Menaxhimi i burimeve njerezore

7 de Feb de 2011
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
1 de 23

Más contenido relacionado

La actualidad más candente

Menaxhimi i resurseve humane - LigjërataMenaxhimi i resurseve humane - Ligjërata
Menaxhimi i resurseve humane - LigjërataJozef Nokaj
Menaxhim i projekteteveMenaxhim i projekteteve
Menaxhim i projekteteveArdiBucaj
Shpërblimi për performancëShpërblimi për performancë
Shpërblimi për performancëDoruntina Nikçi
Menaxhimi i Resurseve Humane - Dr. Enver Kutllovci (Pyetje dhe përgjigje)Menaxhimi i Resurseve Humane - Dr. Enver Kutllovci (Pyetje dhe përgjigje)
Menaxhimi i Resurseve Humane - Dr. Enver Kutllovci (Pyetje dhe përgjigje)fatonbajrami1
Vleresimi i PerformancesVleresimi i Performances
Vleresimi i PerformancesMenaxherat
Menaxhimi i resureseve njerzore1111Menaxhimi i resureseve njerzore1111
Menaxhimi i resureseve njerzore1111kulla 2010

Similar a Menaxhimi i burimeve njerezore

Planifikimi dhe karriera MBNJPlanifikimi dhe karriera MBNJ
Planifikimi dhe karriera MBNJMikena Çako
Zhvillimi i karrierës menaxherialeZhvillimi i karrierës menaxheriale
Zhvillimi i karrierës menaxherialeDiellza Haxhimehmeti
Definimi i nevojave_per_personelDefinimi i nevojave_per_personel
Definimi i nevojave_per_personelBlinera Sahiti
Definimi i nevojave për personelDefinimi i nevojave për personel
Definimi i nevojave për personelfatlumhashani
Perzantimi enver kutllovci   mrhPerzantimi enver kutllovci   mrh
Perzantimi enver kutllovci mrhdrilon emini
Analiza e Mjedisit te BrendshemAnaliza e Mjedisit te Brendshem
Analiza e Mjedisit te BrendshemAneida Bajraktari Bicja

Más de ekonomia

K o n t r o ll i K o n t r o ll i
K o n t r o ll i ekonomia
Struktura organizacionaleStruktura organizacionale
Struktura organizacionaleekonomia
L09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinalL09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinal
L09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinalekonomia
Vecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyraveVecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyrave
Vecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyraveekonomia
Teoria e kerkesesTeoria e kerkeses
Teoria e kerkesesekonomia
Mjetet dhe teknikat e planifikimitMjetet dhe teknikat e planifikimit
Mjetet dhe teknikat e planifikimitekonomia

Menaxhimi i burimeve njerezore

Notas del editor

  1. Në këtë sllajd janë paraqitur përbërësit kryesorë të procesit të menaxhimit të burimeve njerëzore n ë një organizat ë.