Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Presentació_MemeTIC.pdf

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 11 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Similares a Presentació_MemeTIC.pdf (20)

Anuncio

Presentació_MemeTIC.pdf

 1. 1. MemeTIC ELS MEMS POLÍTICS
 2. 2. TEMA El mem com a vehicle per expressar idees polítiques
 3. 3. OBJECTIUS Conèixer la història dels mems, però sobretot endinsar-nos en el món del mem polític. Com a nova eina cultural, estudiar com a causat un gran impacte arreu del món entre tota la població.
 4. 4. IDEES PRINCIPALS ● Les variacions que s’han patit a la comunicació des de l’aparició dels mems. ● El mem online no és només un element humorístic, sinó que suposa un nou mitjà d’expressió cultural i de comunicació. ● Els mems tenen una gran repercussió entre la població, poden convertir-se en representació de col·lectius. ● Gran part dels mems són de caràcter humorístic, però també es poden trobar d’altres reivindicatius o crítics. ● S’obté diverses versions d’un mem a partir de les diferents reinterpretacions i modificacions que es donen mitjançant la difusió.
 5. 5. AVALUACIÓ
 6. 6. En aquest projecte hem pogut aprendre com l’aparició d’Internet i les xarxes socials han canviat els nostre món i han acabat influint i revolucionant la societat de l'actualitat i també han donat lloc a la llibertat d’expressió en referencia a les societats occidentals. En quant als resultats obtinguts en aquesta recerca podem observar com el mem té un poder únic sobre les opinions de les masses i de com pràcticament tot els medis d’una forma o altra fan ús d’ells tot i que sempre s’ha de tenir cura la intenció amb la que s'utilitza aquestes imatges.
 7. 7. REFLEXIÓ
 8. 8. S’ha pogut observar i analitzar el fenomen del Mem, de com va néixer, el seu desenvolupament, el paper que desenvolupa a la nostra actualitat i de com arribat a ser una eina fonamental per transmetre informació i alhora per influenciar a la població de la ma de molts mitjans i de la política també. Pel que fa als mems, definit com idea, concepte, situació, expressió o pensament manifestat en qualsevol tipus de medi virtual, comic, audio, textos, imatges i tot tipus de missatges que circulen per Internet, podem confirmar que aquest s’ha desenvolupat i està completament lligat amb la Revolució Informàtica que hem experimentat l'última dècada del nostre segle i de com va lligada completament amb les noves xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter…
 9. 9. CONCLUSIONS
 10. 10. ● El mem dona llibertat d’expressió. ● Els mems s’oposen als mitjans de comunicació tradicionals degut al caràcter horitzontal de la seva producció i difusió. ● Han modificat i alterat la comunicació a través d’imatges alterades on sovint estan acompanyades de text. ● Els mems defineixen moments, estats i emocions sobre una situació. Per aquest motiu, un mem pot perdre el sentit amb el pas del temps, altres perduren durant anys. ● Un mem pot servir com a vehicle per a transmetre idees polítiques, però el missatge del mem original es pot modificar amb la mateixa facilitat que es pot estendre.
 11. 11. Patricia Crespo Alonso Clara Crespo Buades Maria Antonia Janer Font Carla Llarch Amate

×