Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Prova

469 visualizaciones

Publicado el

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Prova

  1. 1. Què és? • És una aplicació web on es poden emmagatzemar presentacions i/o documents. • Permet fàcilment compartir una presentació a través d’una URL pública. • Les presentacions SlideShare estan classificades amb tags (etiquetes o paraules clau associades que informen del seu contingut). • Es pot buscar i baixar presentacions interessants del teu interès. • Les presentacions es poden inserir en qualsevol pàgina web (blog, wiki, …) • Obrir un compte a Slide o Anar a SlideShare.net i clicar a sign up o Omplir el formulari: adreça de correu electrònic, usuari, contrasenya, confirmació, acceptar les condicions, validar la inscripció. o Confirmar el registre: respondre el correu que Slide ens ha enviat. Utilitzar Slide o Accedir a SlideShare.net i identificar-se amb el login (usuari i password). Disposem d’un menú principal amb aquestes opcions principals:  Home: Pàgina d’inici. Es mostren presentacions classificades per categoria, editem i modifiquem el nostre perfil (edit profile).  Browse: Presentacions classificades per popularitat (més vista, més favorita, més baixada, més enganxada “embedded”) , per categoria i per etiquetes.  My SlideSpace: El meu compte, accedim a les nostres presentacions (uploaded), veiem les presentacions que tenim seleccionades (favorites), editem i modifiquem el nostre perfil (edit profile), creem grups, contactes…  Upload: Carregar els meus documents i presentacions. Es selecciona el fitxer que es desitja publicar.(browse and select files o single upload)
  2. 2.  S’accepten diferents formats: Office - ppt, pps, pot, pptx, potx, ppsx, doc, docx, rtf, xls; OpenOffice - odp, pdf, odt, ods.; Apple Keynote - key, zip or pdf.  No poden superar el 100 MB. o Passos a seguir per la utilització de SlideCast o Un cop es publica la presentación, allà, heu d’afegir-li música de fons, que pot ser: o a) que tingueu al vostre disc dur, b) posar un enllaç a un fitxer d’àudio allotjat a internet, com per exemple: (Extret de la pàgina http://ccmixter.org/) o Per inserir aquest so, podeu fer-ho entrant a l’apartat “My slidespace”, on sortiran la/es presentació/ns que tingueu publicades a la pàgina. o Feu un clic a la que voleu incorporar música. o Un cop la presentació escollida queda a l’esquerra, si mireu a la dreta veureu: “Get yourself in your presentation” i a sota: “Add mp3 audio to create a SlideCast”.Cliques aquí. o Cliqueu a “Upload mp3 file”. Fixeu-vos que demana fitxers mp3. o . “UPLOAD mp3 file” és per portar-la des del vostre disc dur (és l’opció més comuna i és per això que té el botó taronja ben visible) i . “LINK and already uploaded mp3 audio file” serveix per enllaçar d’una adreça d’internet Si feu “Upload” s’haurà de buscar el fitxer al vostre ordinador Si feu “Link” haureu de posar l’adreça web on està el fitxer.  Veureu com puja el fitxer d’audio.  I un cop pujat, veieu una pantalla on es pot sincronitzar els segons de la música per a cada diapositiva.  Pulseu de diapositiva en diapositiva i apareix un nou marcador de color blau que posicioneu allà on
  3. 3. vulgueu que duri la música d’aquella diapositiva que heu seleccionat.  A la part inferior dreta de la diapositiva surt el comptador acumulat de la duració de l’audio.  Al final Save i Save and Publish Exercicis per fer amb una presentació: PRESENTACIO VICTOR HUGO (podeu descarregar-vos la presentació en aquest enllaç) 1.- Victor Hugo: o  duplicar alguna diapositiva  moure diapositives de lloc, cap amunt i cap avall o  eliminar algunes diapositives o  eliminar alguna foto, eliminar algun text, tornar-lo a posar o  afegir notes a alguna diapositiva o  canviar font, tamany i color del text d’alguna diapositiva… 2.- Victor Hugo o  Eliminar diapositives de manera que en quedin 5  Canvieu de color el fons de 2 diapositives escollint colors sòlids o  Canvieu de color el fons de 2 diapositives escollint degradats o textures. o  Col·locar una imatge que tingueu a l’ordinador com a fons d’una altra diapositiva.  Canvieu de tipologia de lletra (fonts), tamany i color els text d’una diapositiva.  Afegiu un text modificat amb Fontwork a una diapositiva.  Canviar la disposició d’una diapositiva: imatge més petita a l’esquerra, text a la dreta
  4. 4. 3.-Fer una petita presentació amb unes 3 diapositives a on es trobin els següents objectes: o A la primera posar un text com a títol amb Fontwork. o A la segona, inserir una o dos imatges que tingueu a l’ordinador o que busqueu a Internet o A la tercera, inserir una taula amb un contingut que faci referència a les imatges de la diapositiva anterior (petit menú, petit horari, taula empreses-sector, menú restaurant, petit itinerari viatge…), el que vulgueu. o Fons de les diapositives, personalitzats. o Aplicar animacions i transicions 4.- L’exercici consisteix a realitzar una presentació amb l’objectiu triat per l’estudiant (vendes, recursos humans, formació, etc.). La presentació haurà de: Contenir transicions entre les diapositives i aquestes han d’incloure, com a mínim: una imatge, un organigrama, una taula i un hipervincle (enllaç) a una pàgina web. S’ha d’allotjar a SlideShare i incloure música amb SlideCast.

×