Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Oblak rudarenje - Utrostručite svoj novac

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Internet Zarada
Internet Zarada
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 9 Anuncio

Oblak rudarenje - Utrostručite svoj novac

Descargar para leer sin conexión

Oblak rudarenje - Utrostručite svoj novac

Zaradite 10% mesečno za period od 30+ meseci

Oblak rudarenje, Utrostručite svoj novac, kripto valute, kripto tokene

#Oblakrudarenje #Utrostručitesvojnovac #kriptovalute #kriptotokene

Oblak rudarenje - Utrostručite svoj novac

Zaradite 10% mesečno za period od 30+ meseci

Oblak rudarenje, Utrostručite svoj novac, kripto valute, kripto tokene

#Oblakrudarenje #Utrostručitesvojnovac #kriptovalute #kriptotokene

Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Más de MdSaifulIslam289 (20)

Más reciente (20)

Anuncio

Oblak rudarenje - Utrostručite svoj novac

  1. 1. Zaradite 10% mesečno za period od 30+ meseci
  2. 2. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI VAŽNO - PROČITAJTE MOLIM VAS! Ja nisam fi nansijski savetnik i ovo nije fi nansijski savet. Sve informacije u ovom dokumentu su informativnog karaktera i ne predstavljaju obećanje, niti garanciju bilo kakve zarade. Kripto valute i kripto tokeni su ekstremno volatilni i mogu brzo i lako da dobiju, ili da izgube na vrednosti. Svako investiranje je rizično i može dovesti do delimičnog, ili potpunog gubitka investiranog novca. Investiranje nije za nekog ko ima problema sa novčanim prihodima, ili je već u dugovima. Investirajte uvek samo onaj iznos novca za koji Vam neće biti problem ako izgubite. U slučaju nedoumica, potražite fi nansijski savet of profesionalnog fi nansijskog savetnika.
  3. 3. Oblak Rudarenje Ćao, moje ime je Jovan i u ovom dokumentu pokazaću Vam relativno lak način pasivne zarade. Možete očekivati povraćaj od oko 10% mesečno od investiranog novca tokom 30+ meseci, što Vam omogućava da utrostručite investirani kapital za ovaj period vremena. Za sebe lično mogu da kažem da je ova prilika nešto najbolje našta sam naleteo u poslednje vreme. Videćete i sami zašto ;). Da ne dužim priču previše i da odmah pređem na stvar. O čemu se zapravo radi? U pitanju je tzv. oblak rudarenje (eng. cloud minting). Šta je zapravo oblak rudarenje? Ukratko, to je oblik rudarenja kripto valuta, ili kripto tokena u kom Vi zakupljujete hardver (eng. mining rig) na određeni period vremena koji rudari nove kripto valute, ili kripto tokene za Vas. Ne postoji limit koliko hardvera možete zakupiti. Nove kripto valute i/ili tokene dobijate od rudarenja na dnevnom nivou. Prednost oblak rudarenja je ta što Vam ne treba mnogo novca za kupovinu skupih rigova za rudarenje i sve možete da obavite od kuće. Ne treba Vam prostor za fi zički hardver, nemate povećanu potrošnju električne energije i ne razmišljate da li će Vam se hardver pregrejati, ili ne. Zakup rigova za rudarenje je mnogo jeftiniji od kupovine. Jedini dodatni troškovi koje imate, pored cene zakupa, su inicijalna cena aktivacije hardvera i, nakon toga, povremeni minimalni troškovi održavanja. Nakon svakog novog zakupa hardvera i potpisivanja ugovora, čeka se oko 10 dana da se hardver postavi i aktivira. Nakon tog perioda od oko 10 dana, hardver postaje aktivan i na dnevnom nivou dobijate nove tokene tokom celog perioda trajanja ugovora. Cena novih tokena koje hardver izrudari za period od mesec dana iznosi oko 10% cene ukupnog zakupa. Uobičajeni period zakupa hardverske opreme za rudarenje iznosi 30 meseci, često i duže.
