Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Formació sobre incapacitats laborals i altres prestacions - ICAM

640 visualizaciones

Publicado el

Programa icam de formació sobre incapacitats laborals i altres prestacions Aula del Tutor 2017.

Publicado en: Salud y medicina
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Formació sobre incapacitats laborals i altres prestacions - ICAM

  1. 1. AULA DEL TUTOR 2017 FORMACIÓ SOBRE INCAPACITATS LABORALS I ALTRES PRESTACIONS-ICAM Adreçat a: Tutors/es de la Unitat Docent. Àmbit de Barcelona Ciutat. Dates: 16 i 17 de març 2017. 09 a 14 hores Lloc: Unitat Docent: C/ Sardenya, 375, Entlo. 08025 Barcelona. Durada: 10 hores presencials Places: 25 Docents Professionals de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) Objectius  Donar a conèixer el funcionament de l’ICAM  Identificar les diferències de les seves funcions respecte a la resta de l’Estat  Adquirir coneixements sobre les incapacitats laborals relacionades amb les prestacions de la Seguretat Social Temari  Conceptes generals sobre el sistema de seguretat social espanyol o Règim general, Règims especials (autònoms, empleats de la llar...  L’ICAM. Evolució. Funcions.  Contingències i determinació de contingències o Comunes Malaltia comuna i Accident no laboral o Professionals Accidents de Treball (AT) (tipus d’AT..) Malalties Professionals (Decret...)  La Incapacitat Temporal o Definició i concepte, situacions protegides i no protegides.. o Els comunicats de baixa, confirmació i alta o Durada, pròrroga.. o Entitats gestores (INSS, MATMPSS, Empreses Autoasseguradores) o Quantia de la prestació o Informació a les mútues per part dels Serveis Públics de Salut o Tipus d’alta o Recaiguda o Serveis de Prevenció i declaració d’aptitud per el treball o Situacions especials Baixes retroactives Baixes socials Pluriempleat La IT i l’atur Desplaçaments durant la IT
  2. 2. Baixes en estrangers, o en personal d’altres comunitats Vacances IT i presó Pacients conflictius i/o agressius o Reclamació prèvia contra un alta o Demanda al jutjat social  La Incapacitat Permanent o Graus. Definició. Revisions de grau o La Comissió d’Avaluació d’Incapacitats (CEI). Resolucions INSS  Procediment de disconformitat contra altes de les mútues RD1430/2009. Procediment de Determinació de contingència.  Prestació de Risc per l’embaràs  Prestació de risc per a la lactància materna  El Permís de maternitat i de paternitat.  Permís per cura de menor amb càncer o malaltia greu. Metodologia Explicació teòrica de cada bloc amb exemples pràctics. Avaluació del curs Mitjançant qüestionari al final de les sessions. Els alumne hauran d’assistir al 80% de les classes per poder obtenir el certificat del curs.

×