Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
IMATGES DE LES COVES D’ALTAMIRA
BISONS ECONGITS: Una de les figures mes atractives de tota la pintura
rupestre. El pintor ...
AdrianaMorano Tavira 1r. ESO
PINTURES RUPESTRES DE LES COVES D’ALTAMIRA
 Les Coves d’Altamira, estan ubicades a Santander...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

COVA D'ALTAMIRA

467 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Ciencias
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

COVA D'ALTAMIRA

  1. 1. IMATGES DE LES COVES D’ALTAMIRA BISONS ECONGITS: Una de les figures mes atractives de tota la pintura rupestre. El pintor va encaixar la figura adaptant la seva anatomia a la mateixa, senseperdreper això les seves proporcions anatòmiques. Aquest dibuix rupestremesura 127 cm. des de el inici de la banya fins el inici de la cua. LA GRAN CIERVA: pintura sobrepedra de més gran tamany de les “Coves d’ Altamira).
  2. 2. AdrianaMorano Tavira 1r. ESO PINTURES RUPESTRES DE LES COVES D’ALTAMIRA  Les Coves d’Altamira, estan ubicades a Santander, Espanya.  Van ser descobertes per el Sr. Marcelino Sanz de Sautuola.  L’any del descobriment de les Coves d’Altamira va ser el 1879.  Es creu que les pintures rupestres que trobem dintre de les Coves d’Altamira poden arribar a tenir fins a 35.000 anys.  Les pintures rupestres creiem que eren pintades per diferents membres de la comunitat, tant adults com a nens, això ho deduïm per els diferents descobriments de impressions de mans de diferents tamanys.  Les pintures rupestres de les Coves d’Altamira com gairebé totes les que s’han trobat a reu del mon, mostra la gran importància dels animals com a principal aliment i per tant les caceries.  També hi ha pintures que representen la cultura nòmada de les comunitats que les van crear.

×