Publicidad

Prototip robot porta butà bloc

20 de Feb de 2014
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Prototip robot porta butà bloc

  1. INTRODUCCIÓ: He escollit aquest invent per facilitar el desplaçament de la bombona de butà a l interior de les llars. També es pot utilitzar per desplaçar altres objectes de gran pes.
  2. UTILITAT: Transport o desplaçament d ojectes pesats, en aquest cas una bombona de butà (en el nostre invent la bombona es representada per una llauna de Coca-Cola).
  3. Llista del material utilitzat: 4 Anelles de cos 2 potes de plàstic 2 mans de plàstic 2 canyes (braços) 2 ulls 1 motor amb engranatge 1 tapa de motor 1bateria de pillas 1 pila 1 placa (cos del robot) 15 cargols 1 eix amb engranatge Eines varies pel muntatge, tornavís, tisores, paper de vidre…
  4. Funcionament: Primer de tot col.loquem el robot sobre el terra, després ens disposem a introduïr a través de les anelles del cos del robot, la bombona de butà (en el nostre cas ho representa una llauna de Coca-Cola). Dirigim el robot en la direcció on volem que transporti el butà, finalment accionem el commutador per que l energia que prové de les piles, arrenqui el motor. Ara només cal esperar que el butà arribi al seu destí.
  5. Ja ho tenim!!!
  6. EXPOSICIÓ A L’AULA
  7. EXPOSICIÓ A L’AULA
  8. EXPOSICIÓ A L’AULA
  9. ES DESPLAÇA EN POSICIONS DIFERENTS:
  10. COMPROVEM COM ES DESPLAÇA PER LA CLASSE
Publicidad