Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Adaptar el camí Ral de Soldeu com A

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Junts per Sant Pere
Junts per Sant Pere
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 6 Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

A los espectadores también les gustó (20)

Anuncio

Adaptar el camí Ral de Soldeu com A

  1. 1. Adaptar el camí ral de Soldeu com a carril de bicicletes.
  2. 2. <ul><li>Primer s’hauria de despedregar el camí per adaptar-lo com a carril per a bicicletes. </li></ul>Després, es podria fer una font i un espai per fer pícnics. També s’hauria de fer un pas pel riu.
  3. 3. <ul><li>Hem pensat a fer marques amb pintura durant tot el trajecte del carril de bicicletes. </li></ul>Col·locar una caseta de fusta per proporcionar diferents serveis a la gent.
  4. 4. <ul><li>A la caseta es podria: </li></ul><ul><li>- llogar bicicletes. </li></ul><ul><li>- llogar o vendre cascos. </li></ul><ul><li>- llogar cadiretes per als nens petits. </li></ul><ul><li>- llogar remolcs per portar nens que encara no tinguin prou ànim per fer tot el recorregut amb els pares. </li></ul><ul><li>- proporcionar un mapa del trajecte que correspon al carril. </li></ul>
  5. 5. <ul><li>Al principi del circuit es podria fer un rètol on es dibuixés el recorregut indicant l’inici i el final, els quilòmetres corresponents. </li></ul>Es podria fer un fullet on hi hagués situat la zona de pícnic, la font, el pont, les papereres… i on s’hi marqués també les normes de comportament dins del recorregut, recomanacions i un número de telèfon en cas de socors.
  6. 6. <ul><li>Es podrien col·locar papereres al llarg de tot el recorregut. </li></ul><ul><li>També hem pensat que a la zona de pícnic es podrien situar contenidors de reciclatge. </li></ul>

×