nou edifici es va convertir en la primera estació de tren de la ciutat (1948, arquitecte L. Ciuprin).
 16. 16. Àmplia selecció de vins de col • lecció de Moldàvia, però aquí es pot degustar el vi de fabricació casolana. &quot;Vatra Neamului&quot; - antic restaurant-museu, on cada habitació - un curt viatge per la història de Moldàvia: moldau escriptors famosos quadres, mobles antics, antiguitats - tot això permet als hostes a submergir-se en una atmosfera molt especial de les costums i tradicions de Moldàvia. Quant a la gastronomia, els plats tradicionals de Moldàvia es preparen aquí en el tractament de l'autor. El director adjunt de la companyia, que el restaurant es serveix amb farinetes de blat de moro i chile picant, atrau no només als residents sinó també als convidats de Chisinau.

×