Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Os osos polares

1.716 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Os osos polares

  1. 1. Por Sabela Vila García
  2. 2. A VIDA DOS OSOS POLARES  O hogar dos osos polares è o Ártico. Os osos polares anda a catro patas, adelantando as dúas patas esquerda e logo asa dúas patas dereitas, pode bucear moi ben, pegan asóellas a cabeza e cerran o nariz, pero mantén os ollos abertos. O nadar utilizan as súas patas dianteiras como remos. Para alimentarse cazan. A primavera e unha época moi boa para eles. A os tres meses abandonan a súa casa de inverno. Os osos polares son mamíferos. Os osos polares rompen as madrigueras das focas.O s osos polares comen focas e pescado. Si para cazar unha foca necesitan meterse na auga métense pero primeiro meten as patas da tras para non facer ruído.Fonte libro Os osos polares.

×