  4. 4. Sa svakim ugovorom dobijate i tačnu IP adresu Vašeg riga za rudarenje sa kojom možete videti gde se tačno hardver nalazi. Svaki ugovor o zakupu koji kupite Vam omogućava da utrostručite iznos zakupa tokom perioda od 30+ meseci, a bukvalno ne radite ništa, već Vaš novac radi za Vas.
  5. 5. Nestrpljivi da počnete? :) Odlično. Pratite narednih 7 koraka: Korak 1 - Kliknite OVDE da biste posetili WeWe Global sajt i kliknite na “REGISTER NOW”. Popunite sva neophodna polja i kliknite na “CONTINUE”. WeWe Global je privatna zajednica i možete se učlaniti jedino preko pozivnog linka već postojećeg člana (link na koji ste kliknuli malopre je moj pozivni link). Ako želite nekog Vašeg prijatelja, ili poznanika da uključite, kada napravite nalog, dobićete Vaš lični pozivni link preko platforme i njima pošaljite taj link. Korak 2 - Nakon što veri fi kujete e-mail adresu, ulogujte se na Vaš novi WeWe Global nalog i veri fi kujte nalog uz pomoć ličnog dokumenta (lična karta, ili vozačka dozvola, ili pasoš). Potvrda veri fi kacije nakon što obavite sve neophodne korake se čeka dan, dva. Korak 3 - Kliknite OVDE da biste posetili sajt Binance i registrujte nalog, ako već nemate registrovan. Korak 4 - Nakon veri fi kovanja Vaše e-mail adrese/broja telefona, ulogujte se na Binance nalog i ovde takođe veri fi kujte nalog sa validnim ličnim dokumentom. Veri fi kcija na ovom sajtu je brža nego na WeWe Global sajtu, ali opet može da potraje dan, dva. Zašto Vam treba Binance nalog? Potrebni su Vam bitkoini koje ćete prebaciti na Vaš novi WeWe Global bitkoin novčanik i sa njima kupovati ugovore o zakupu hardvera za rudarenje. Binance Vam omogućava, nakon što veri fi kujete nalog, da jednostavno kupite, ili prodate bitkoin (i druge kriptovalute) preko kreditne kartice, ili bankovnog računa.
  6. 6. Ako već posedujete neki bitkoin novčanik i imate druge načine za kupovinu/prodaju kriptovaluta, možete preskočiti Korake 3 i 4. U tom slučaju koristite taj novčanik koji već imate i nastavite sa Korakom 5. Korak 5 - Kupite bitkoine i prebacite ih na WeWe Global bitkoin novčanik. Dodajte bar 5-10% preko iznosa potrebnog za kupovinu željenog ugovora da biste imali dovoljno da pokrijete inicijalne troškove zakupa hardvera. Npr. ako želite da kupite ugovor o zakupu u vrednosti od 500 EUR, dodajte 550 EUR na WeWe Global vrednosti u bitkoinima. Korak 6 - U Vašem WeWe Global nalogu, kliknite “Cloud Minting” u meniju sa leve strane i zatim kliknite na “Purchase”. Izaberite željenu jedinicu i kliknite na “Buy”. Nakon što potvrdite kupovinu, potpišite digitalni ugovor i to je to. Nakon otprilike 10 dana Vaša jednica će biti aktivirana i počeće da Vam rudari nove tokene na dnevnom nivou. Tokene možete u svakom trenutku zameniti za bitkoin i prebaciti na eksterni novčanik. U momentu pisanja ovog dokumenta, cena zakupa jedne cele hardverske jedinice za rudarenje za period od 30+ meseci iznosi 5000 EUR i donosi Vam oko 500 EUR mesečno. Ukoliko Vam je 5000 EUR preskupo, možete zakupiti i deo jedne jedinice. Trenutno najjeftiniji ugovor koji možete kupiti iznosi 500 EUR i njime zakupljujete 1/10 jedne jedinice. Ovo Vam donosi oko 50 EUR mesečno. Bukvalno koji god ugovor da izaberete, možete očekivati povraćaj oko 10% mesečno na cenu ugovora koji ste platili. Npr. ako zakupite dve cele jedinice za 10.000 EUR, Vaš prihod je oko 1000 EUR mesečno tokom 30+ meseci, a ukupan iznos koji dobijete 30.000 EUR+. Zašto pišem ovo plus? Zato što često imaju promocije u kojima su ugovori na duži period od 30 meseci, a po istoj ceni. Korak 7 - Pridružite se WeWe Global Telegram Support grupi (za naše podneblje) OVDE kao i ovoj Telegram WeWe grupi OVDE.
