Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Les comunicacions (tecno)

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Les comunicacions (tecno)

 1. 1. Les comunicacions desLes comunicacions des de 1600a.c fins ara.de 1600a.c fins ara.
 2. 2. Des de quan existeixen l'alfabet? El nostre alfabet ve d'un poble antic anomenada Feneci, cap al 1600 aC. I de poc a poc diverses cultures han anat modificant les lletres fins arribar actualment.
 3. 3. Les primeres comunicacions que van existir entre éssers humans només va ser simplement uns missatges orals i gestuals entre diferents individus
 4. 4. Després es van inventar altres formes de transmissió com: -comunicacions visuals amb superfícies reflectants. -Espills -Focs i llums -Comunicacions sonores amb tambors o altres elements de percusió.
 5. 5. L'escripturaL'escriptura Més tard es van inventar l'escriptura, el missatge era reflectit sobre un mitjà material (papil, taullets d'aigila, de fusta i de vegades recoberts de cera per una cara, pergamí o paper). Així el missatge poden transportar en qualsevol transport al lloc que volem portar.
 6. 6. L'any 1439, Johannes Gutenberg va encunyarL'any 1439, Johannes Gutenberg va encunyar les lletres sobre unes matrius mòbils de tipusles lletres sobre unes matrius mòbils de tipus impremta.impremta.
 7. 7. L'any més tard, 1873 la companyiaL'any més tard, 1873 la companyia Rremington crea la primera màquinaRremington crea la primera màquina d'escriure.d'escriure.
 8. 8. Eines de comunicació cap alEines de comunicació cap al segle XIXsegle XIX
 9. 9. TelègrafTelègraf En 1837, Cooke i Wheastone va crear primer telègraf , i Morse patenta el seu codi, de punts i ratlles, que amb poques modificacions encara s'utilitza.
 10. 10. Telèfon En 1876, Graham Bell i Elisha Gray, per separat van patentar el teleèfon elèctric. Les primeres centrals telefòniques va funcionar en 1878.
 11. 11. Fonògraf En 1877, Thomas Alva Edison inventar el fonògraf de manovella, capaç de gravar el so sobre un cilindre recobert de estany o de cera dura.
 12. 12. Gramòfon El gramòfon va ser el primer sistema de gravació i reproducció de so que va utilitzar un disc pla, a diferència del fonògraf que gravava sobre cilindre. Així mateix va ser el dispositiu més comú per reproduir so gravat des de la dècada 1890 fins a finals de la dècada de 1980. Va ser patentat en 1888 per Emile Berliner.
 13. 13. Segle XX
 14. 14. Ràdio La ràdio és la transmissió de senyals mitjançant la modulació d'ones electromagnètiques amb freqüències per sota de les de la llum visible. La radiació electromagnètica es propaga per mitjà de camps electromagnètics oscil·lants que travessen l'aire i el buit de l'espai.
 15. 15. Televisió La televisió abreujat TV, és un sistema de telecomunicació per a l'emissió i per a la recepció de sons i d'imatges en moviment a distància. El terme també ha acabat referint-se a tots els aspectes de la programació televisiva.
 16. 16. Magnetòfon Un magnetòfon és un aparell d'enregistrament magnètic de sons, basat en la imantació permanent d'un suport, generalment una cinta magnètica en bobines o en cassets.
 17. 17. Magnetoscopi El magnetoscopi (que prové de la unió entre magneto- i -scopi) és un aparell utilitzat per a gravar imatges en moviment en cinta magnètica. També és conegut com a VTR (acrònim de l'anglés Video Tape Recorder) i VCR (Video Cassette R ecorder), quan la cinta ve en una casset, com les cintes d'ús domèstic. Moltes vegades és denominat segons el format de gravació o com a vídeo.

  Sé el primero en comentar

  Inicia sesión para ver los comentarios

Vistas

Total de vistas

116

En Slideshare

0

De embebidos

0

Número de embebidos

2

Acciones

Descargas

2

Compartidos

0

Comentarios

0

Me gusta

0

×