Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Tallers proposta ccoo (1)

108 visualizaciones

Publicado el

ccoo

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Tallers proposta ccoo (1)

  1. 1. NEGOCIACIÓ CONVENI TALLERS- DIA 18 DE DESEMBRE 2014 A- Novembre 2013 es va acordar, fora de conveni, uns punts relatius a la jornada a realitzar durant l'any 2014 en els Centres Especials de Treball. Aquests punts eren: 1- Increment de 26 hores a l'any 2014 a totes les categories. 2- Treballar 5 dels 15 dies de permís retribuït que teniu a conveni 3- No reclamar les hores dels dies de permís retribuït a descomptar de la jornada anual B- 21 de novembre 2014, a l'ultima reunió de negociació, la patronal ens va demanar: 1.- Prorrogar l’acord parcial 2014 sobre jornada i permisos fins que no s’assoleixi un nou pacte o un conveni. 2.- Formalitzar la congelació de taules salarials 2010-2014. 3.- Increment salarial sobre sou base per a totes les categories dels CET d’un 0’5% pel 2015. La part sindical vam expressar el nostre desacord. La patronal va dir que no tenia res més a dir i va marxar. C- 28 de novembre 2014 vam rebre una convocatòria de trobada com a mesa negociadora per la patronal. Vam acordat trobar-nos avui, dia 18 de desembre per continuar les converses on les vam deixar i veure si tenim punts d’encontre. D- 10 de desembre vam valorar a l'assamblea de sector possibles propostes a presentar a la patronal. Es va acordar una proposta a fer a la mesa negociadora del dia 18 de desembre i que detallem més endavant. E- 18 de desembre. Abans de trobar-nos amb la patronal hem quedat amb UGT i hem parlat de les propostes que presentaríem. Molt diferents. Hem acordat que cadascuna de les organitzacions presentaria la seva proposta. Ja que nosaltres teníem un mandat de l'assemblea. Comença la reunión egociadora i cada organització planteja la seva posició: CCOO- Acceptaríem una pròrroga de l'acord 2014 amb algunes modificacions: - L'increment de 26 hores seran pagades preu / hora / categoria - Els 5 dies de permís retribuït el canviem per dies de lliure disposició - A canvi de blindar taules salarials 2010, 2011, 2012, 2013 es demana un increment salarial 2014 en els següent termes: **Categories de la 8 a la 11 increment del 10% **Categories de la 7 a la 1 increment del 5% UGT-- No tocar jornada (no 26h.)
  2. 2. - Mantenir la disponibilitat dels cinc dies. - A canvi d'aquesta disponibilitat un increment salarial del 1% pel 2015 - Oberts a signar el pacte per 1 o 2 anys. Patronal--- Mantenir acord en els mateixos termes de jornada i dies que el 2014. - A canvi, increment salarial del 0'75%, el qual en el cas dels peons s'absorbiria si hi hagués un increment del SMI. - Ultractivitat fins al 31 de desembre de 2015. - Compromís de negociació del Conveni i de separació en convenis diferents del CO i del CET. -També manifesten que la proposta de CCOO és absolutament inassumible i està molt allunyada. CCOO i UGT hem demanat poder valorar la seva proposta abans de donar resposta. A la tornada, UGT els ha presentat dues propostes a escollir: a) - No acceptem increment de jornada. - Treballar 5 dies de permís retribuït. - augment del 1% pel 2015, no absorbible per l'increment SMI - Acord per un any, vinculat a un calendari de negociació i a què la Patronal demani als seus associats que respectin el pacte i no es despengin del conveni. b) - Acceptar increment de 26 hores la jornada anual . - No tocar els 15 dies de permís retribuït. - 1'5% d'increment salarial pel 2015, no absorbible per increment SMI. - Acord vàlid per un any, vinculat al compromís d'un calendari de negociació i a què la Patronal demani als seus associats que respectin el pacte i no es despengin del conveni. CCOO hem reiterat que el nostre mandat era la proposta plantejada a l'inici La Patronal ha demanat recés i després ens ha comunicat què: - El dia 23 tenen el compromís amb associats per comunicar-los els termes de l'acord (si hi hagués) o recomanar-los, en cas contrari, una inaplicació parcial del Conveni en els termes de la proposta que ens havien traslladat. No poden valorar una proposta diferent si no és conjunta de tota la part social. En aquest sentit, ens podien donar de marge fins dilluns 22 per comunicar-los si hi havia quelcom diferent, com ara que la proposta era conjunta. En aquest cas, el comunicat del dia 23 seria de mantenir-se a l'espera fins que valoressin i prenguessin una decisió sobre la "nova proposta". A la vista de la situació i considerant els següents aspectes... 1- La proposta de l'assemblea i que hem traslladat avui a la mesa negociadora com a CCOO. 2- Les 2 propostes d'UGT a la mesa negociadora. 3- La petició per part de la patronal que ens pronunciem en relació a la proposta d'UGT per poder-la valorar com una PROPOSTA CONJUNTA. ...Et demanem que et pronuncies d’aquí a dissabte a la
  3. 3. nit en relació al següent: - Acceptem presentar conjuntament les 2 propostes presentades per UGT i donar la possibilitat de negociar i d'acordar alguna proposta amb la patronal?

×