Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Miró a l'escola
Miró a l'escola
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 25 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (20)

Similares a Projecte l'Aigua P3 (20)

Anuncio

Más de escolanovacervello (20)

Más reciente (20)

Anuncio

Projecte l'Aigua P3

 1. 1. P3 curs 2016-2017 ESCOLA NOVA 2n Projecte : L’aigua
 2. 2. ESCOLA NOVA ASIER: Yo cuando hace mucho calor tengo una piscina y la monto y le pongo agua Valeria: L’aigua ve del mar. RAUL: No, ve dels núvols . CARLOS: y dels “grifus” tambien sale el agua para ducharnos. MARIA: Si dels grifos y després la bebemos. OLIVER. De las casas que hay agua para beber. HUGO: Si no bebemos nos morimos! ASIER: I també l’aigua ve de los tubos de las paredes y los suelos AROA: Si y tambien sale de la font LEYRE: I cau del cel i dels núvols BLANCA: A la piscina hay agua BIEL: Yo tengo una piscina MARCO: Y a la playa tambien CARLA: I jo me rento amb aigua a casa Què en sabem de l’aigua?
 3. 3. ESCOLA NOVA ADELA: Me gusta mucho el agua y para jugar también LUÍS: En el agua hay un cocodrilo CARLA: I també cangrejus MAX: Al mar viuen moooooolts peixos i balenes! ARNAU I: I viuen taurons! GAEL: Síii taurooons!! LLUC: I també viuen cachalotes i taurons balena . ROGER: A l’aigua del mar estan els peixos de colors. LLUC: L’aigua és de color transparent Ian: No blau!!! AINA C: Com el cel! ARNAU F: Sí blau y hay muchos peixus i taurons que te comen JANA: Si molts peixos i taurons i una balena AINA M: I estrelles de mar!! Què en sabem de l’aigua?
 4. 4. Què volem saber? ESCOLA NOVA L’AIGUA TÉ COLOR? L’AIGUA SEGUEIX SEMPRE UN MATEIX CAMÍ? ( EL CICLE DE L’AIGUA) L’AIGUA ÉS IMPORTANT PER A LA VIDA? El dia que vam fer la conversa sobre el què volíem saber ,les marietes estaven molt motivats per parlar-ne però se’ls feia una mica difícil qüestionar-se què voldrien investigar, així que vam decidir que en funció de la informació que portéssiu aniríem fent el projecte i segurament respondríem a molts dubtes i descobriríem coses molt interessants de manera natural, d’aquesta manera hem pogut contestar a les següents qüestions: L’AIGUA ÉS SEMPRE LÍQUIDA? QUI VIU AL FONS DEL MAR?
 5. 5. ESCOLA NOVA
 6. 6. El camí de l’OtaEl camí de l’Ota ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA EL NOU PROJECTE COMENÇA A PARTIR D’AQUEST CONTE. PARLA DEL VIATGE QUE FA UNA GOTA D'AIGUA QUAN CAU DELS NÚVOLS I VA A PARAR AL MAR I COM FINALMENT S'EVAPORA I TORNA A FORMAR PART D'UN NÚVOL... ÉS EL CICLE DE L'AIGUA MOLT ENTENEDOR PER A ELLS!! EL NOU PROJECTE COMENÇA A PARTIR D’AQUEST CONTE. PARLA DEL VIATGE QUE FA UNA GOTA D'AIGUA QUAN CAU DELS NÚVOLS I VA A PARAR AL MAR I COM FINALMENT S'EVAPORA I TORNA A FORMAR PART D'UN NÚVOL... ÉS EL CICLE DE L'AIGUA MOLT ENTENEDOR PER A ELLS!!
 7. 7. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Experimentem amb l’aiguaaigua!! Comencem experimentant amb l’aigua. Hem bufat l’aigua amb palletes, hem buidat, omplert, transvasat l’aigua amb gots, potets i altres recipients. Ha estat fantàstic !! Comencem experimentant amb l’aigua. Hem bufat l’aigua amb palletes, hem buidat, omplert, transvasat l’aigua amb gots, potets i altres recipients. Ha estat fantàstic !!
 8. 8. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Sura o s’enfonsa? Un bon dia vam comprovar com alguns objectes suren damunt de l’aigua i d’altres, en canvi, s’enfonsen. Algunes fruites com la taronja i la poma suren. Hem descobert que els petits troncs que tenim al raconet per construir mons també suren perquè són fets de fusta, i les pedretes i cargols de mar no suren, s’enfonsen ràpidament! Un bon dia vam comprovar com alguns objectes suren damunt de l’aigua i d’altres, en canvi, s’enfonsen. Algunes fruites com la taronja i la poma suren. Hem descobert que els petits troncs que tenim al raconet per construir mons també suren perquè són fets de fusta, i les pedretes i cargols de mar no suren, s’enfonsen ràpidament!