  7. 7. WeWe Global ima sjajnu zajednicu, svaki član je bitan i učestvuje ravnopravno u odlukama vezanim za samu kompaniju, kao što ćete uostalom i sami videti. Takođe, pored oblak rudarenja, postoji i mnogo drugih načina za zaradu preko ove platforme. WeWe Global organizuje često putovanja i međunarodne konferencije za aktivne članove. Pogledajte prezentaciju ispod sa konferencije u Dubaiu (WeWe Global Dubai Retreat 2022.), ili kliknite OVDE za Youtube video, ako se ispod ovog teksta video ne učita. Pratite redovno Telegram grupe i obavezno se priključite Zoom webinarima koji se redovno održavaju (za naše podneblje 1x do 2x nedeljno) bar nekad kako biste se informisali o samoj platformi, specijalnim promocijama, zajednici i mogućnostima zarade. Ono što se meni lično najviše sviđa kod WeWe Globala je što možete na dnevnom nivou da povučete izrudarene tokene, pretvorite ih u bitkoine i povučete na eksterni novčanik gde možete dalje da ih pretvorite u neku drugu kripto valutu, ili bilo koju fi at valutu (novac koji svakodnevno koristimo).
  8. 8. Naravno, niste vezani za samo jedan ugovor i možete kupiti više ugovora. Možete čak da koristite i izrudarene tokene za kupovinu novih ugovora. Za svaki novi ugovor se čeka oko 10 dana pre nego što se aktivira. Ne postoji limit koliko ugovora možete da imate. I samim tim uvećavate dnevni, kao i mesečni prihod. I to je to. Cela fi lozo fi ja. Što više budete naučili o WeWe Global platformi, više ćete je zavoleti, kao i zajednicu u celini i ono što može da ponudi. Samo gledajte da pratite Telegram grupe i da, bar povremeno, prisustvujete bar nekom Zoom webinaru. * * * Ok Jovane, hvala puno za detaljnom objašnjenju, ali i dalje nisam siguran da je ovo za mene. Šta ako nije? Zašto da se učlanim? Moj jednostavan odgovor: Ne treba da se učlanite. Pogotovo ako sebi postavljate takva pitanja. Kao što sam i ranije pomenuo investiranje nosi određene rizike. Ako uđete u ovu priču i zakupite neki hardver (bilo koji), potrebno je da prođe 10 meseci da biste povratili investiran novac. Tek nakon tog perioda možete očekivati da budete u pro fi tu. Za neke ljude je ovo puno vremena i ko zna šta sve može da se desi za 10 meseci, a kamoli za 30 meseci i više. Možda izbije treći svetski rat, nuklearni holokaust, možda kriptovalute izgube na vrednosti i cela priča padne u vodu… niko nažalost ne može da predvidi budućnost, niti može išta da Vam garantuje. Poenta moje priče je da ako imate problema sa prilivom novca, ako ste ozbiljno u dugovima i nemate neki iznos novca koji ste spremni da izgubite, potrežite neku drugu priliku i neki drugi vid zarade. Ivestiranje de fi nitivno nije za Vas. Sa druge strane, ako ste voljni i možete da priuštite određen stepen rizika za bolje sutra, vratite se na Korake 1-7, otvorite i veri fi kujte
  9. 9. WeWe Global nalog, pridružite se Telegram grupama i vidimo se na drugoj strani. ;) Šta god da odlučite, hvala Vam što ste pročitali ovaj dokument i želim Vam puno sreće u svim Vašim budućim poduhvatima! Srdačan pozdrav, Jovan

×