Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
xaviertrias.cat
Modificació del Pla General Metropolità al
Districte de Les Corts

• El futur projecte de reforma urbanística dels terreny...
Les nostres condicions

1. La cessió gratuïta del FC Barcelona a l’Ajuntament de
   la totalitat del sòl i sostre destinat...
Les nostres condicions

3. Increment d’equipaments pel districte i el barri de Sant
   Ramon. Equipaments educatius: un CE...
Les nostres condicions

5. Desafecció dels habitatges del carrer Pintor Tapiró –
   Cardenal Reig.

6. Pla de Mobilitat. E...
Les condicions de CiU per a la requalificació dels entorns del Camp Nou
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Les condicions de CiU per a la requalificació dels entorns del Camp Nou

695 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Les condicions de CiU per a la requalificació dels entorns del Camp Nou

  1. 1. xaviertrias.cat
  2. 2. Modificació del Pla General Metropolità al Districte de Les Corts • El futur projecte de reforma urbanística dels terrenys del FC Barcelona a Les Corts ha de ser una oportunitat pel districte, que permeti guanyar zona verda, obtenir equipaments d’ús públic i rehabilitar la zona. • Sóm favorables a la requalificació dels terrenys del Mini Estadi, SI S’ACCEPTEN UN CONJUNT DE CONDICIONS.
  3. 3. Les nostres condicions 1. La cessió gratuïta del FC Barcelona a l’Ajuntament de la totalitat del sòl i sostre destinat a habitatge en règim de protecció. La reserva del nombre d’habitatges protegits no serà inferior al 50% del total. Aquest habitatge serà titularitat de l’Ajuntament. 2. Destinar part dels locals/baixos dels edificis d’habitatges a l’ús de les entitats del barri. Previsió d’habitatge tutelat per a discapacitats.
  4. 4. Les nostres condicions 3. Increment d’equipaments pel districte i el barri de Sant Ramon. Equipaments educatius: un CEIP, un IES, una escola bressol; un centre d’atenció primària, un centre cívic (auditori), una residència per a gent gran i un centre de dia. Concreció de la piscina coberta i poliesportiu. 4. Programa d’execució dels equipaments públics incorporats al conveni Ajuntament – Generalitat, previ a l’aprovació dels planejaments que desenvolupin l’actuació de l’habitatge.
  5. 5. Les nostres condicions 5. Desafecció dels habitatges del carrer Pintor Tapiró – Cardenal Reig. 6. Pla de Mobilitat. Exigim un Pla que afavoreixi la mobilitat fluïda de la zona en els dies de més activitat i competició esportiva. 7. Pla d’Actuació en coordinació amb l’Agència per l’Abordatge Integral del Treball Sexual a Barcelona.

×