Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Geboren voor 1978

1.480.865 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Tecnología
 • Dating for everyone is here: ♥♥♥ http://bit.ly/39sFWPG ♥♥♥
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí
 • Sex in your area is here: ❤❤❤ http://bit.ly/39sFWPG ❤❤❤
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí
 • DOWNLOAD THIS BOOKS INTO AVAILABLE FORMAT (2019 Update) ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/s4fggjk } ......................................................................................................................... Download Full EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/s4fggjk } ......................................................................................................................... Download Full doc Ebook here { https://tinyurl.com/s4fggjk } ......................................................................................................................... Download PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/s4fggjk } ......................................................................................................................... Download EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/s4fggjk } ......................................................................................................................... Download doc Ebook here { https://tinyurl.com/s4fggjk } ......................................................................................................................... .........................................................................................................................
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí
 • Wat een buitengewone lulkoek. Die van vóór '78 zadelen intussen die van ná '78 wel op met een giga-overbevolking, een giga-schuld en een giga-mlieuvervuiling. En of die grens in '78 ligt of daarvoor of daarna is maar zeer de vraag. Er zijn helemal geen discrete algemene generatiegrenzen, Die zijn er alleen maar ten opzichte van jezelf.
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí
 • Ik denk dat Dicky Dietz daar iets heeft - ik kan me nog iets herinneren dat 1972 / 1973. De ambtenaren kregen een verhoging en toen hebben op de Bouw arbeiders gezamenlijk het werk neergelegd. P v.d. A was aan de macht die staking leverde op dat iedereen 400,- Gulden kreeg. Dat zijn ze vanaf toen dat de CDA opnieuw aan de macht kwam elk jaar van de arbeiders aan het plukken ...en zijn nooit meer gestopt. De Regeringen die daarna zijn komen zitten hebben niks anders gedaan dan van de gewone man gestolen en nog steeds - met onze ogen open. Het is namelijk hier in Nederland zo ; De grote Groep die een geloof heeft stemt automatisch op de CDA een andere de ondernemers / Ambtenaren op VVD ..en de overgeblevene op P v.d A ...geen van alle heeft het door dat we allemaal moeten werken voor onze centen , dus we moeten stemmen op een rode of een arbeiders partij zodat we eindelijk eens van die ( Katholieke volks partij afkomen ) CDA. ....dan kan er eindelijk weer eens geïnvesteerd worden , en alles draait weer
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí

