Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Perifèrics d’un ordinador

122 visualizaciones

Publicado el

PPT sobre els perifèrics.

Publicado en: Internet
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Perifèrics d’un ordinador

 1. 1. PERIFÈRICS D’UN ORDINADOR Els perifèrics d’un ordinador són tots aquells aparells que estàn connectats amb el pc però que són externs com per exemple una pantalla, un teclat, un mouse, un pendrive, etc. Xavier González 4tD Sergi Costas 4tA La Salle 2015-2016 Professora: Mònica Breto
 2. 2. PLACA MARE La placa mare és la targeta central de l’ordinador que conté: el microprocessador, la memòria RAM del sistema, circuits electrònics de suport, la ROM i altres ranures on hi podrem insertar targetes adaptadores addicionals.
 3. 3. PERIFÈRICS DE SORTIDA Els perifèrics de sortida són aquells dispositius que han estat construïts per enviar informació cap a fora de l'ordinador com per exemple: Impressora: Permet obtenir una còpia física d’un document d’imatge o text. Altaveus: És un aparell que s’utilitza per escoltar ampliament el so.
 4. 4. PERIFÈRIC DE SORTIDA(II) Monitor: És un aparell que que mostra les dades o informació a l’usuari. Plotter: Imprimeix de forma lineal es fa servir sobretot a ciències, arquitectura, ingenieria, etc.
 5. 5. PERIFÈRIC DE SORTIDA(III) 3D Printer: És una màquiuna capaç de realitzar impressions de dissenys en 3D, crean peces o maquetes amb volum a partir d’un disseny a l’ordinador.
 6. 6. PERIFÈRICS D’ENTRADA Els perifèrics d’entrada són els encarregats de transmetre els suministre de dades cap a l’ordinador. -Ratolí: És un dispositiu petit i ergònomic amb el qual pots dirigir les teves accions. -Teclat: És un conjunt de tecles que serveix per introduir ordres i dades en un ordinador.
 7. 7. PERIFÈRICS D’ENTRADA (II) -Micròfon: És un transductor que converteix el so en senyal elèctric. -Escànner: És un perifèric que s’utilitza per convertir imatges impreses a documents digitals.
 8. 8. PERIFÈRICS D’ENTRADA/SORTIDA Són els capaços de transmetre el suministre de dades cap a l’ordinador i també els capaços de enviar l’informació cap a fora de l’ordinador com per exemple: Tarja xx: és una tarjeta d’expansió inserida dins l’ordinador amb una o més obertures, per on és connectat el cable de la xarxa.
 9. 9. PERIFÈRICS D’ENTRADA/SORTIDA(II) Router: És un dispositiu de xarxa que reenvia paquets de dades entre xarxes d’ ordinadors. Tarja de so: És un dispositiu, normalment intern, que permet obtenir una senyal d’àudio a partir d’informació digital.
 10. 10. PERIFÈRICS D’ENTRADA/SORTIDA (III) -Memòria USB: És un dispositiu d’emmagatzematge que utilitza la memòria flash per guardar dades. -Disc dur fix: És un dispositiu d’emmagatzematge que fa servir un sistema de grabació magnètica per guardar dades digitals.
 11. 11. PERIFÈRICS D’ENTRADA/SORTIDA (IV) -Lector de targetes: És un dispositiu que llegeix dades d’una targeta com a suport d’emmagatzematge. -DVD: És un disc òptic d’emmagatzement de dades.

×