 9. 9. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA La Terra,el nostreLa Terra,el nostre planetaplaneta té una part molt granté una part molt gran d’aigua!d’aigua! Un dia la Leyre ens va explicar molt bé com el nostre planeta està ple d’aigua i com és d’important tenir-ne cura i utilitzar bé aquest tresor.tresor. Un dia la Leyre ens va explicar molt bé com el nostre planeta està ple d’aigua i com és d’important tenir-ne cura i utilitzar bé aquest tresor.tresor.
 10. 10. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Un joc per aprendre a no malgastar l’aigua! La Leyre ens va portar un joc molt interessant que ens ha permès conversar i fer-nos una mica més conscients del què vol dir estalviar l ‘aigua i del que nosaltres podem fer per a no malgastar-la. La Leyre ens va portar un joc molt interessant que ens ha permès conversar i fer-nos una mica més conscients del què vol dir estalviar l ‘aigua i del que nosaltres podem fer per a no malgastar-la.
 11. 11. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Plantem una llavor!! Avui hem fet un experiment. Tots sabem que l’aigua és molt important per a la vida.. Hem estat conversant sobre la importància de l’aigua i hem pogut descobrir com gràcies a l’aigua una llavor de llentia es converteix en una planteta que té vida!!! Avui hem fet un experiment. Tots sabem que l’aigua és molt important per a la vida.. Hem estat conversant sobre la importància de l’aigua i hem pogut descobrir com gràcies a l’aigua una llavor de llentia es converteix en una planteta que té vida!!!
 12. 12. ESCOLA NOVA Cada dia reguem les plantes una mica. Algunes han crescut moltíssim i d’altres només una miqueta però ens fa molta il.lusió veure com creixen cada dia gràcies a l’aigua! Cada dia reguem les plantes una mica. Algunes han crescut moltíssim i d’altres només una miqueta però ens fa molta il.lusió veure com creixen cada dia gràcies a l’aigua! Observem el seuObservem el seu creixement!creixement! PROJECTE L’AIGUA
 13. 13. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Les marietes han portat glaçons de casa seva i han fet unes descobertes molt interessants. Han estat manipulant els glaçons, tocant-los, remenant-los, tastant-los i finalment han pogut descobrir com el glaçó és aigua congelada..Per tant l’aigua no és sempre líquida!!!Han provat d’escalfar-los amb les mans i han vist com mica en mica el recipient a on tenien els glaçons quedava ple d’aigua. Els glaçons que no s’han desfet els hem posat al sol a veure què passava. Les marietes han portat glaçons de casa seva i han fet unes descobertes molt interessants. Han estat manipulant els glaçons, tocant-los, remenant-los, tastant-los i finalment han pogut descobrir com el glaçó és aigua congelada..Per tant l’aigua no és sempre líquida!!!Han provat d’escalfar-los amb les mans i han vist com mica en mica el recipient a on tenien els glaçons quedava ple d’aigua. Els glaçons que no s’han desfet els hem posat al sol a veure què passava.
 14. 14. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Hem guardat una mica de gel al congelador de la nevera i després del pati ens hem convertit en artistes pintant amb el gel sobre paper d’embalar. Ha estat divertida i molt enriquidora l’experiència. Hem guardat una mica de gel al congelador de la nevera i després del pati ens hem convertit en artistes pintant amb el gel sobre paper d’embalar. Ha estat divertida i molt enriquidora l’experiència.
