Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Alex alejandro noelia rita stephania

832 visualizaciones

Publicado el

 • Sé el primero en comentar

Alex alejandro noelia rita stephania

 1. 1. Addiccions estranyes Alex Giménez Noelia Ramírez S. Rita Rider G. Stephania Rodríguez R. Alejandro Rosales M. Psicologia i Sociologia INS Mediterrània 2014/15
 2. 2. Definició Actualment s'accepta com a addicció qualsevol activitat que l'individu sigui incapaç de controlar, que el porti a conductes compulsives i perjudiqui la seva qualitat de vida. Són una conducta impulsiva i irresistible a executar alguna cosa irracional o contrari a la voluntat de qui l'executa. És un patiment o síndrome, que presenta un quadre molt exuberant de signes i símptomes característics depenent de la substància addictiva.
 3. 3. Tipus d'adiccions Tricotilomanía  És un hàbit o comportament recurrent i irresistible dirigit a arrencar-se el propi cabell o els borrissols de diferents zones del cos.  La tricotilomanía pot presentar-se en nens, però l'edat clau del patiment és entre els 9 i 13 anys.  Su desarrollo puede estar influido por depresión o estrés.  També pot arribar a relacionar-se amb la Tricofagia, que consisteix en l'hàbit de mastegar o ingerir el cabell, produint obstruccions severes en l'aparell digestiu.
 4. 4. https://www.youtube.com/watch?v=P7YOo22DtLo
 5. 5. Tipus d'adiccions Hyalophagia  És en si un trastorn patològic, relacionat amb l'alimentació, que implica el consum de vidre, sent també considerada com una forma de pica.  Si mirem enrere en el temps, hi ha nombroses referències cap a persones que al llarg de la història van tenir aquest patiment , encara que se'ls presentava com a fenòmens, participant en cerimònies especials i fins a espectacles de circ.  El vidre pot ferir l'estómac, els intestins, i la gola a mesura que passa a través del sistema. Les possibles causes inclouen deficiència de vitamines o minerals, malaltia física o mental subjacent o l'estrès.  Si la condició no es tracta, la mort de la infecció i l'acumulació de residus pot ser probable ..
 6. 6. https://www.youtube.com/watch?v=XBT7E3D3O5o
 7. 7. Tipus d'adiccions AL KETCHUP Hi ha gent que té uns hàbits alimentaris molt qüestionables ... Tots ens hem trobat alguna vegada a la típica persona que acompanya amb ketchup fins a les llenties. Si això ens sembla estrany (i fastigós), el cas d'aquesta noia s'emporta la palma. Melissa Ibbitson va començar acompanyant pràcticament totes els seus menjars amb salsa de tomàquet, fent barreges d'allò més insòlites, com per exemple amb gelat. No obstant això, la seva obsessió pel quetxup ha anat en augment i als seus 19 anys ja sent la necessitat de beure sol. En total ingereix prop de 83 quilos de quetxup a l'any ella sola.
 8. 8. Tipus d'adiccions A MENJAR CENDRA Per increïble que sembli, també hi ha gent al voltant del món addicta a ingerir tot tipus de cendres. Un dels casos més destacats d'aquesta curiosa i perillosa addicció és el de Bianca, una jove nord- americana que sent predilecció per la cendra del tabac. Assegura que tot i que ella no fuma ni ha fumat mai, sent la necessitat de menjar-se les cendres de tots els cigarrets que troba al seu pas. A més de insana, l'addicció d'aquesta noia és totalment fastigosa.
 9. 9. https://www.youtube.com/watch?v=z4d7ZIe4uKg
 10. 10. Tipus d'adiccions A MENJAR PEDRES  Teres Widener. Mare de 2 fills i que treballa com a educadora en un jardí de nens. Diu tenir anèmia i que el seu cos li demana que mengi minerals.  Des de fa 20 anys, li agrada recollir pedres que després de partir-amb un martell degusta tranquil·lament. Ella diu que li encanta les que tenen gust de terra. És clar aquest gust que ha desenvolupat no és per l'anèmia
 11. 11. https://www.youtube.com/watch?v=yZc_IOVdhh0
 12. 12. Webgrafía  http://es.wikipedia.org/wiki/Tricotiloman%C3%ADa  http://curiosidades.batanga.com/4180/obsesiones-extranas-comer-vidrio  http://blogs.antena3.com/esto-no-es-noticia/estudiante-adicta-ketchup-dice- consumir-kilos-ano_2014030300087.html  http: //www.increible.co/2013/09/mujer-adicta-comer- piedras.html#.VLu_VrCG8rI

×