Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

El tabac i l’alcohol

  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

El tabac i l’alcohol

  1. 1. EL TABAC I L’ALCOHOL
  2. 2. ÍNDEX El tabac Consum del tabac Conseqüències L’alcohol Beneficis i perills L’efectes de l’alcohol
  3. 3. EL TABAC El tabac es una droga addictiva que conte nicotina,la major part de nicotina del tabac es afegidaartificialment. Es la droga mes consumida per lespersones, 1’1 bilions de consumidors de tabac hi ha entot el món i es la causa de la mortalitat.
  4. 4. CONSUM DEL TABAC El consum mundial de fulla de tabac va passar de 4,2milions de tones el 1970 a 7,1 milions de tones de producteequivalent en pes sec en 1998-2000, amb més del 65 percent del total mundial consumit en els països endesenvolupament. Es preveu que la demanda mundialcontinuarà augmentant molt lleument a 7.150.000 tones enpes sec el 2010.
  5. 5. CONSEQÜÈNCIES Fumar fa que et sentis malament, et treu arrugues, taca les tevesdents, i et dóna mal alè..Els fumadors tenen 3 vegades més càriesque els no fumadors. Quan els fumadors es agafen un refredat, ésmés probable que la tos li duri més temps que el que li duri als nofumadors. A més, és més probable que tinguin bronquitis ipneumònia en comparació amb els no fumadors. Els fumadorsadolescents tenen pulmons més petits i un cor més feble queels adolescents no fumadors. A més es emmalalteixen mésseguit que els adolescents que no fumen.
  6. 6. L’ALCOHOL El alcohol conté begudes alcohòliques, com el vi o la cervesa, pot constituir tant un aliment com una droga. Presses ambmoderació poden ajudar a millorar la circulació sanguínia. L’ús excessiu de l’alcohol introdueix a l’alcoholisme , unaforma daddicció de les més habituals i perilloses. Lalcohol enaquell sentit conte la droga mes extendida i la mes antigua.
  7. 7. BENEFICIS I PERILLS Beure massa alcohol causa una llarga llista de seriososproblemes de salut, inclosos infarts, diversos càncers i atacsde cor, així com l’alcoholisme, que és una malaltia en ellamateixa. Per altra banda, qualsevol estudi sobre l’alcohol hademostrat que el consum moderat té efectes beneficiososper a la salut.
  8. 8. L’EFECTE DE L’ALCOHOL Provoca un estat de somnolència amb visió borrosa, falta decoordinació muscular, augment del temps de resposta,disminució de la capacitar de comprendre i atendre i pèrdua delcontrol emocional. Si el consum és excessiu produeix acidesa d’estómac,vòmits, diarrea, baixa la temperatura corporal, mal de cap i si lesdosis han estat molt elevades poden produir coma i en algunscasos la mort.

×