Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Proyecto "No puc esperar!" - 20 de diciembre de 2014.

359 visualizaciones

Publicado el

Breve informe de la Comisión del proyecto "No puc esperar!"durante la "Trobada de Nadal" de ACCU Catalunya (20 de diciembre de 2014 en el Centre Cívic Casa Orlandai de Barcelona).Muchas gracias a todos los voluntarios que colaboran en la implantación del proyecto.

Publicado en: Salud y medicina
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Proyecto "No puc esperar!" - 20 de diciembre de 2014.

  1. 1. “NO PUC ESPERAR!” Un projecte d’ ACCU Catalunya i la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona Amb el suport del Consell Consultiu de Pacients - Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Societat Catalana de Digestologia.
  2. 2. ACCU Catalunya #nopucesperar  Perquè volem millorar la qualitat de vida dels pacients... Problemàtica fonamental dels pacients:  La necessitat, sovint imprevisible i sobtada, d'anar al lavabo.  L’angoixa i preocupació de no trobar un lavabo accessible en el moment necessari.
  3. 3. La targeta NO PUC ESPERAR! Les targetes s’emeten des d’ACCU Catalunya. Però són els metges, de les Unitats de MII i Serveis de Digestiu dels hospitals col·laboradors, els que les lliuren als pacients. Les targetes són gratuïtes per al pacient. Per a persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo.  Targetes lliurades a criteri del personal facultatiu.
  4. 4. #nopucesperar  L’establiment o equipament adherit autoritzarà gratuïtament, i tan ràpid com sigui possible, l’ús dels lavabos als portadors de la targeta "NO PUC ESPERAR!". Acords de col·laboració:
  5. 5. Ángeles Roca (Coordinadora del projecte – ACCU Catalunya)  Dr. Xavier Aldeguer (Unitat MII – Hospital Dr. Trueta de Girona) Lourdes Díez (ACCU Catalunya) Enric Bosch (ACCU Catalunya) Comissió del projecte NO PUC ESPERAR! Avui, fa un any, que es va presentar el projecte per primer cop: Ajuntament de Girona 20 desembre 2013
  6. 6. Implantació actual de NO PUC ESPERAR!  GIRONA: Hospital Doctor Josep Trueta de Girona (Unitat de MII) lliura les targetes. 127 lavabos adherits.  SABADELL: Hospital de Sabadell Parc Taulí (Unitat de MII) lliura les targetes. 114 lavabos adherits.  PALAMÓS – CALONGE: Hospital de Palamós (Servei Digestiu) lliura les targetes. 47 lavabos adherits, de moment.  TERRASSA: Hospital de Terrassa (Unitat de MII) lliurarà les targetes. Mútua de Terrassa (Unitat de MII) lliurarà les targetes. En procés d'implantació.  BARCELONA: Presentant el projecte. En procés d'implantació.  BADALONA i EL MARESME: Començant la implantació.  ALTRES ZONES CATALANES: en les que encara no està implantat el projecte, diversos establiments s'estan adherint al projecte. Aquesta situació es dóna arran de la tasca dels voluntaris a la zona, pel "boca - orella" entre pacients, amics i familiars de pacients, i per la difusió del projecte a les xarxes socials.
  7. 7. Projecte NO PUC ESPERAR! Imprescindible: la gran col·laboració dels voluntaris.
  8. 8. MOLTES GRÀCIES ALS VOLUNTARIS

×