Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

CGD2021 - "Repensant la tramitació electrònica arran de la pandèmia"

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio

Eche un vistazo a continuación

1 de 6 Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Más de Congrés Govern Digital (20)

Anuncio

CGD2021 - "Repensant la tramitació electrònica arran de la pandèmia"

  1. 1. Sol·licituds de renovació de Sol·licituds de renovació de subvencions abreujades subvencions abreujades Oscar Hellin Escribano Oscar Hellin Escribano Coordinador TIC Coordinador TIC Ajuntament de Reus Ajuntament de Reus NOUS ESCENARIS. NOVES OPORTUNITATS.
  2. 2. NOUS ESCENARIS. NOVES OPORTUNITATS. Antecedents Antecedents ● Hi ha un alt percentatge de persones que tornen demanar la mateixa subvenció cada any i de subvencions per situació socioeconòmica desfavorida (70-80%) ● Prop del 50% de les persones físiques que demanen subvencions per la seva situació socioeconòmica estan en col·lectius d’escletxa digital ● La pandèmia ha reduït la disponibilitat dels canals presencials amb l’obligació de cita prèvia
  3. 3. NOUS ESCENARIS. NOVES OPORTUNITATS. Nova modalitat de Nova modalitat de sol·licitud abreujada sol·licitud abreujada ● S’implanta una sol·licitud unificada de subvencions per situacions socioeconòmiques desfavorides (IBI, aigua, gual, brossa i pobresa energètica) ● La modalitat abreujada es crea per persones que tornen a demanar la subvenció i no han canviat la composició familiar i dades segons sol·licitud convocatòria anterior ● Cal disposar del seu email i mòbil de sol·licituds anteriors ● L’Ajuntament actua proactivament d’ofici i li envia per email la sol·licitud en modalitat abreujada per confirmar-la mitjançant signatura remota (regulació prèvia mitjançant decret alcaldia)
  4. 4. NOUS ESCENARIS. NOVES OPORTUNITATS.
  5. 5. NOUS ESCENARIS. NOVES OPORTUNITATS. I les dades …... I les dades …...
  6. 6. ORGANITZA #CGD2021 Gràcies! governdigital.cat @GovernDigital ohellin@reus.cat

×