 15. 15. PROJECTE L’AIGUA ESCOLA NOVA Les marietes han descobert que l’aigua no té color. És transparent malgrat que molts pensaven que era blava. Hem fet un experiment molt interessant per tenyir l’aigua. Les marietes han descobert que l’aigua no té color. És transparent malgrat que molts pensaven que era blava. Hem fet un experiment molt interessant per tenyir l’aigua.
 16. 16. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Avui hem experimentat amb l’aigua i el sabó. Ha sigut molt divertit i interessant fer bombolles sense parar!! Avui hem experimentat amb l’aigua i el sabó. Ha sigut molt divertit i interessant fer bombolles sense parar!!
 17. 17. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Les bombolles surten del got com si fossinLes bombolles surten del got com si fossin
 18. 18. les amigues de l’Otales amigues de l’Ota ESCOLA NOVA El cicle de l’aigua: creem els personatges!El cicle de l’aigua: creem els personatges! PROJECTE L’AIGUA Hem decidit crear els personatges del conte de la gota Ota per poder representar l’obra, així que entre tots hem fet una llista dels personatges que cal fer: La gota Ota, el sol, el núvol, els peixos, i les gotes amigues de l’Ota Hem decidit crear els personatges del conte de la gota Ota per poder representar l’obra, així que entre tots hem fet una llista dels personatges que cal fer: La gota Ota, el sol, el núvol, els peixos, i les gotes amigues de l’Ota
 19. 19. LA GOTA OTA ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA ELS PEIXOS El cicle de l’aigua: creem els personatgesEl cicle de l’aigua: creem els personatges Hem pintat els peixos amb ceres i després hem passat un cotó fluix amb unes gotetes d’oli per difuminar els colors Hem pintat els peixos amb ceres i després hem passat un cotó fluix amb unes gotetes d’oli per difuminar els colors
 20. 20. ESCOLA NOVA Fem teatre:El cicle de l’aigua! LA GOTA OTA LES AMIGUES DE L’OTA EL SOL ELS PEIXOS EL NÚVOL PROJECTE L’AIGUA
 21. 21. ESCOLA NOVA Fem teatre:El cicle de l’aigua! LA GOTA OTA EL SOLEL NÚVOL EL S PEIXOS LES AMIGUES DE L’OTA PROJECTE L’AIGUA
 22. 22. PROJECTE L’AIGUA ESCOLA NOVA
 23. 23. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA
 24. 24. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA Amb escumaAmb escuma d’afaitar i colorantd’afaitar i colorant fem el fons!fem el fons! Després fem les bombollesDesprés fem les bombolles estampant cercles de diferentsestampant cercles de diferents mides!!mides!!
 25. 25. ESCOLA NOVA PROJECTE L’AIGUA El Projecte de l’aigua ens ha fascinat, les marietes han gaudit molt experimentant i han après coses molt interessants que s’emportaran per sempre en la motxilla de les seves bones vivències. L’aigua dóna per molt, i tot just ara que ens anàvem a endinsar en el món submarí hem de posar fi al projecte. Si teniu l’oportunitat no dubteu en continuar la tasca, la de descobrir, investigar, la d’ajudar als vostres fills/es a què mai perdin la curiositat que senten per descobrir coses noves cada dia. El Projecte de l’aigua ens ha fascinat, les marietes han gaudit molt experimentant i han après coses molt interessants que s’emportaran per sempre en la motxilla de les seves bones vivències. L’aigua dóna per molt, i tot just ara que ens anàvem a endinsar en el món submarí hem de posar fi al projecte. Si teniu l’oportunitat no dubteu en continuar la tasca, la de descobrir, investigar, la d’ajudar als vostres fills/es a què mai perdin la curiositat que senten per descobrir coses noves cada dia.

×