Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Termeszetes gyogymodok allergia ellen

716 visualizaciones

Publicado el

http://www.vitaminatermeszetesgyogymod.com/termeszetes-gyogymodok-allergia-ellen/
Vannak rá természetes gyógymódok? Nézzük mi is az allergia: Nem más, mint a testünk túlzottan nagy érzékenységét jelenti a különböző allergén anyagokkal szemben.

Publicado en: Salud y medicina
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Termeszetes gyogymodok allergia ellen

 1. 1. Természetesgyógymódokallergia ellen
 2. 2. Ha itt a nyár, akkor itt azallergia is! A mostanságegyre elterjedtebbnépbetegségről van szó,mivel becslések szerintminden harmadik emberallergiás. Mi is az allergia?
 3. 3.  Vannak rá természetes gyógymódok?Nézzük mi is az allergia: Nem más, mint atestünk túlzottan nagy érzékenységétjelenti a különböző allergén anyagokkalszemben. Ez lehet akár növényi, akáridegen fehérje anyag. Az emberekjelentős része beszed pár“csoda”gyógyszert, injekciós kúrára ésmás kezelésekre jár, semmit sem törődveavval, hogy ez mit tesz a szervezetével.
 4. 4.  Kutatások alapján megállapították, hogyaz orrspray-ben található tartósítószerrongálja az orr- és arcüregnyálkahártyáját. Számos nem várt panasztokozhatnak a gyógyszerek, amellékhatások között a leggyakoribbak azerős álmosságérzet, az ingerlékenység ésszédülés is, sőt a hatékonyságukat iscsökkentik a folyamatos szedésük.
 5. 5.  Nagyon fontos, hogy mesterségeskemikáliák szervezetbe való bevitelenélkül, különféle diétákkal is lehetenyhíteni, csökkenteni az allergia tüneteit.A mediterrán országokat megcélzottkutatások szerint, alacsonyabb azallergiában szenvedők száma a nagymennyiségű elfogyasztott gyümölcs észöldség miatt. Azonban vigyázni kellallergiaszezonban számos gyümölcs ésnövénnyel: dinnye, banán, uborka,napraforgómag és kamilla fogyasztás,mert ezek nagyságrendekkel növelhetik apollenallergiát.
 6. 6. Álljon itt jó pár hasznostermészetes gyógymód akínzó és folyamatosorrcsavarás és egyébtünetek kezelésére:
 7. 7.  Házi orrspray: 2 teáskanál sót oldjunk fel 250 mlvízben Tipp! (töltsük vissza egy régi orrspray-s vagycseppes dobozba, erről biztosan tudni fogjuk,hogy tartósítószer mentes). • Csalán: természetes antihisztaminokat tartalmaz,ami az allergiaelleni gyógyszerek alapja, főzhetünkbelőle teát és levest is (a gingko biloba ishasonlóan jó, mivel gátolja az allergén vegyületekműködését). • Ligetszépeolaj: a gyulladásgátló anyagokképződését segíti elő a szervezetben, mert sokesszenciális zsírsavat tartalmaz. • Papsajt: naponta 4 db papsajt elfogyasztásakiváltja a gyógyszereket szénanátha ellen (svájciorvosok kutatása szerint).
 8. 8.  Pollencsapda kirándulásra: kenjünk vastagon azorrunk alá petróleumzselét, így a pollenek jó részeebbe tapadnak bele. • Macska- és kutyaszőr ellen: lándzsás útifűbőlkészítsünk teát, naponta igyunk egy csészével. Párhét elteltével már érződik a hatása, de eztfolyamatosan kell fogyasztanunk. • Köhögésre a kakukkfű-, hársvirág-, bodzatea: hanyákos a köhögés esetén kamilla, száraz eseténpedig fehérmályva teakeveréket használjunk.Rendkívül hatékony a rendszeres fül- éstestgyertyázás is. • C-vitamin: Igen hatékony természetes gyógymódaz allergiára. Mindennapi táplálkozásodba iktasd bea C-vitaminban dús gyümölcsök/zöldségekfogyasztását. Kiemelkedő C-vitamin tartalma van azacerolának. Azok a leginkább kitettek az allergiákra,a C-vitamin hiányban szenvedők. A C-vitamin, minttudjuk, erősíti az immunrendszert és méregteleníti aszervezetet.
 9. 9.  Következő anyagok fogyasztása (hagyma, a fokhagyma, atorma, a mustár, a zsázsa, a méz és az almaecet)csökkentik a szénanátha tüneteit. • Forró és fűszeres ételek: könnyítik a légzést és vékonyítjáka nyálkahártya váladékát, így ez a párosítás ugyanolyankedvező hatással bír, mint az orrspray, különösen a csípőspaprika. • A savanyú káposzta és a joghurt: az immunrendszerterősíti és elősegíti a bélbaktériumok működését. • Ekcéma és kiütések kezelésére körömvirág: A tüneteknem kizárólag légúti és nyálkahártya irritáló lehet,természetesen bőrön kialakuló ún. ekcéma is kialakulhat.Ebben az esetben bármilyen körömvirág alapú krémajánlott illetve a kamilla és édesgyökérkrém, mivelgyulladáscsökkentő hatásuk van. Nemcsak külsőleg,hanem belsőleg is lehet kezelni az ekcémát hal- ésligetszépeolajjal. Ilyenkor ajánlott plusz E-vitamint is szedni,enyhítik a gyulladást ezáltal a viszketést, sőt antioxidáns ésbőrregeneráló hatásuk is van.
 10. 10.  Fontos figyelni arra, hogy a fent felsoroltgyógynövények, zöldségek ésgyümölcsök a gyógyszerekhez hasonlóannem megszüntetik az allergiát, hanemgyengítik a tüneteit. A két fajta kezelésimetódus egyidőben való használata nemajánlott, mivel túladagolható a bennetalálható antihisztamin, ami a tünetekgyengítéséért felelős.
 11. 11. www.vitaminatermeszetesgyogymod.comVitaminaTermészetesGyógymód

×