Geboren voor 1978

 1. 1. Ben je geboren vóór 1978? Verder lezen
 2. 2. Ná 1978 geboren: OPHOEPELEN.. DIT BEGRIJP JE TOCH NIET! :o)
 3. 3. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat wij als geborenen in de 50-er/60-er/70-er jaren, nog leven..!?
 4. 4. Volgens de theorieën anno 2004 – 2005 – 2006 zouden we toch al lang dood moeten zijn?
 5. 5. WAAROM?
 6. 6. LEZEN MAAR!
 7. 7. Wij zaten in auto’s zonder veiligheidsstoeltjes, gordel of airbag.
 8. 8. Onze bedden en speelgoed waren geschilderd met verf vol lood en cadmium.
 9. 9. Boven aan een trap was geen hekje; wie te ver ging kukelde naar beneden.
 10. 10. Als je wakker werd in bed hoorde niemand dat, en als er echt iets was moest je hard schreeuwen voordat je ouders het merkten.
 11. 11. Flessen met gevaarlijke stoffen en alle apotheekflessen konden we gewoon met onze handjes en beperkte motoriek openen.
 12. 12. Poorten en deuren gingen gewoon dicht en als je met je vingers er tussen zat waren ze weg.
 13. 13. Op de fiets zat je achterop met je kont op de bagagedrager en probeerde je je vast te houden aan de schroefveren van het zadel voor je.
 14. 14. Een helm hadden ze nog niet eens op een bromfiets, laat staan op een fiets.
 15. 15. Water dronken we uit de kraan, niet uit een fles.
 16. 16. Kleur en smaakstoffen moeten ook toen al bestaan hebben, want zo rood, groen of geel als die limonade toen was, zie ik ze nu echt niet meer.
 17. 17. Een kauwgom legde je ‘s avonds op het nachtkastje en stak je ‘s morgens weer in je mond.
 18. 18. Op school hadden ze maar één maat bank en met zo’n heerlijk gevaarlijke klep eraan.
 19. 19. Schoenen waren meestal al ingedragen door broer, zus, neef of zo, en ook je fiets was of te groot of te klein.
 20. 20. Een fiets had geen versnellingen en als een band kapot was leerde je vader je zo snel mogelijk om hem zelf te plakken.
 21. 21. We gingen ‘s morgens weg van huis en we kwamen terug als de straatverlichting aan ging. Niemand wist in de tussentijd waar we waren en we hadden geen GSM mee!
 22. 22. Het bos of een park was een plek om te spelen en geen vieze mannetjesverzamelplek.
 23. 23. Als we naar een vriendje gingen, liep je er gewoon naar toe, je hoefde niet aan te bellen en ook geen afspraak te maken. Er ging ook geen volwassene met je mee.
 24. 24. Wij aten ook al koekjes en kregen brood met veel boter en werden toch niet dik.
 25. 25. We dronken uit dezelfde fles als onze vrienden en niemand werd er ziek van.
 26. 26. Wij hadden geen playstation, nintendo, X-box, 64 televisiezenders, videofilms, dvd, surround sound, eigen televisies, computer of internet. Wij hadden vrienden!
 27. 27. De televisiezender begon pas om18.00 uur. Dan kwam een uurtje wat leuks voor kinderen en oh wee als je daarna durfde op te staan om op een knopje van een andere zender te duwen (die zaten aan het toestel vast). Pa bepaalde wat en hoe lang je daarna nog keek.
 28. 28. We hebben ons gesneden, botten gebroken, tanden uitgevallen en hier werd niemand voor naar de rechter gesleept. Dat waren gewoon ongelukken en soms kreeg je er ook nog zelf een extra pak slaag voor.
 29. 29. Wij vochten en sloegen elkaar soms groen en blauw, er was geen volwassene die zich er druk over maakte, laat staan dat je een lieveheersbeestje op je jas knoopte.
 30. 30. Pedagogisch verantwoord speelgoed maakten we zelf; met stokken sloegen we naar ballen, we bouwden zeepkisten en merkten onder aan de berg dat we de rem vergeten waren.
 31. 31. We voetbalden op straat, en alleen wie goed was mocht mee doen; wie niet goed genoeg was moest maar blijven kijken en leren omgaan met teleurstellingen.
 32. 32. Op school zaten ook domme kinderen. Zij gingen en kwamen op dezelfde tijd als wij en kregen de zelfde lessen. Zij deden soms een klas nog een jaar en daarover waren ook geen discussies op ouderavonden. De Meester had altijd gelijk.
 33. 33. We smeerden onze boterhammen zelf, met een grote mensen mes, en als je ze vergeten was kon je op school niets kopen! Als je de korst niet at had je een beetje meer honger de rest van de dag.
 34. 34. Wij gingen met de fiets naar school, helemaal zelf, ook in de winter!
 35. 35. Als je moeder aan de huisdeur naar je zwaaide was je een watje!
 36. 36. Als je problemen veroorzaakt had waren je ouders het eens met de politie. Ze kwamen wel om je te halen, maar niet om je er uit te lullen. Onze daden hadden consequenties. Dat was duidelijk en je kon je niet verstoppen.
 37. 37. Wij hadden vrijheid, mislukkingen, succes en verantwoordelijkheid. We hebben moeten leren er mee om te gaan.
 38. 38. Onze generatie heeft veel mensen voortgebracht die problemen kunnen oplossen, innovatief bezig zijn en daarbij risico durven nemen en instaan voor de gevolgen.
 39. 39. Hoor jij ook daar bij?
 40. 40. GEFELICITEERD!
 41. 41. WIJ WAREN HELDEN!
 42. 42. Geboren ná 1978?
 43. 43. STRONT EIGENWIJS.. EN TOCH DOORLEZEN HE !?
 44. 44. NU WEET JIJ.. ZACHT WATTENKIND ! OOK WEER EENS WAT HELDEN ZIJN !
 45. 45. Stuur dit OOK door naar hen die NA 1978 geboren zijn.

×