Facebook

232 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Facebook

 1. 1. Facebook
 2. 2. Registre● Per a obtindre un compte de facebook deurem entrar a la següent direcció i omplir els camps que ens demana com qualsevol altre lloc. Necessitarem un mail vàlid per a completar el registre. Pàgina de facebook
 3. 3. Registre● Al donar-li al boto de Registre, rebrem un correu electrònic amb el qual podrem activar el nostre compte Tot seguit entrarem al Facebook i tindrem 3 passos per a realitzar una primera configuració del lloc. Podem realitzar-ho o continuar sense omplir les dades i configurar-ho després.
 4. 4. Configuració del compte● Al botó Inici, el menú desplegable trobarem lopció de “configuración de la cuenta”.
 5. 5. Configuració del compte● En aquest menú tindrem diversos submenú a lesquerra, si volem canviar algun apartat deurem clicar al enllaç “Editar”
 6. 6. Perfil● Per a completar la informació del teu usuari podem omplir les dades a la següent pestanya.
 7. 7. Perfil● En aquest apartat podrem modificar qualsevol dada personal nostra, des del nom fins la música que ens agrada.
 8. 8. Configuració de la privacitat● Per a configurar la privacitat del nostre compte cliquem al menú “Inici”-”Configur ación de la privacidad”.
 9. 9. Configuració de la privacitat● En aquest apartat podrem modificar la configuració per defecte de la qual disposarem al moment de publicar alguna cosa al nostre muro. El muro es la nostra pàgina on tenim publicades tot el que siga referent al nostre usuari.
 10. 10. Configuració de la privacitat● Baix de les opcions que tenim per defecte, disposem daltres opcions en les quals configurarem, des de la privacitat de les nostres dades personals fins a les persones que podem bloquejar
 11. 11. Buscar amics● Per a buscar amics als quals agregar als nostres contactes disposarem duna barra on podem escriure el nom daquestes.
 12. 12. Buscar amics● Per a completar el proces dagregar un amic, aquest deu acceptar la sol·licitud damistat, després daçò ja tindrem agregat un amic.
 13. 13. Compartir● A principi del la part central de la pàgina disposarem dun quadre on podrem compartir amb els nostres amics tant fotos, videos i text
 14. 14. Escriure als murs dels amics● Per a poder escriure al mur dels nostres amics, deguem entrar als seus usuaris i podrem publicar allí de manera que solament el propietari del muro podrà voreu. Per a entrar al mur dun usuari podem fer-ho clicant a la seua foto
 15. 15. Crear-nos una pàgina● Igual que a google+ podrem crear pàgines, de persones, dempreses... Ací les pàgines també tenen totes les propietats dun usuari.
 16. 16. Crear-nos una pàgina● Una vegada li cliquem aquest ens donarà uns perfils de pàgines diferents
 17. 17. Crear-nos una pàgina● Al clicar a una de les opcions ens eixira un panel per a completar les dades de la pàgina.
 18. 18. Crear-nos una pàgina● I així ja tenim la pàgina de manera que podem entrar a aquesta de manera que podem publicar fotos,vidios,enlla ços, igual com qualsevol altre usuari
 19. 19. Crear-nos una pàgina● I tots els usuaris que siguen seguidors de la pàgina voran al seu mur les publicacions que haja fet el creador de la mateixa
 20. 20. Crear un event● Igual que al google+ podem fer un event. Per a veurels disposarem dun enllaç a events a les opcions de lesquerre.
 21. 21. Crear un event● Ens eixira un llistat devents, i podrem crear-ne al botó de dalt a la dreta de “Crear eventos”
 22. 22. Crear un event● I ja tindrem ja el event creat, on els que estiguen convidats a aquest podran publicar al mur del event fins que vença la data daquest.

×