Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Thailand wordt liefdevol genoemd "Land van de Glimlach". Het is ongelooflijk
mooi bezaaid met sprankelende toeristische at...
Thailand Top Toeristische Attracties
Chiang Mai
Bekend om zijn prachtige
natuurlijke schoonheid en charme,
Chiang Mai in T...
Mae Hong Son is een natuur gezegende
toeristische attractie en dus het is ongelooflijk
mooi gezegend met verbazingwekkende...
Diende als de hoofdstad voor 417
jaren, Ayutthaya in Thailand is een
uitstekende attractie van toeristen
die wordt bezocht...
Lanka Leisure Travel Holland
Adriaan Pauwlaan 29
2101 Aj, Heemstede
Netherland.
Tel: +31 (0) 23-5287526
Fax: +31 (0) 23-52...
Rondreis Thailand - Ontdek Top Toerisme Attracties
Rondreis Thailand - Ontdek Top Toerisme Attracties
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Rondreis Thailand - Ontdek Top Toerisme Attracties

131 visualizaciones

Publicado el

Als u wilt gaan naar Thailand op uw vakantie, dan ons te ontmoeten en verblijf in een zeer lieve plek en krijg genieten. Bezoek vandaag!
http://www.lankaleisuretravel.nl/thailand/

Publicado en: Empresariales
  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Rondreis Thailand - Ontdek Top Toerisme Attracties

  1. 1. Thailand wordt liefdevol genoemd "Land van de Glimlach". Het is ongelooflijk mooi bezaaid met sprankelende toeristische attracties, exotische schoonheid van de stranden, de rijke cultuur en tradities, prachtige fascinerende attracties, kloppend nachtleven en nog veel meer. Het is de thuisbasis van enkele van de verleidelijke toeristische attracties en dus de reden waarom duizenden en honderden toeristen uit de hele hoekje en hoek van de wereld komen naar Thailand om vakantie in een heerlijke en onvergetelijke manier te genieten. Enkele van de verleidelijke toeristische attracties hier in Thailand dat je ziek te bezoeken zijn hieronder opgesomd. Meer van alles, Thailand tours nooit indruk het hart van de bezoekers als ze zijn werkelijk uniek en vragen zich af op zich.
  2. 2. Thailand Top Toeristische Attracties Chiang Mai Bekend om zijn prachtige natuurlijke schoonheid en charme, Chiang Mai in Thailand is een van de mooiste plekken die worden bezocht door scores van toeristen uit de hele wereld.
  3. 3. Mae Hong Son is een natuur gezegende toeristische attractie en dus het is ongelooflijk mooi gezegend met verbazingwekkende schoonheid van de natuur. Eerder gebruikt als het centrum voor de opleiding van olifanten vandaag Mae Hong Son wordt bezocht door duizenden en honderden toeristen uit de hele hoekje en hoek van de wereld.
  4. 4. Diende als de hoofdstad voor 417 jaren, Ayutthaya in Thailand is een uitstekende attractie van toeristen die wordt bezocht door duizenden en honderden bezoekers het hele jaar door. Het is ongelooflijk mooi en zo is de reden waarom Ayutthaya heeft opgedaan groot belang onder toeristen en alle spannende Thailand tour pakketten. Het verhoogt de historische ruïnes en meer van alle Phra Nakhon Si Ayutthaya Historical Park is ook een stuk van de historische site die is opgenomen in de UNESCO World Heritage List. Kom hier naar Ayutthaya en terug te nemen naar huis opmerkelijke herinneringen en prachtige sites in uw ogen voor altijd genieten in.
  5. 5. Lanka Leisure Travel Holland Adriaan Pauwlaan 29 2101 Aj, Heemstede Netherland. Tel: +31 (0) 23-5287526 Fax: +31 (0) 23-5285758 Http://Www.Lankaleisuretravel.Nl/

×